Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Italik wrote:Padam na pysk! Moja Igulka dziś mega marudna bo ząbki idą. Chociaż to dziwne mi się wydaje, bo jeden przebił się już wczoraj i żadnego marudzenia nie było:/
może jutro rano przywita mnie uśmiech pełen ząbków ))
Też poproszę uśmiech pełen ząbków jutro i śmiechy cały dzień bo te ostatnie parę dni to masakra jakaś. Tylko u mnie na rękach jest spokój.
-
sylwia1985 wrote:o kurde to ja karmie piersia chyba z 6 razy dziennie a w nocy co 2 godzinki - moj jest maly glodomorek je czesto ale malo tak jak ja hihihihihi
oprocz tego daje mu kaszke,deserek i obiadek w sloiczku ale tak polowe zjada -
Anoolka wrote:Jedna w normie a druga 8mm a Kubuś musi mieć kontrolne robiony mocz? Bo my musimy co miesiąc
-
letty wrote:Czy Wasze dzieciaczki boją się ludzi? Moja panicznie reaguje na czarne włosy, ale tylko przez chwilę, później obserwuje taką osobę a u mnie w sąsiedztwie prawie same czarne głowy
Mój w tym tygodniu zaczął mieć akcje z płaczem na widok innych niż mama i tata (i dziadek którego widzi prawie codziennie).letty lubi tę wiadomość
-
letty wrote:Czy Wasze dzieciaczki boją się ludzi? Moja panicznie reaguje na czarne włosy, ale tylko przez chwilę, później obserwuje taką osobę a u mnie w sąsiedztwie prawie same czarne głowy
paaolka, letty lubią tę wiadomość
-
Hello!
Gabrysia od czwartku dostaje antybiotyk i do tego daje jej probiotyk, przy każdym bączku jest kupsztala. Od dzisiaj rana ma strasznie dupke odparzoną. Często zmieniam jej pieluche i smaruje bepanthemen. Możliwe ze po tym antybiotyku robi bardziej kwaśna kupe i dlatego ją tak odparzyło? Smaruje jej sudocremem odparzone miejsca. -
mama86 wrote:Hello!
Gabrysia od czwartku dostaje antybiotyk i do tego daje jej probiotyk, przy każdym bączku jest kupsztala. Od dzisiaj rana ma strasznie dupke odparzoną. Często zmieniam jej pieluche i smaruje bepanthemen. Możliwe ze po tym antybiotyku robi bardziej kwaśna kupe i dlatego ją tak odparzyło? Smaruje jej sudocremem odparzone miejsca. -
Tak. Antybiotyk powoduje takie kupy i dlatego taka dupka zaczerwieniona.smaruj bepanthenem on jest dobry lub właśnie linomagiem. ja jeszcze lubię krem na odparzenia z nivea.
Przy okazji jaki krem kupić do smarowania na słońce z filtrem 30 czy 50 i z jakiej firmy. Polecacie coś? -
Agatka nam dzisian jakieś cyrki robi. Do teraz nie śpi. Leży marudzi i tak dalej. spala w samochodzie godzine i o 19.30 sie obudzila. Myślałam że przeloze ją do łóżeczka i po sprawie a tu nie
myślałam że to może brzuch ją boli bo dziś jadła i jablko surowe i groszek w obiedzie. Ale wymasowalam a ta zaczęła się chichrać.