X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Italik Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na pysk! Moja Igulka dziś mega marudna bo ząbki idą. Chociaż to dziwne mi się wydaje, bo jeden przebił się już wczoraj i żadnego marudzenia nie było:/
    może jutro rano przywita mnie uśmiech pełen ząbków :)))

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Italik wrote:
    Padam na pysk! Moja Igulka dziś mega marudna bo ząbki idą. Chociaż to dziwne mi się wydaje, bo jeden przebił się już wczoraj i żadnego marudzenia nie było:/
    może jutro rano przywita mnie uśmiech pełen ząbków :)))

Też poproszę uśmiech pełen ząbków jutro i śmiechy cały dzień bo te ostatnie parę dni to masakra jakaś. Tylko u mnie na rękach jest spokój.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ktore nie maja fb zakladajcie i dolaczajcie do grona mamusiek :)

Nelly, DeLaCruz, paulina.b.1991 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    o kurde to ja karmie piersia chyba z 6 razy dziennie a w nocy co 2 godzinki - moj jest maly glodomorek je czesto ale malo tak jak ja hihihihihi

oprocz tego daje mu kaszke,deserek i obiadek w sloiczku ale tak polowe zjada
    Ale czesto je Twoj glodomorek! Co chwila praktycznie albo cyc albo inne papu =-O

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Ale czesto je Twoj glodomorek! Co chwila praktycznie albo cyc albo inne papu =-O
    no niestety i ciezko mi nawet z nim na dluzej wyjsc bo glodny a z butli nie bedzie jadl

dzien doberek my juz na nogach od 7

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze dzieciaczki boją się ludzi? Moja panicznie reaguje na czarne włosy, ale tylko przez chwilę, później obserwuje taką osobę :) a u mnie w sąsiedztwie prawie same czarne głowy :P

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Jedna w normie a druga 8mm :) a Kubuś musi mieć kontrolne robiony mocz? Bo my musimy co miesiąc
    niee... nikt nam nei kazal, ale ide w maju do neonatologa ostatni raz to poprosze zbey mi wystawil skierownaie na usg brzuszka, zbey sprawdzic jeszcze raz czy napewno w normie wszytsko ;)

• Scęście Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj na szczescie dokazdego sie szczerzy i jest wszedzie grzeczny poza domem :D

letty lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    Czy Wasze dzieciaczki boją się ludzi? Moja panicznie reaguje na czarne włosy, ale tylko przez chwilę, później obserwuje taką osobę :) a u mnie w sąsiedztwie prawie same czarne głowy :P

Mój w tym tygodniu zaczął mieć akcje z płaczem na widok innych niż mama i tata (i dziadek którego widzi prawie codziennie).

letty lubi tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    hah no u nas to samo już od paru tygodni..czarne kurtki, czarne ubrania sa straszne ;) ale tylko na chwile ;)

paaolka, letty lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Nelly Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    Moja nie szczerzy się do obcych, ale się ich nie boi i z zainteresowaniem się im przygląda. A w gościach zawsze jest grzeczna :-)

letty lubi tę wiadomość

km5svcqg6fuae1xg.png

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:

Adaś wczoraj w tramwaju chciał gościowi porwać telefon i zdziamdziać.

Sroka, paaolka lubią tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj uwielbia patrzec na telefon kom jak widzi ze ktos ma to az caly sie trzesie :) maly spryciarz

paulina.b.1991, paaolka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 10:30 na dworze do 16:30 :) aaaaah tam ;) a zaraz ruszmay dalej, w gosci do mojej rpzyjaciolki ktora ma miesiecznego synka :)

paaolka lubi tę wiadomość

• paaolka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cisza ;) wszytskie naprawde na fb teraz juz siedzą.. ;)

My spacerowalismy tez długo dzis, a teraz jemy ciacho z okazji Krzysiowej półrocznicy ;)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez dzis bylismy dlugo na spacerku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 18:26

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Gabrysia od czwartku dostaje antybiotyk i do tego daje jej probiotyk, przy każdym bączku jest kupsztala. Od dzisiaj rana ma strasznie dupke odparzoną. Często zmieniam jej pieluche i smaruje bepanthemen. Możliwe ze po tym antybiotyku robi bardziej kwaśna kupe i dlatego ją tak odparzyło? Smaruje jej sudocremem odparzone miejsca.

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • pestka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Hello!
    Gabrysia od czwartku dostaje antybiotyk i do tego daje jej probiotyk, przy każdym bączku jest kupsztala. Od dzisiaj rana ma strasznie dupke odparzoną. Często zmieniam jej pieluche i smaruje bepanthemen. Możliwe ze po tym antybiotyku robi bardziej kwaśna kupe i dlatego ją tak odparzyło? Smaruje jej sudocremem odparzone miejsca.
    myslę, że tak chociaż specem nie jestem. Sudocrem wysusza, a może linomag zielony? U nas działa super :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Antybiotyk powoduje takie kupy i dlatego taka dupka zaczerwieniona.smaruj bepanthenem on jest dobry lub właśnie linomagiem. ja jeszcze lubię krem na odparzenia z nivea.

Przy okazji jaki krem kupić do smarowania na słońce z filtrem 30 czy 50 i z jakiej firmy. Polecacie coś?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka nam dzisian jakieś cyrki robi. Do teraz nie śpi. Leży marudzi i tak dalej. spala w samochodzie godzine i o 19.30 sie obudzila. Myślałam że przeloze ją do łóżeczka i po sprawie a tu nie :/
    myślałam że to może brzuch ją boli bo dziś jadła i jablko surowe i groszek w obiedzie. Ale wymasowalam a ta zaczęła się chichrać.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
‹‹ 1486 1487 1488 1489 1490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ