Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
http://imageshack.com/a/img69/3319/80se.jpg
Oto i moje Maleństwa
Dziękuję wam bardzo Dziewczyny za wsparcie. Przepraszam, ze dopiero teraz pisze ale spałam jak zabita
Lekarz powiedział że wszystko jest dobrze, ale najdumniejsza jestem bo mój Mezusiem był ze mną i razem ze mną pierwszy raz w życiu usłyszał bicie serduszk
Wymiary widac na USG.....bycze są
W mojej rodzinie nigdy nie było bliźniąt, u mojego Męża były. Natomiast braliśmy Clo + zastrzyk z Ovitrelle...być może ze to właśnie to. Nie wiem, ale wiem ze od zawsze marzyłam o bliznietach. Nie przypuszczałem, ze nam sie właśnie uda!
Co do moich obaw dotyczących dwójki...kompletnie sie nie boje! Wszystko podwójnie niema problemu. Damy radę
Mamy nam pomogą!
Jeśli chodzi o te skurcze, to strasznie sie uśmiałam jak przeczytałam ten wątek )) Bo ja myślałam ze to tylko ze mną jest coś nie tak! Nie możemy sie z Mężem kochać, wiec mi odbija...a tu sie okazuje ze to nie tylko ja i ze jest to normalne. Nie spytałam lekarza bo zapomniałam z wrażenia Generalnie wyczytałam w internecie, ze jest to normalne, ale skurcze mogą być przeszkoda w zaawansowanej lub zagrożonej ciazy.
Czy któraś z Mam, która idzie na wizytę w najbliższym czasie a ma to samo mogłaby spytać?
Pozdrawiam was!Patii22, anka_a, Kakabaka, Anoolka, mała_mi, Malinowa Panienka, Drelin, MOI, Joaśka, caterinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak mi przykro... sama raz doświadczyłam i wiem co czujecie:(
Kochane, czy Wam też minęły objawy? Miałam lekkie mdłości, teraz zero. Jedyne co to tylko piersi mnie bola a tak nic. Dziś miałam tyle energii,ż e dopiero teraz usiadłam i odpoczywam:) wcześniej tylko bym spała i lezała. Czy to dobrze , jak myślicie?? Piękne zdjęcia Waszych Fasolek:)
-
Joaśka ja nie mam praktycznie żadnych objawów- lekarz mój powiedział, że to nic strasznego:)
jedynie to narzekam na plecy ale na to nie ma lekarstwa
a teraz tak: jestem po wizycie, Fasolek ma 1,5cm a serduszko bije 168uderzeń na minutę- lekarz powiedział, że to świadczy o dobrostanie naszego Szkrabapaaolka, Kajaoli, lubek, Joaśka, caterinka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Kochaniutkie,
ja już też jestem po wizycie. Warto było leżeć, krwiak się wchłania ładnie - jest już połowę mniejszy, ładnie się oczyszcza (stąd moje plamienia od kilku dni). Dalej mam leżeć do kolejnej wizyty za 3 tygodnie - zwariuje! Dupka mam odstawić za tydzień.
Maluszka oglądałam, lekarz dość szczegółowo mi go pokazał. Widziałam główkę z móżdżkiem, rączki, nóżki, krew przepływającą przez pępowinę i serduszko oczywiście Po prostu słodziak...olbrzym ma już prawie 1,5cm.
Śle uściski dla Was i fasolek
Tym, które straciły swoje maleństwa ogromnie współczuję
mała_mi, Drelin, paaolka, Kajaoli, MOI, lubek, Joaśka, Eweloka84, caterinka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Drelin wrote:Justa77.
Chyba do nastepnej wizyty 28.03 przestanę wchodzić tu i na grupę fb.
normalnie o tym samym pomyślałam
pomimo niektórych cudownych wieści od dziewczyn, w pamięć mi zapadają te okropne wiadomości
denerwuję się okropnie, a do mojej wizyty jeszcze daaaleko.
Mam tylko nadzieję że to już koniec tych złych wieści i teraz same dobre będą
-
Nasz maluszek ma 41mm, serduszko 150-160, termin potwierdzony na 5 pazdziernika
Macha nozkami i raczkami, moj M. nakrecil nawet maly filmikDrelin, Kakabaka, paaolka, kalitria, MOI, lubek, MartaR.., Joaśka, Eweloka84, caterinka, Anoolka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:
Macha nozkami i raczkami, moj M. nakrecil nawet maly filmik
Ja na następnej wizycie będę miała ciążę o tydzień starszą niż Twoja teraz i mam nadzieję zobaczyć wszystko to o czym piszeszKajaoli lubi tę wiadomość
-
no nienawidzę takich newsów :(cholera!!! Przez to zdenerwowałam się i chciałabym już mieć wizytę a nie za tydzień... ale nie mogę chodzić do lekarza co 2 tygodnie bo to już by nie było normalne[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kajaoli wrote:
Macha nozkami i raczkami, moj M. nakrecil nawet maly filmikNatalia J. wrote:http://imageshack.com/a/img69/3319/80se.jpg
Przesliczne bobaski!!!! Gratuluje dziewczyny!!!Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Co sie dzieje Malinowa Panienko?
Malinowa Panienka wrote:no nienawidzę takich newsów :(cholera!!! Przez to zdenerwowałam się i chciałabym już mieć wizytę a nie za tydzień... ale nie mogę chodzić do lekarza co 2 tygodnie bo to już by nie było normalne -
Kajaoli wrote:Co sie dzieje Malinowa Panienko?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
mała_mi wrote:agatas a od kiedy ty bierzesz dupka i dlaczego? I dlaczego masz go za tydzień odstawić?
Dupka dostałam jak zaczęły mi się krwawienia dwa tygodnie temu. Lekarz, który zdiagnozował u mnie krwiaka i mnie teraz prowadzi na dzisiejszej wizycie mówił, żeby powoli odstawiać. -
Kajaoli, ale masz giganta!!!!
Żeby poprawić troszkę nastrój na forum, wrzucam zdjęcie mojego Maleństwa. Zdjęcie sprzed tygodnia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ab6c7ad447a1049.html
lubek, Malinowa Panienka, MartaR.., paaolka, Drelin, anuszka82, Kajaoli, Joaśka, Waniulka, Eweloka84, Kakabaka, Anoolka, Eva0507 lubią tę wiadomość
-
Jakie wy macie duże te swoje Cudowności U mnie zawsze bedą mniejsze niż w pojedynczej ciazy Najważniejsze ze są i mam nadzieje ze uznały ze kochają nas tak samo mocno jak my je i postanowiły z nami zostać Ciesze sie za nas wszystkie ))
Moi teraz zobaczyłam ze Twoja dzidzia tez ma wspaniałe imię robocze
Tym którym sie nie udało...serce mi pęka gdy o was myśle, bo doskonale wiem co przechodzicie :*
Teraz trzeba zebrać siły i próbować aż do skutku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 21:54
MOI, Malinowa Panienka, MartaR.., Anoolka lubią tę wiadomość