Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
przykro mi kochana... najwazniejsze ze masz juz jednak pociechy1 ale jak sie chce to akurat nawet to nei ejst pocieszajace! ale masz dla kogo zyc, i o kogo walczyc :* czekamy az do nas wrocisz!
Nati74 wrote:Dziewczyny, życzę wam dotrwania do szczęśliwego finału. Nam znów się nie udało. Beta spada, więc mamy powtórkę z ubiegłego roku.
Chyba trzeba się pogodzić z wiekiem i cieszyć się z 2 zdrowych dzieci -
jeju... same smutne wiadomosci!
nei poddawaj sie kochana, bo uda sie! a moze jak sie poddasz to sie uda? :*
tule !!Viola wrote:Ja tez sie zegnam dziewczyny. Zarodek przestal sie rozwijac a beta spadla o 20 000. To juz 3 poronienienie w ciagu roku, mam dosc. Kończę ze staraniami. Ten rok mnie wykonczyl psychicznie a fizycznie tez. Ostatnie 5 tygodni zdychalam na darmo: nudnosci, wzdecia, bol piersi itd i to wszystko po to zeby teraz poronic, a mowia ze im wieksza beta i im wieksze objawy tym mocniejsza ciaza. Wychodzi na to ze to go....prawda.
Zycze wszystkim powodzenia. -
co to sie dzieje... tyle nas bylo i sie wykruszamy z Kamila to straszne - tak nei spodziewanie, z kazda nas strasznie.. ale pisze na b kamila, ejst mega dzielna! mowi ze sie nie podda! ze czke 3 m-ce i leci na kolejna probe!! jest cudowna!
natalko1 ale super, dwa serdunia, dwa szczescia! czy tylk onatalia nosi blizniaki? o ja juz sie gupie troche rpzez to ze ejstem i tu i na fb bo tam tez sa i moge zdublowac
jak tak czytam te rpzykre wiadomosci.. to pocieszam.. ale wiem ze sama ne alaby msie pocieszyc, to moja peirwsza upragniona wystarana ciaza.... nie wiem co bym zrobila.. ja wstaje kazdego dnia z mysla "ciebei strata nei dotyczy" ale boje sie bardzo wizyty.. ze uslsyze cos zlego. od 24 lutego nei bylam u lekarza.. ne iwiem czy cos sie dzieje na dobre czy na ze.. wizyta 19 marca, ale bez usg... wiec nei wiem czy lekarz przez zwykle reczke badnaie poza jesli z ciaza cos nei tak? chyba nie? te usg powinno byc robione na akzdej wizycie nawet na nfz a nei tlyk oprywatnie, my mamy umieram yze starachu -
dlatego ja chodzę prywatnie żeby właśnie widzieć co z dzidziuchem. Ja mam wizytę 17 marca więc zajrzymy do Fasoli - chciałabym już wiedzieć kto tam się kryje - myślicie ze w 12 tygodniu lekarz może zobaczyć czy interes jest czy nie ma?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa, teoretycznie może być coś widać, ale do tego potrzebne jest sprawne oko lekarza, dobry sprzęt i dogodna pozycja maluszka. Poza tym na tak wczesnym etapie łatwiej jest potwierdzić chłopczyka. Dziewczynkę potwierdza się chyba troszkę później
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
natalia świetna wiadomość.
Ja też po wizycie i o dziwo udało mi się zrobić dziś usg. Kamień spadł mi z serca: jest dzidziuś, serduszko bije. Ja głupia z tych emocji nie zapamiętałam jak szybko bije i ile bobo ma mm, ale dr powiedział, że jest ok.
Ciąża jest młodsza o 8 dni niż wynika z OM więc termin mam na 25 października.
Dziewczyny żebyście widziały banana na twarzy mojego męża jak napięcie z niego zeszło.
Całuję was wszystkie i czekam na dobre wiadomości z waszych wizyt.Malinowa Panienka, MOI, agatas, Kajaoli, Kakabaka, MartaR.., paaolka, caterinka, anuszka82, lubek, mała_mi, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
mad8 wrote:natalia świetna wiadomość.
Ja też po wizycie i o dziwo udało mi się zrobić dziś usg. Kamień spadł mi z serca: jest dzidziuś, serduszko bije. Ja głupia z tych emocji nie zapamiętałam jak szybko bije i ile bobo ma mm, ale dr powiedział, że jest ok.
Ciąża jest młodsza o 8 dni niż wynika z OM więc termin mam na 25 października.
Dziewczyny żebyście widziały banana na twarzy mojego męża jak napięcie z niego zeszło.
Całuję was wszystkie i czekam na dobre wiadomości z waszych wizyt.
Jupi...wiedziałam, że tak będzie cieszę się bardzo
Ja też miałam owulkę przesuniętą o 7-8 dni. Termin według lekarza na 24 października, więc bardzo podobnie.
mad8 lubi tę wiadomość
-
agatas jak mi organizm dalej będzie robił takie niespodzianki to mogę się nie zmieścić w październiku z porodem hehe
-
Hej dziewczyny...nadrobilam Was i juz mi sie pisac odechcialo ....ehhh Kochane tule Was mocno!!!:
U mnie ciag dalszy lezenia.. jak za duzo pospaceruje po chalupie to pojawia sie brazowe plamienie wiec leze plackiem.. byle do srody... wizyta i mam nadzieje ze dobre wiesci...
MOI mam tak samo taki skurcze i jeszcze sny zboczone... mam nadzieje ze to nie szkodzi malenstwu..Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Hej dziewczyny...nadrobilam Was i juz mi sie pisac odechcialo ....ehhh Kochane tule Was mocno!!!:
U mnie ciag dalszy lezenia.. jak za duzo pospaceruje po chalupie to pojawia sie brazowe plamienie wiec leze plackiem.. byle do srody... wizyta i mam nadzieje ze dobre wiesci...
MOI mam tak samo taki skurcze i jeszcze sny zboczone... mam nadzieje ze to nie szkodzi malenstwu..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, przykro mi strasznie dla tych, ktorym (tym razem) sie nie udalo. Glowa do gory, nastepnym razem musi sie udac. Ja jetem dokladnie tak jak wy wszystkie i dobrze ze to forum jest, przynajmniej wiem, ze odchodzic od zmyslow bez zadnego powodu, to norma
Jezeli chodzi o plec, to nam sie marzy dziewczynka..... wiec powiedzmy ze stawiam na dziewczynke
-
Madź doskonale się rozumiem, dziś przeżywałam to samo. Na pewno będzie dobrze.
Nie stresuj się bo to szkodzi maleństwu. Ja miałam przez ten stres za wysokie ciśnienie i dostałam reprymendę od mojej ginekolog.
Głowa do góry, pierś do przodu. Jesteśmy z tobą. -
"przelecialam" sie po waszych suwaczkach i jestem jedna z najmlodszych ciaz. A mam wrazenie, ze jestem w ciazy od dlugich dlugich tygodni
wam tez ie tak dluzy czas ?
w srode ide do lekarza, pierwsza wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok i uda mi sie uslydzec serduszkoDrelin lubi tę wiadomość
-
Bisca oj dłuży się, dłuży.
Życzę ci, żebyś usłyszała serduszko