Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczynki brak objawów stres ich brak stres
mam nadzieję, że wszystkie wkroczymy w cudowny okres jakim jest duży brzuszek i kopanie w niego to będziemy spokojniejsze
ja niestety czuję się fatalnie ból ucha jest nie do wytrzymania do tego wymiotuję
muszę brać antybiotyk aż 3 razy dziennie i jego połykanie jest dla mnie koszmarem
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Ulcio wrote:dziewczynki brak objawów stres ich brak stres
mam nadzieję, że wszystkie wkroczymy w cudowny okres jakim jest duży brzuszek i kopanie w niego to będziemy spokojniejsze
ja niestety czuję się fatalnie ból ucha jest nie do wytrzymania do tego wymiotuję
muszę brać antybiotyk aż 3 razy dziennie i jego połykanie jest dla mnie koszmarem
a próbowałaś kompresów rozgrzewających na to ucho?Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulcio ja też miałam pękniętą błonę...współczuje, ja dużo leżałam i ból z dnia na dzień był coraz mniejszy plus antybiotyki...3maj się!
A dziewczynki co do objawów lub ich braku ja się nie przejmuję, mój gin mówi jak krwawienie wtedy się bać a jak nie to wszystko ok:) i mam takie podejście:)Waniulka, caterinka lubią tę wiadomość
-
Zastanawialam sie czy usg podczas badania przeziernosci karkowej jest juz przez faldy brzuszne, czy nadal dopochwowe. Wie ktoras moze? .
Ja niestety obumieram wieczorami, a juz nam na studiach zapowiedzieli za tydzień kolokwium... dobrze ze to ostatni semestrWaniulka lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Zasadniczo przez brzuch, ale jeśli dziecko jest źle ułożone lub mama ma za dużo tłuszczyku na brzuszku itp. to wtedy przez pochwę.
Ja myślę, że to może zależeć również od lekarza.Waniulka lubi tę wiadomość
-
ulcio współczuję ci
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Mad ja Ciebie rozumiem doskonale u mnie tez na wizycie dw tyg temu lekarz zasial ziarno niepewnosci. Jutro doqiem sie czy wszystko ok, czy dzieci ze mna zostaly lub chociaz jedno. Kazal sie przygotowac na najgorsze i pamietac ze juz dwa razy poronilam. No nic jutro bedzie wiadomo co i jak. Umeczylam sie nerwami przez te dwa tyg niepewnosci. Trzymajcie prosze za nas kciuki :*
Waniulka, caterinka, mad8 lubią tę wiadomość
-
Hejo jak tam? Mdłości wróciły... a już w weekend nie było - Fasola wiedziała, że muszę iść na uczelnię? ale nić ratuję się herbatą z cytryną jakoś mi najlepiej pomaga
a co u Was?Waniulka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Miesiac czasu czekalam na ten dzien, dzis wizyta o 18h15 Zobaczymy co powie lekarz.. Nie moge sie doczekac az zobacze nasze malenstwo. Moj M idzie ze mna
MartaR.., paaolka, Waniulka, caterinka, Drelin, mad8, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Miesiac czasu czekalam na ten dzien, dzis wizyta o 18h15 Zobaczymy co powie lekarz.. Nie moge sie doczekac az zobacze nasze malenstwo. Moj M idzie ze mna
Kajaoli, Waniulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć kobietki, ale fajnie na wolnym, byczę się całe dnie, na szczęście plamienia całkowicie odpuściły, niestety na wizytę muszę czekać do 19 marca więc jeszcze troszkę ale myślę że wszystko będzie dobrze. Strasznie mi szkoda Violi i Kamili dziewczyny jestem z wami, kiedyś musi się udać w końcy do jasnej ch....
mad8 lubi tę wiadomość
-
Waniulka wrote:cześć kobietki, ale fajnie na wolnym, byczę się całe dnie, na szczęście plamienia całkowicie odpuściły, niestety na wizytę muszę czekać do 19 marca więc jeszcze troszkę ale myślę że wszystko będzie dobrze. Strasznie mi szkoda Violi i Kamili dziewczyny jestem z wami, kiedyś musi się udać w końcy do jasnej ch....
Waniulka, dlaczego piszesz o Kamili? Czy ja cos przegapilam? Wydawalo mi sie, ze z Kamila wszystko ok..Waniulka lubi tę wiadomość