X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Kurcze, Paaolka, dopiero teraz przeczytalam nowiny i rzeczywiscie musialas najesc sie strachu. Dobrze, ze odpoczelas juz sobie i troche sie otrzasnelas z emocji. Wspolczuje samochodu ale tak jak piszesz, to tylko rzecz i mozna ja zastapic, a zdrowia nie..
    A wiec duzo zdrowka zycze kochana :)

Dziękuję Kajaoli :-* no zdrowie najważniejsze...także dziękuję Bogu, że nic nam się nie stało poważnego..

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym wczorajszym dniu było chyba ja też pojechaliśmy do teściów zjadłam kawałek jabłecznika i zaczęłam się tak źle czuć ze po godzinie wróciliśmy do domu brzuch bolał głowa ...

7a4aio4pfp2702id.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki.
    Chyba nie będę przedłużać abonamentu więc chcę wam wszystkim życzyć spokojnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i fantastycznych, zdrowych maluszków.
    Będę pewnie poczytywać co u was. Może odezwę się kiedyś z innego konta.
    Trzymajcie się ciepło:).

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do korzystania z belly nie potrzeba abonamentu, mi sie skonczył i nie kupowałam dalej :)

yuudrjjg1yagrwny.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście dopiero teraz doczytałam, że podstawowy jest bezpłatny. Tak czy inaczej rzadko będę tu wpadać więc moje życzenia pozostają aktualne. Papa

relg3e5eyc9mcvbi.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka masakra !!!! sa idioci na drogach.. trzymajcie aie cieplutko

paaolka lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Moni28 nie mam pojęcia, jak interpretować te zachcianki :D Ja właśnie kilka tygodni temu zajadałam się kapustą kiszoną i ogórkami kwaszonymi, do tego dochodziła ochota na ostre i pieprzne, "chodził" za mną chrzan i musztarda :D A na usg widać jąderka :P

Dziewczyny wlewacie nadzieje w serduch bo ja tak bardzo chce chlopca a odrzuca jak narazie od slodyczy :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

• moni28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki o 10:30 mam badania prenatalne, strasznie się stresuje. Trzymajcie kciuki.

caterinka, Nati74, MartaR.., Anoolka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Hej dziewczynki o 10:30 mam badania prenatalne, strasznie się stresuje. Trzymajcie kciuki.

Trzymamy, trzymamy :) wszystko bedzie dobrze,zobaczysz :) daj znac potem :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, daj znac po wizycie :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni trzymam kciuki !!!

Blue ja też marzę o synku

• MOI Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu dziewczyny, nie zaglądałam na forum przez weekend i widzę, że miałyście "przeboje" :O Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło!

Zaczynamy nowy tydzień, więc trzymamy kciuki za wszystkie wizyty :)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mogę dołączyć ? Termin mam na 23 października. Bardzo się stresuję, zeby bylo wszystko w porządku bo jak sie czyta niektóre historie to człowiek sie martwi :-[

lubek, caterinka, MartaR.., Kakabaka, Drelin, paaolka, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie jestem już po badaniu. Kamień z serca mi spadł, z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Tętno płodu 165, przezierność karkowa 1,1 długa kość nosowa, maleństwo tak fikało że lekarz nie mógł zbadać serduszka, no i stwierdził że nasze maleństwo to "studenckie dziecko" na pokazy i w ogóle najnaj fajniejsze jakie dzisiaj badał , ponieważ wszystko idealnie i dokładnie widać. A tak między nami to stwierdził że między nogami widać dwie kreseczki ,jak na dziewczynkę ale nie jest sam do końca pewny. :)) Jestem szczęśliwa

caterinka, lubek, MOI, Drelin, paaolka, mała_mi, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Witam. Mogę dołączyć ? Termin mam na 23 października. Bardzo się stresuję, zeby bylo wszystko w porządku bo jak sie czyta niektóre historie to człowiek sie martwi :-[

pewnie, że możesz :)

i nie martw się- ryzyko jest zawsze, ale z każdym dniem jednak mniejsze :)

Mam nadzieję, że już niedługo wszystkie odetchniemy :)

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28, super wiadomości :) Ja USG genetyczne mam w czwartek, już się nie mogę doczekać ;)

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Kochaniutkie jestem już po badaniu. Kamień z serca mi spadł, z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Tętno płodu 165, przezierność karkowa 1,1 długa kość nosowa, maleństwo tak fikało że lekarz nie mógł zbadać serduszka, no i stwierdził że nasze maleństwo to "studenckie dziecko" na pokazy i w ogóle najnaj fajniejsze jakie dzisiaj badał , ponieważ wszystko idealnie i dokładnie widać. A tak między nami to stwierdził że między nogami widać dwie kreseczki ,jak na dziewczynkę ale nie jest sam do końca pewny. :)) Jestem szczęśliwa

Ale super!! Gratuluję!!!
    Ja ciągle czekam na swoją kolej na usg...a dopiero 10.04 :((((

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę mam wizytę. Czekam od 3 marca. Doczekać się nie mogę czy wszystko dobrze. Dziś czuję lekki dyskomfort nad posladkami. Jakby mi cos tam "weszło" a jak u Was z nudnosciami itd ?

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zachwycona tym usg, raz że sprawdzasz czy wszystko oki, a dwa zawsze chętnie się podgląda figlującego maluszka w brzuszku. Kochana jestem tak nastawiona pozytywnie że sama się do siebie uśmiecham.

Inusia wrote:
    moni28, super wiadomości :) Ja USG genetyczne mam w czwartek, już się nie mogę doczekać ;)

Natalina, Kajaoli, paaolka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia, o ktorej masz? Ja tez w czwartek i tez juz sie nie moge doczekac. Jak wszystko bedzie ok dopiero sie zaczne cieszyc na 100% :)
    Inusia wrote:

atdc20mmh2fqs6kn.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ