Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:Kurcze, Paaolka, dopiero teraz przeczytalam nowiny i rzeczywiscie musialas najesc sie strachu. Dobrze, ze odpoczelas juz sobie i troche sie otrzasnelas z emocji. Wspolczuje samochodu ale tak jak piszesz, to tylko rzecz i mozna ja zastapic, a zdrowia nie..
A wiec duzo zdrowka zycze kochana
Dziękuję Kajaoli :-* no zdrowie najważniejsze...także dziękuję Bogu, że nic nam się nie stało poważnego.. -
Cześć kobietki.
Chyba nie będę przedłużać abonamentu więc chcę wam wszystkim życzyć spokojnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i fantastycznych, zdrowych maluszków.
Będę pewnie poczytywać co u was. Może odezwę się kiedyś z innego konta.
Trzymajcie się ciepło:). -
Rzeczywiście dopiero teraz doczytałam, że podstawowy jest bezpłatny. Tak czy inaczej rzadko będę tu wpadać więc moje życzenia pozostają aktualne. Papa
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Moni28 nie mam pojęcia, jak interpretować te zachcianki Ja właśnie kilka tygodni temu zajadałam się kapustą kiszoną i ogórkami kwaszonymi, do tego dochodziła ochota na ostre i pieprzne, "chodził" za mną chrzan i musztarda A na usg widać jąderka
Dziewczyny wlewacie nadzieje w serduch bo ja tak bardzo chce chlopca a odrzuca jak narazie od slodyczyKajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam. Mogę dołączyć ? Termin mam na 23 października. Bardzo się stresuję, zeby bylo wszystko w porządku bo jak sie czyta niektóre historie to człowiek sie martwi :-[
lubek, caterinka, MartaR.., Kakabaka, Drelin, paaolka, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość
-
Kochaniutkie jestem już po badaniu. Kamień z serca mi spadł, z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Tętno płodu 165, przezierność karkowa 1,1 długa kość nosowa, maleństwo tak fikało że lekarz nie mógł zbadać serduszka, no i stwierdził że nasze maleństwo to "studenckie dziecko" na pokazy i w ogóle najnaj fajniejsze jakie dzisiaj badał , ponieważ wszystko idealnie i dokładnie widać. A tak między nami to stwierdził że między nogami widać dwie kreseczki ,jak na dziewczynkę ale nie jest sam do końca pewny. ) Jestem szczęśliwa
caterinka, lubek, MOI, Drelin, paaolka, mała_mi, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość
-
Pauletta wrote:Witam. Mogę dołączyć ? Termin mam na 23 października. Bardzo się stresuję, zeby bylo wszystko w porządku bo jak sie czyta niektóre historie to człowiek sie martwi :-[
pewnie, że możesz
i nie martw się- ryzyko jest zawsze, ale z każdym dniem jednak mniejsze
Mam nadzieję, że już niedługo wszystkie odetchniemy -
moni28 wrote:Kochaniutkie jestem już po badaniu. Kamień z serca mi spadł, z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Tętno płodu 165, przezierność karkowa 1,1 długa kość nosowa, maleństwo tak fikało że lekarz nie mógł zbadać serduszka, no i stwierdził że nasze maleństwo to "studenckie dziecko" na pokazy i w ogóle najnaj fajniejsze jakie dzisiaj badał , ponieważ wszystko idealnie i dokładnie widać. A tak między nami to stwierdził że między nogami widać dwie kreseczki ,jak na dziewczynkę ale nie jest sam do końca pewny. ) Jestem szczęśliwa
Ale super!! Gratuluję!!!
Ja ciągle czekam na swoją kolej na usg...a dopiero 10.04 ((( -
Jestem zachwycona tym usg, raz że sprawdzasz czy wszystko oki, a dwa zawsze chętnie się podgląda figlującego maluszka w brzuszku. Kochana jestem tak nastawiona pozytywnie że sama się do siebie uśmiecham.
Inusia wrote:moni28, super wiadomości Ja USG genetyczne mam w czwartek, już się nie mogę doczekaćNatalina, Kajaoli, paaolka lubią tę wiadomość