X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Kurcze, Paaolka, dopiero teraz przeczytalam nowiny i rzeczywiscie musialas najesc sie strachu. Dobrze, ze odpoczelas juz sobie i troche sie otrzasnelas z emocji. Wspolczuje samochodu ale tak jak piszesz, to tylko rzecz i mozna ja zastapic, a zdrowia nie..
    A wiec duzo zdrowka zycze kochana :)

Dziękuję Kajaoli :-* no zdrowie najważniejsze...także dziękuję Bogu, że nic nam się nie stało poważnego..

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym wczorajszym dniu było chyba ja też pojechaliśmy do teściów zjadłam kawałek jabłecznika i zaczęłam się tak źle czuć ze po godzinie wróciliśmy do domu brzuch bolał głowa ...

7a4aio4pfp2702id.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki.
    Chyba nie będę przedłużać abonamentu więc chcę wam wszystkim życzyć spokojnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i fantastycznych, zdrowych maluszków.
    Będę pewnie poczytywać co u was. Może odezwę się kiedyś z innego konta.
    Trzymajcie się ciepło:).

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do korzystania z belly nie potrzeba abonamentu, mi sie skonczył i nie kupowałam dalej :)

yuudrjjg1yagrwny.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście dopiero teraz doczytałam, że podstawowy jest bezpłatny. Tak czy inaczej rzadko będę tu wpadać więc moje życzenia pozostają aktualne. Papa

relg3e5eyc9mcvbi.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka masakra !!!! sa idioci na drogach.. trzymajcie aie cieplutko

paaolka lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Moni28 nie mam pojęcia, jak interpretować te zachcianki :D Ja właśnie kilka tygodni temu zajadałam się kapustą kiszoną i ogórkami kwaszonymi, do tego dochodziła ochota na ostre i pieprzne, "chodził" za mną chrzan i musztarda :D A na usg widać jąderka :P

Dziewczyny wlewacie nadzieje w serduch bo ja tak bardzo chce chlopca a odrzuca jak narazie od slodyczy :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

• moni28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki o 10:30 mam badania prenatalne, strasznie się stresuje. Trzymajcie kciuki.

caterinka, Nati74, MartaR.., Anoolka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Hej dziewczynki o 10:30 mam badania prenatalne, strasznie się stresuje. Trzymajcie kciuki.

Trzymamy, trzymamy :) wszystko bedzie dobrze,zobaczysz :) daj znac potem :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, daj znac po wizycie :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni trzymam kciuki !!!

Blue ja też marzę o synku

• MOI Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu dziewczyny, nie zaglądałam na forum przez weekend i widzę, że miałyście "przeboje" :O Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło!

Zaczynamy nowy tydzień, więc trzymamy kciuki za wszystkie wizyty :)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mogę dołączyć ? Termin mam na 23 października. Bardzo się stresuję, zeby bylo wszystko w porządku bo jak sie czyta niektóre historie to człowiek sie martwi :-[

lubek, caterinka, MartaR.., Kakabaka, Drelin, paaolka, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie jestem już po badaniu. Kamień z serca mi spadł, z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Tętno płodu 165, przezierność karkowa 1,1 długa kość nosowa, maleństwo tak fikało że lekarz nie mógł zbadać serduszka, no i stwierdził że nasze maleństwo to "studenckie dziecko" na pokazy i w ogóle najnaj fajniejsze jakie dzisiaj badał , ponieważ wszystko idealnie i dokładnie widać. A tak między nami to stwierdził że między nogami widać dwie kreseczki ,jak na dziewczynkę ale nie jest sam do końca pewny. :)) Jestem szczęśliwa

caterinka, lubek, MOI, Drelin, paaolka, mała_mi, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Witam. Mogę dołączyć ? Termin mam na 23 października. Bardzo się stresuję, zeby bylo wszystko w porządku bo jak sie czyta niektóre historie to człowiek sie martwi :-[

pewnie, że możesz :)

i nie martw się- ryzyko jest zawsze, ale z każdym dniem jednak mniejsze :)

Mam nadzieję, że już niedługo wszystkie odetchniemy :)

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28, super wiadomości :) Ja USG genetyczne mam w czwartek, już się nie mogę doczekać ;)

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Kochaniutkie jestem już po badaniu. Kamień z serca mi spadł, z dzidziusiem jest wszystko w porządku. Tętno płodu 165, przezierność karkowa 1,1 długa kość nosowa, maleństwo tak fikało że lekarz nie mógł zbadać serduszka, no i stwierdził że nasze maleństwo to "studenckie dziecko" na pokazy i w ogóle najnaj fajniejsze jakie dzisiaj badał , ponieważ wszystko idealnie i dokładnie widać. A tak między nami to stwierdził że między nogami widać dwie kreseczki ,jak na dziewczynkę ale nie jest sam do końca pewny. :)) Jestem szczęśliwa

Ale super!! Gratuluję!!!
    Ja ciągle czekam na swoją kolej na usg...a dopiero 10.04 :((((

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę mam wizytę. Czekam od 3 marca. Doczekać się nie mogę czy wszystko dobrze. Dziś czuję lekki dyskomfort nad posladkami. Jakby mi cos tam "weszło" a jak u Was z nudnosciami itd ?

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zachwycona tym usg, raz że sprawdzasz czy wszystko oki, a dwa zawsze chętnie się podgląda figlującego maluszka w brzuszku. Kochana jestem tak nastawiona pozytywnie że sama się do siebie uśmiecham.

Inusia wrote:
    moni28, super wiadomości :) Ja USG genetyczne mam w czwartek, już się nie mogę doczekać ;)

Natalina, Kajaoli, paaolka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia, o ktorej masz? Ja tez w czwartek i tez juz sie nie moge doczekac. Jak wszystko bedzie ok dopiero sie zaczne cieszyc na 100% :)
    Inusia wrote:

atdc20mmh2fqs6kn.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ