Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, wpadam do was na chwilkę z informacją dla mam z Trójmiasta i okolic.
29 - 30 marca odbędą się bezpłatne warsztaty dla kobiet w ciąży, różne konkursy (również dla tatusiów!), możliwość wykonania darmowego usg i ktg. Więcej można znaleźć tutaj:
http://m.trojmiasto.pl/news/Targi-Mother-Baby-po-raz-pierwszy-w-Gdansku-n78068.html -
lubek wrote:Inusia, o ktorej masz? Ja tez w czwartek i tez juz sie nie moge doczekac. Jak wszystko bedzie ok dopiero sie zaczne cieszyc na 100%
No dokładnie, ja też bym chciała już usłyszeć, że wszystko jest ok i wejść spokojnie w II trymestr Wizytę mam dopiero o 22:00 A Ty?
-
nick nieaktualny
-
Hej ja po badaniu dziś
Maluch ma wzorcowe parametry, podskakiwal i machał rączkami i nóżkami. Lekarz powiedział, że bardzo grzeczne dziecko bo się ładnie układało do oglądania. Ryzyko bardzo niskie, więc jest super. Maluch długi i chudy-po tatusiu
Następna wizyta 14 kwietniaAnoolka, Eweloka84, lubek, mała_mi, Drelin, MartaR.., Kajaoli, paaolka, MOI, caterinka, Madź, anka_a lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Cześć Dziewczyny:) Chciałam się tylko pochwalić, ze moje Małe ma
5,30 cm
Pięknie ruszało nóżkami i rączkami:)
Lekarz stwierdził, że nerwusEweloka84, mała_mi, Drelin, MartaR.., Kajaoli, paaolka, MOI, caterinka, Anoolka, Madź, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
a to nei mozesz uczestniczyc w forum bez abonamentu? ja nic nie ywkupoalam i normalnie czytam forum i pisze na nim?mad8 wrote:Cześć kobietki.
Chyba nie będę przedłużać abonamentu więc chcę wam wszystkim życzyć spokojnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i fantastycznych, zdrowych maluszków.
Będę pewnie poczytywać co u was. Może odezwę się kiedyś z innego konta.
Trzymajcie się ciepło:). -
nick nieaktualny