Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja mogę nieśmiało dołączyć (II kreski, beta hcg 194 po 42 godzinach 382)mam wielką nadzieję, że wszystko ok bo na wizytę wiadomo za wcześnie. Rok oczekiwania w tym 9 miesięcy prób. Termin +/- 3 października
Gosiaczek, Martynika, Kajaoli, MartaR.., NataliaK, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Superrr!!! Październikowe mamusie już są! Pamiętam jak dopiero co pojawiły się czerwcówki. Czas leci kochane. Na pewno bedzie was więcej, bo dzisiaj się dowiedziałam, że Alishiaone zrobiła test i wyszły dwie kreseczki. Na pewno nie będziesz sama w tym miesiącu.
Hhhhmmmm.. no mam nadzieje, ze nie bede sama Czekam na Alishiaone z niecierpliwosciaMartaR.. lubi tę wiadomość
-
MartaR i mitaka - witam Was serdecznie i oczywiscie gratuluje kochane, pewnie wasze dwie kreski tak wyczekiwane jak moje
Acha, z tego co widze, to MartaR ma termin na 1go pazdziernika, ja - 2go a mitaka - 3go
Bardzo ciekawie zaczyna sie rozwijac nasz watek:) jestem bardzo ciekawa jaki termin bedzie miala nastepna pazdziernikowa mamusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 22:53
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Nieśmiało się wpisuje chociaż jeszcze nie potwierdzone co oczywiste (test dwie kreski) według wyliczeń 4tydz5dzień... Termin 1październik
Rozumiem, ja tez zrobilam na poczatku test i na dodatek wieczorem, poniewaz bolaly mnie od dwoch dni plecy. Patrze a tam jedna mocna krecha - ktorej zreszta sie spodziewalam- a za chwilke obok, zaczela niesmialo pojawiac sie druga. Nie moglam uwiezyc, od razu wrzucilam zdjecie na ovu, zeby dziewczyny mi potwierdzily czy nie mam przypadkiem halucynacjiMartaR.. lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:To ja mogę nieśmiało dołączyć (II kreski, beta hcg 194 po 42 godzinach 382)mam wielką nadzieję, że wszystko ok bo na wizytę wiadomo za wcześnie. Rok oczekiwania w tym 9 miesięcy prób. Termin +/- 3 października
Jestem pewna, ze byl to dla Ciebie dlugi rok. Ciesze sie, ze dolaczasz do naszej grupki
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Jutro idę jeszcze raz na betę żeby się uspokoić (mam nadzieję) po ciąży biochemicznej sprzed 2 miesięcy mam takiego cykora, że to się powtórzy, że po ścianach chodzę, a jeszcze jak niedawno stwierdziłam, że mnie cyce przestały boleć to już totalny schiz
-
Ciapulinka wrote:Cześć, nieśmiało się dopisuję: wg ovu mam termin na 5 października
Betę robiłam w piątek, wyszła 106. Dziś powtórzyłam, więc proszę o trzymanie kciuków
Ha! Wiec mamy juz mamusie z terminem na 1,2,3 i... 5go pazdziernika
Witaj Ciapulinka Trzymam mocno kciuki za Bete i czekam na nowinkiCiapulinka lubi tę wiadomość
-
sylvi wrote:ja dzisiaj robiłam teściora i nic, może za miesiąc
Sylvi, MartaR ma racje, przede wszystkim ciesz sie zyciem a wszystko inne sie ulozy. Jak nie bedziesz pazdziernikowa mamusia to moze listopadowa lub grudniowa - nie wazne. Wazne zebys byla zdrowa, szczesliwa i usmiechnieta i twoje dziecko tez - to wszystko co sie potem liczy. -
mitaka wrote:Jutro idę jeszcze raz na betę żeby się uspokoić (mam nadzieję) po ciąży biochemicznej sprzed 2 miesięcy mam takiego cykora, że to się powtórzy, że po ścianach chodzę, a jeszcze jak niedawno stwierdziłam, że mnie cyce przestały boleć to już totalny schiz
Wiesz co, mnie tez biust nie boli tak jak w pierwszej ciazy. Bylam juz dwa razy na becie i wzrasta. Temperatura mi sie utrzymuje na ponad 37 stopni wiec powinno byc ok. Tez sie martwie bo stracilam dwie coreczki w zaawansowanej ciazy ale stwierdzam, ze sa rzeczy, na ktore nie mamy duzo wplywu. Wiec nie zamartwiam sie na zapas. Ciesze sie kazda chwila bycia w ciazy i dbam o siebie i maluszka. Co wiecej narazie moge zrobic?
Jak bedziesz juz miala wyniki bety to daj znac. Z calego serca ci zycze, zeby bylo wszystko w porzadkumitaka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Środa ginekolog, może mi powie na jakie badania iść, dawno hormonów nie miałam robionych
Jakoś stresa nie mam bo to pierwszy cykl starań. może nawet i dobrze bo w maju mam ślub więc już bym z brzuchem szła a tak to jak za miesiąc by się udało czy za dwa to brzuszka nie będzie widać
Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamusie :*Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiapulinka wrote:Mnie też bolą piersi, trochę też brzuch czuję -tak dziwnie jakoś. Poza tym zero objawów. Ciekawe, kiedy się rozkręcą. Aż się nie mogę doczekać
MartaR.., moremi lubią tę wiadomość