Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Amil i jakiś takiś z marketu - zdecydowałam się w ostatniej chwili, że jednak chcę już wiedzieć[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nie acz była wyraźna już po 30 sekundach - ale ja testowałam o 18 i o 20 więc późno a ponoć rano najlepiej[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
caterinka wrote:Nasze forum zaczyna sie wypelniac powoli!!Ja powiem wam ze wogole nie czuje sie w ciazy...bola mnie tylko cycki ale bardzo mocno,ciezko mi sie obracac w nocy a o spaniu na brzuchu to juz moge zapomniec.Przed zrobieniem testu mialam bole brzucha i mdlosci a teraz wszystko przeszlo.To jest moja pierwsza,dlugo wyczekiwana ciaza ale czuje taki wewnetrzny spokuj...poprostu wiem ze bedzie wszystko dobrze!Dzis zaczelam 6 tydzien!
Ja mam tak samo jak ty , tylko biust mnie boli ale czuje sie spokojna, co ma byc to bedzie
Wizyta 10ego lutego -
Malinowa Panienka wrote:nie acz była wyraźna już po 30 sekundach - ale ja testowałam o 18 i o 20 więc późno a ponoć rano najlepiej
U mnie testowanie bylo na piec dni przed @ bo bolal mnie brzuch i plecy. Wyszla slaba druga kreska okolo 18h)
Juz na drugi dzien powtorzylam test, tym razem elektroniczny, ktory jasno mowi czy jest sie w ciazy czy nie oraz podaje przyblizony wiek plodu. Wiec wyszedl pozytywnie a plod mial pomiedzy 1 a 2 tyg.anuszka82 lubi tę wiadomość
-
anuszka82 wrote:Ja robiłam ponownie dzisiaj tj. 3 dnia po terminie @ i na 25tce kreska dobrze widoczna lecz nie równej grubości z testową
Wystraszyłam się i poszłam rano na betę wyniki najwcześniej po 16tej...więc czekam
ale one nie muszą być równo - mają byćanuszka82 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
anuszka82 wrote:Ja robiłam ponownie dzisiaj tj. 3 dnia po terminie @ i na 25tce kreska dobrze widoczna lecz nie równej grubości z testową
Wystraszyłam się i poszłam rano na betę wyniki najwcześniej po 16tej...więc czekam
Wszystko bedzie dobrze Malinowa Panienka ma racje, kreski nie musza byc rowne.
Nasilenie tej drugiej kreski moze zalezec od czulosci testu.
Nie ma sie czym martwic pozdrawiam -
Wiecie bo wczoraj wieczorem i dzisiaj rano robiłam test tej samej firmy a "nasilenie" tej kreski nie uległo zmianie (wg mnie) i to mnie zmartwiło bo nie dość że później to jeszcze rano a wtedy wyższe stężenie miałam test...&go ten strumieniowy