Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaR.. wrote:Hej dziewczynki ale mi dziś niedobrze wszystko pod gardło podchodzi nie wymiotuje ale dziwnie się czuje...
No to zaczyna sie bidulka...
postaraj sie przegryzac migdaly, podobno pomaga..MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Kajaoli - ginka jeszcze nie wyznaczyła mi sama daty porodu, myślę, że na następnej wizycie to zrobi jak już zobaczymy fasolkę z serduszkiem Też jestem ciekawa czy będzie się różniła od tej z ovu
Kajaoli lubi tę wiadomość
Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Witajcie ciężaróweczki Ja mogę nieśmiało dołączyć do październikowych mam, termin wyliczony przez ovu to 10.10.2014 Dokładnie to dopiero będzie wiadomo po USG. Pozdrawiam
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
ja się czuję całkiem nieźle tylko śpiąca okrutnie jestem... rano mdłości przy myciu zębów ale do przeżycia
Kajaoli, anuszka82 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
U mnie zadnych mdlosci a temperature sprawdzalam ostatnio kilka dni temu i byla powyzej 37 stopni.
Anoolka, mierzylas bez wstawania z lozka? O tej samej porze co zwykle?
Widzialam tez na twoim wykresie, ze bierzesz leki typu Acard i na tarczyce, moze to one maja wplyw na temperature?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 18:34
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Mam do was pytanie, czy mierzycie dalej temperaturę????
Ja mierzę i dziś przeżyłam chwilę grozy gdy zobaczyłam na termometrze 36,64 a wcześniej miałam 36,90...To nie za duży spadek???
https://ovufriend.pl/graph/0d96d518b32a0d2cd4ffe2fc947ec0f2
Anoolka jeżeli mierzysz temperaturę "dowcipnie" to przestań to robić lepiej tam na tym etapie nie grzebać każdy lekarz Ci to powie kochana a co do spadku to nie jest tak że tempka spada i już koniec nie ma co się tym sugerować i stresować bo bywa tak że tempka utrzymuje się na wysokim poziomie nawet gdy już jest po a stres związany z mierzeniem tempki nie jest Ci teraz do niczego potrzeby
Uszy do góry trzeba myśleć pozytywnie będzie dobrze a Ty już limit swoich nieszczęść wykorzystałaś i ta Twoja "Wpadka" to nagroda trzeba się cieszyć a nie zamartwiaćLimerikowo, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie jeżeli lekarz stwierdzi ku temu podstawy a jak nie to kobiety nie robiły nigdy i rodziły to dopiero od kilku lat tak się zapoczątkowało... Za 3dni mam wizytę może już coś lekarz zobaczy bo jak byłam ostatnio to mówił że nic nie widać ale to był 4ty tydzień dopiero
-
jusy wrote:Kajaoli - ginka jeszcze nie wyznaczyła mi sama daty porodu, myślę, że na następnej wizycie to zrobi jak już zobaczymy fasolkę z serduszkiem Też jestem ciekawa czy będzie się różniła od tej z ovu
-
Anoolka wrote:Mam do was pytanie, czy mierzycie dalej temperaturę????
Ja mierzę i dziś przeżyłam chwilę grozy gdy zobaczyłam na termometrze 36,64 a wcześniej miałam 36,90...To nie za duży spadek???
https://ovufriend.pl/graph/0d96d518b32a0d2cd4ffe2fc947ec0f2
Skąd ja to znam... spójrz na mój wykres na ovu.
Też przeżyłam wstrząs i już prawie pożegnałam się z fasolką. Na drugi dzień byłam u gina i wspomniałam o tym, to nie odpowiedziała nic. Założyła kartę ciąży najnormalniej w świecie i dała skierowanie na usg w 8 tygodniu. Więc teraz już nie mierzę tempki. Po co się stresować? -
nick nieaktualny