Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:Acha, dzieki za odpowiedz. Jesli mozna zapytac, to dlaczego kazal ci podwoic te dawke? Sa jakies konkretne przyczyny, wyniki badan tak wykazaly?
-
a ja jutro rano na badania - dziś gin poszperał - powiedział, że wsio ok i kazał przyjść 24 lutego.
ale jutro idę prywatnie do tego, który będzie w szpitalu - znajomy - może zrobi usg i powie co i jak, bo państwowo to nie liczę na usg A państwowo - nie będę płacić za badania więc taki mam plan oKajaoli lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
MartaR.. wrote:Ja do lekarza 6lutego to już za dwa dni bo rano 6idę boję się troszkę...pamiętam w pierwszej ciąży przed każdą wizyta siedziałam jak na szpilkach bo to spory stres...
u mnie ten państwowy lekarz taki mruk ale skierowania dał na badania więc okMartaR.. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ja postanowiłam nie panikować, nie szastać pieniędzmi i iść normalnie na wizytę 19.02 kiedy już powinno być widać serce. Ale. Wcześniej wyjeżdżam na tydzień i już znalazłam lekarza tam gdzie będę do którego się pewnie umówię, bo do 19.02 nie wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 18:19
-
Ja już byłam raz zbadał mnie zrobił USG powiedział że jeszcze wcześnie bo to tak naprawdę 2tygodnie ciąży od OM 4tygodnie dał mi L4 na tydzień i powiedział że mam przyjść 6lutego wtedy zbadamy i da skierowania na badania założymy kartę i zaczniemy ciążować...
moremi, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Ja do lekarza 6lutego to już za dwa dni bo rano 6idę boję się troszkę...pamiętam w pierwszej ciąży przed każdą wizyta siedziałam jak na szpilkach bo to spory stres...
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
no jutro pewno zrobi mi usg i mam nadzieję coś ujrzeć, bo dziś ten mnie zbadał i powiedział, że macica powiększona itp. nic konkretnego...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Bo na takim etapie jak 4-5tygodni to zobaczą lekarze tą 2mm kropeczke jak mają dobry sprzęt... Kurczę czy Was też tak bolą cycki przy dotknięciu? Rano jeszcze ujdzie ale na wieczór to oby tylko nie musnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 18:49
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Myślę i myślę i nie pamiętam nic z pierwszej ciąży może dlatego że wtedy nie byłam świadoma niczego tak naprawdę byłam sobie tylko w ciąży teraz czytam obserwuje swoje ciało każdy ból interpretuje ale próbuje coś porównać coś sobie przypomnieć a tu zaćmienie w pamięci...