Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:juz październik kwitnie super misia gratulacje jeszcze raz jednak czekanie jest dobre
Dziękuje Kochana Nie spodziewałabym się Starania byle jakie i więcej przy nich płaczu jak romantyzmu A jednak się udało Cuda się zdarzają i trzeba w nie wierzyćKajaoli, anuszka82, caterinka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Hej dziewczynki, zaczelam przygotowywac liste pazdziernikowych mam.
Mozecie ja sobie obejrzec na pierwszej stronie tego watku - w pierwszym wpisie.
Znajdziecie tam liste pazdziernikowych mam ulozona wedlug daty porodu.
Co myslicie na ten temat?
Lista jest czysto rekreacyjna i nie ma obowiazku wpisywania sie na nia.
Jesli ktoras z Was nie chce sie na niej znalezc, nich da mi znac.
Natomiast jesli jestescie zainteresowane, podajcie swoj termin porodu.
Mozna dodac swoj wiek i ile sie staralyscie o dzidzie.
Wpisalam juz pierwsze mamusie na liste - jesli nie maja nic przeciwko:)
Nie moglam natomiast wpisac pestki i Anoolki, poniewaz nie znam jeszcze ich terminu porodu.
Jak juz bedziecie wiedzialy - napiszcie
To o mnie możesz napisać, że starałam się 10 miesięcy, z czego 8 z ovuKajaoli lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:Ja mu właśnie dzisiaj oznajmiłam że jedzie ze mną Próbował się wymigać ale powiedziałam że chyba nie ma nic ważniejszego Powiedział że się zastanowi haha jednak ulegnie
Jest przekochanym mezczyzna ale sa bardzo male szanse na to, zeby sam zaproponowal, ze ze mna pojdzie.
Wiec musialam zadzialac. Chcialabym zeby byl na biezaco z ciaza tak jak ja:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 11:57
-
Witajcie:)
mój prawdopodobny termin to również 7 października (wg om)...w czerwcu ub roku urodziłam w 23tc martwą córeczkę Nastkę (wtedy zaszłam w ciążę w 21cyklu).
O aktualną ciążę staraliśmy się od września 2013r.
Mam 31 latKajaoli lubi tę wiadomość
-
Anuszka, witaj kochana
Tak mi przykro z powodu twej straty, nawet nie wyobrazasz sobie jak dobrze rozumiem co przezylas.
Ciesze sie bardzo, ze do nas dolaczaszanuszka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cycki obrzmiałe, bolesne (mąż twierdzi, że urosły :p), napady wilczego głodu Wcześniej było kłucie w pachwinach, ale teraz przeszło. Wzdęcia Trądzik, rano bolą mnie plecy, odczuwam znaczne zmęczenie. Dużo białego śluzu kremowo-wodnistego. Wcześniej jeszcze takie rozciąganie miednicy
MartaR.. lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyNasze forum zaczyna sie wypelniac powoli!!Ja powiem wam ze wogole nie czuje sie w ciazy...bola mnie tylko cycki ale bardzo mocno,ciezko mi sie obracac w nocy a o spaniu na brzuchu to juz moge zapomniec.Przed zrobieniem testu mialam bole brzucha i mdlosci a teraz wszystko przeszlo.To jest moja pierwsza,dlugo wyczekiwana ciaza ale czuje taki wewnetrzny spokuj...poprostu wiem ze bedzie wszystko dobrze!Dzis zaczelam 6 tydzien!
Kajaoli lubi tę wiadomość