Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Strokrotka wrote:Teraz mieszksm na Golebiowie 2 Tskze z druiej strony, ale jakby nie ma to znaczenia, bo na spacer mozeny sie umowic wszędzie Twoja pierwsza dzidzia teraz?
Pewnie że możemy wszędzie To moja pierwsza ciąża własnie, więc potem rady doświadczonej mamusi się na pewno przydadzą..Strokrotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Ja juz powrócona z majówki, opalona i szczęśliwa, bo od 1szego dnia 18tygodnia codziennie czuje naszego chłopczyka ). To było niesamowite, bo z mężem poczulismy go po raz pierwszy w tym samym momencie, akurat miał rękę na brzuchu !
Z zakupami tez się wstrzymuje, planuje zacząć po polowkowym, ale to niestety będzie dopiero 30.maja.. na razie powoli przygotowuje się do małego remontu i wyposażenia pokoju Tymka . Czy wg Was jest konieczność wyprowadzenia się z domu na czas remontu (będzie malowanie)? Ja słyszałam, że nowoczesne farby są bezpieczne, ale sama nie wiem.
Ja jestem z Warszawy, planuje rodzic w Domu Narodzin przy Zofii. Macie już wybrane imię dla maluszka? U nas Tymonmitaka, ao12., Kajaoli, MOI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Lubek,
Jeśli to twój brzuszek,na zdjęciu, to mam podobny, tylko że ja w 20 tyg.
moj brzuszek, tak. Martwilam sie, ze maly, ale lekarz mowi, ze ok, wieczorem wiekszy . Ale czasami rano mniejszy tez. W sumie chyba trzeba sie cieszyc, bo moze bedziemy mialy mniej dolegliowsci typu bole plecow
Aniqa lubi tę wiadomość
-
lubek wrote:Cześć Dziewczyny! Ja juz powrócona z majówki, opalona i szczęśliwa, bo od 1szego dnia 18tygodnia codziennie czuje naszego chłopczyka ). To było niesamowite, bo z mężem poczulismy go po raz pierwszy w tym samym momencie, akurat miał rękę na brzuchu !
Z zakupami tez się wstrzymuje, planuje zacząć po polowkowym, ale to niestety będzie dopiero 30.maja.. na razie powoli przygotowuje się do małego remontu i wyposażenia pokoju Tymka . Czy wg Was jest konieczność wyprowadzenia się z domu na czas remontu (będzie malowanie)? Ja słyszałam, że nowoczesne farby są bezpieczne, ale sama nie wiem.
Ja jestem z Warszawy, planuje rodzic w Domu Narodzin przy Zofii. Macie już wybrane imię dla maluszka? U nas Tymon
U nas będzie remont w lipcu i wolę na ten czas wynieść się do mamy. Tym bardziej że szykuje się cyklinowanie i lakierowanie podłóg a potem jeszcze malowanie.
Imię wybraliśmy Marcel.lubek lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aniqa wrote:Lubek, jeszcze doczekamy sie brzuszka, choć przyznam że już mnie bardzo irytuje,a wręcz w...(piiiii) rozmowa tego typu
- ... tak,jestem w ciąży,w 5 msc.
- o boże,tak??? Niewidać! Gdzie masz brzuszek,JA JAK BYŁAM W CIĄŻY,TO JUŻ MIAŁAM TAKI DUŻY,itd itd,itd,
Brrrr!!!!!
A tak z innej beczki,to strasznie mnie męczy czytanie fb,i innych portali,nic tylko o tej kobiecie-facecie co eurowizje wygrał/a.
Ja dokładnie tak samo słyszę! Bo w ubraniu to w ogóle może nie być widać.
W pracy to mi się czasem wydaje, że mi nie wierzą, że jestem w ciąży..
-
Taki brzuszek jak Lubek to miałam w 7 tyg ciąży. Zawsze byłam szczupła ale gin mówi że mam słabe mięśnie brzucha i dlatego mój brzuch wygląda na starszą ciążę. Piszą na belly że w 17 tyg ciąży macica jest wyczuwalna 4-5 cm poniżej pępka. A ja jak byłam u gina w 15 tyg i 3 dniu to się dowiedziałam że moja macica jest już na wysokości pępka. Może to dlatego że to moja trzecia ciąża na tym etapie. Aż się boję jak będę wyglądać w 9 miesiącu, najpierw będzie widać brzuch, potem długo, długo nic aż wreszcie dopiero resztę mnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 18:05
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Lubek, jeszcze doczekamy sie brzuszka, choć przyznam że już mnie bardzo irytuje,a wręcz w...(piiiii) rozmowa tego typu
- ... tak,jestem w ciąży,w 5 msc.
- o boże,tak??? Niewidać! Gdzie masz brzuszek,JA JAK BYŁAM W CIĄŻY,TO JUŻ MIAŁAM TAKI DUŻY,itd itd,itd,
Brrrr!!!!!
Położna mi powiedziała że w 6msc będzie już widaćlubek, Aniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny