Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:Bardzo chętnie bym to zrobiła, ale nie wiem jak się dziewczę nazywa bo jakoś nie wpadło mi do głowy zapamiętać.
paaolka mogłabyś, bardzo Cię proszę podać mi na prv nazwisko tej Kasi, bo chcę do niej napisać.
Jasne, tylko nie zbyt sie orientuje jak wyslac tu pruwatna wiadomosc... -
Kajaoli wrote:Ale mam brzuchol tak na oko - siodmy miesiac - nie zartuje
Znajde jakas fotke i wam tu wrzuce to sie za glowe zlapiecieKajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Widzę ze selekcja na FB trwa to ile tam jest już członkiń klubu 5?
Ha ha:) pani prowadzaca pewnie siedzi caly dzien przed kompem
i zapisuje ile razy i kto sie odezwal
troszke szkoda bo podobno zapisane dziewczyny bardzo fajnie sobie tam dyskutuja..
tylko, ze zadna z nich nie moze byc pewna kiedy wypadnie z gry..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 13:44
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Jak ja Wam zazdroszczę kochane że macie takie małe brzuszki ja mam większy chyba najbardziej się obawiam że idzie mi najbardziej w brzuch a jeszcze gorsze jest to że ciągle bym słodkie jadła:(a na mleko i ryby co powinnam jeść i pić patrzeć nie mogę
Chyba wczoraj wieczorem poczułam ruchy tak mnie śmiesznie łaskotało od środka potem takie ciche przelewania nie mam pewności czy to aby na pewno to ale jeśli tak to cudowne uczucie i chce więcej:)
Nigdy nie byłam tam na fb ale z tego to czytam to chyba jakaś zołza siedzi po drugiej stronie:)skoro tak traktuje ludzi.Kajaoli, MartaR.., ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
Monica a który masz tydzień ciąży? Mi dzieciołek puka rano od 5 może i wcześniej ale nie wiem śpię ale od 5rano bo tak się budzę dzień w dzień czuje coraz bardziej wyraźne kopniaki tak do godziny nawet 11-12 potem tak 19ale to bardzo rzadko...
Kajaoli, Monica, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kochane, czytalam, ze na naszym watku
dziewczyny zaczynaja sie chwalic imionami wybranymi dla swoich pociech
Moje gratulacje kochane - wszystkie imiona sa piekne
My juz tez podjelismy decyzje i nasz synek bedzie mial na imie CHARLIE
Imie to kojarzy nam sie z cieplym, sympatycznym i rozesmianym chlopcem
MartaR.., Monica, ao12., Kakabaka, ania.g, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Bardzo ładne imię u Nas jak będzie dziewczynka to Pola a jak chłopiec to...i tu jest problem ja chciałabym Rafał ale to jeszcze jest dyskusja nad tym
Ooooooo! Pola to jedno z moich ulubionych!
MartaR.., Strokrotka lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Mysle, ze do konca maja wiekszosc z nas dowie sie czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka