Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Mi sie podoba imie Tymoteusz ale mojemu nie:(a dla dziewczynki nie wiem sama
Kajaoli, Monica, mała_mi, Anoolka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja juz sie doczekac nie moge kiedy sie dowiem.Dziewczyny puka was ktos od srodka? Ja czuje coraz bardziej bugotanie a potem takie smieszne pukania tak jakby ktos opuszkami palcow mnie dotykal
Kakabaka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
MartaR to jest 18 tydzień 17 tyg i 2 dni co do imionek jutro może już coś powie mi mój lekarz co widać jak synuś to będzie KUBA a jak dziewczynka to Aleksandra albo Laura strasznie mi się podoba jeszcze Cynthia chyba tak się to pisze wymawia Syntia i prawdopodobnie zamieszkamy w Uk więc byłoby ok ale w PL sama nie wiem i tak czuje ze bedzie to Kuba:)wiec po co ja się rozwodzę i Wam przynudzam heh
MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nie pamietam Kabaka ksywek forumowych, jakie zdjecie? ja juz nie komentuje tego usuwania z fb. raz juz alarmowalam w tej sprawie i niestety zostalam zjechana. duzo osob to akceptuje, jestem w mniejszosci po prostu.
Kakabaka wrote:Pffff... ale jazda. Właśnie zobaczyłam że na forum FB zostałam usunięta. Co za pasztet. Nie pisałam chwilę, bo byłam na urlopie. Pfff...
Czy któraś z dziewczyn które jeszcze mają zaszczyt być tam członkiniami może dla mnie sprawdzić czy razem ze mną zostało usunięte moje zdjęcie które tam zamieściłam? Bo nie życzę sobie, żeby tam zostało gdy ja już nie mogę tam zaglądać.Kakabaka lubi tę wiadomość
-
witaj w klubie, moj tez na kazde imie robi krzywa mine... byla umowa ze ja wybieram dla corki on dla syna bo inaczej nie szlo. wybralam Matylda. stety nosze pod sercem chlopca i dla niego apeluje o Marcel, ale maz niestety, pyta co to ?! ;/MartaR.. wrote:Wczoraj pytałam męża czy mu się Tymek podoba...mu się nic nie podoba...poczekam aż dziecko zacznie mówić i samo sobie imię wybierze
MartaR.. lubi tę wiadomość