Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto chce mimo wszystko facebookowym forum się zainteresowac podaję linka ;)
    https://www.facebook.com/groups/801684223179332/

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka, ja jak zostałam wywalona, to też się mocno zdenerwowałam. Nie jestem taka wylewna na początku, jak ludzi jeszcze nie znam za bardzo. Teraz jak widać nadrabiam, bo dobrze mi się z Wami komunikuje. Na fejsie była fajna grupa, ale się alfa rządzi :/ Jak uda Wam się przeforsować zmianę admina i to głupie wywalanie, to chętnie bym ponownie dołączyła. Kasi się prosić nie miałabym zamiaru, bo łaski nikomu nie robi - niby jakim prawem ma decydować kto zasługuje być w grupie, a kto nie. Chore...

Scęście, może u Was na fb dużo się dzieje, ale tu można czuć się swobodnie i bezpiecznie, że nas nikt nie wywali!!

Kakabaka, MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej był podany link do strony ale jak próbowałam wejść to wyświetlała mi się, że nie ma takiej strony :(

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    npisalam i juz usunela.
    Dziękuję :)
    agatas wrote:
    Kakabaka, ja jak zostałam wywalona, to też się mocno zdenerwowałam. Nie jestem taka wylewna na początku, jak ludzi jeszcze nie znam za bardzo. Teraz jak widać nadrabiam, bo dobrze mi się z Wami komunikuje. Na fejsie była fajna grupa, ale się alfa rządzi :/ Jak uda Wam się przeforsować zmianę admina i to głupie wywalanie, to chętnie bym ponownie dołączyła. Kasi się prosić nie miałabym zamiaru, bo łaski nikomu nie robi - niby jakim prawem ma decydować kto zasługuje być w grupie, a kto nie. Chore...

Scęście, może u Was na fb dużo się dzieje, ale tu można czuć się swobodnie i bezpiecznie, że nas nikt nie wywali!!

Dokładnie!!! Ja też chętnie bym tam wróciła, ale bez Kasi administratora i zasady o usuwaniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:19

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:29

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    to cie zjedza :P
    A możesz, bardzo Cię proszę powiedzieć jej, żeby przeczytała wiadomość ode mnie. Powinna ją mieć w folderze INNE w wiadomościach FB.

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka_a wrote:
    Link nie działa "zawartość chwilowo niedostępna"

Nie mam pojęcia czemu, bo jak jak go kopiuje i wklejam w nową zakładkę to działa...moze trzeba byc zalogowanym na fb, nie wiem:/

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Link nie działa bo pewnie grupa jest tajna i trzeba mieć zaproszenie żeby ją w ogóle zobaczyć. A kto może zapraszać do grupy? Może wszystkie członkinie?

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zalogowana. Grupa chyba jest zamknięta i bez zaproszenia nie można jej zobaczyć.

Paaolka wysłałam Tobie zaproszenie do przyjaciółek. Na priv wyślę Tobie linka do mojej strony na fb jak byś mogła mi wysłać zaproszenie do grupy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:54

• agatas Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam w link i u mnie działa, ale oczywiście mam komunikat, że nie jestem już w grupie i nie mogę oglądać zawartości. Z ciekawości kliknęłam w dołącz do grupy :P

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno można wysyłać zaproszenie mailem...inaczej nie widze innej opcji...moze dlatego właśnie, że w pewnym momencie grupa została zmieniona z zamkniętej na tajną...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorku dziewczyny :)
    Ja uciekam do wyreczka,

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eva0507 wrote:
    W sumie Kasia sama rzadko sie odzywa tam wiec Scescie aplikuj na prezydenta zrobimy tak przewrót hahahah :D

Jak to? Rzadko sie odzywa i nie zostala usunieta?...

Kakabaka lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Jak to? Rzadko sie odzywa i nie zostala usunieta?...

Echhh...boo tylko ona ma "moc" usuwania..jako administratorka......

no także z tym tak...nie będę tego juz chyba wiecej komentować, bo tez te reguły uważam za dziwne...

tu jest swobodniej ;)

Kakabaka lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech tylko ktoś znowu poleci ja zrobie taki przewrót jaki robi Putin ... I to nie jest żart.. Ja rozumiem ze nie każdy ma czas ślęczeć przed kompem ... I jestem ciekawa jak będzie grupa wygladała przez 1 miesiąc jak dzieciaki sie urodzą wtedy wszystkie polecimy? Bez sensu

Kajaoli lubi tę wiadomość

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • Natalia J. Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny...strasznie mi was żal a jednocześnie zazdroszczę wam takich problemów jak usunięcie z grupy na fb :)
    Zachowujecie sie jakby grupa fb była jakaś wyrocznia...Kakabaka jeżeli poczułas sie dotchnieta to trzeba było napisać do Kasi ze byłaś na urlopie i prosisz o powrót. Jest regulamin ktory został zaakceptowany przez większość choć i ja byłam mu przeciwna, ale dziś sie cieszę ze zostają usunięte dziewczyny które w niczym nie pomagają a sama grupa jest prywatna. Tym sposobem nie ma tam nieproszonych gości.
    Niestety na WASZYM forum ani raz nie usłyszałam odpowiedzi na pytanie albo odzewu na post. Mam wrażenie ze tutaj jest taki zamknięty krąg 4-5 kobiet które rozmawiają ze sobą ignorując to co pisze ktoś z poza kręgu.
    Co do Kasi...odzywa sie i odzywa sie dużo wiec czekam teraz na taka sama, albo i większa porcje jadu jaka podarowalyscqie Kasi.

Powodzenia i mimo wszystko życzę wam udanych rozwiązań :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 23:40

Madź, madziallena lubią tę wiadomość

e7835254a1.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wolność słowa moja droga mamy prawo wypowiadać swoje smutki,rozterki,żale i bóle po dawce "jadu" jaki Nam zafundowano :-D o my nie godne mocy odpalenia grupy na FB hahaha...

misiulka2000, Kajaoli, anka_a, agatas, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez na poczatku zostalam usunieta z grypy fb kiedy to jeszcze oswajalam sie z wiadomoscia ze jestem w ciazy , nie udzielalam sie wiec ok chciala to usunela. Tutaj tez sie nie angazuje jakos bardzo , napisalam kilka wiadomosci ale jestem obecna codziennie czytam , ciesze sie kazda dobra nowina i czuje sie tu bardzo dobrze . A Fb grupa to napewno zadna wyrocznia a tekst pani Natali J " Powodzenia i mimo wszystko życzę wam udanych rozwiązań " juz wogole mnie zastrzelil . Mimo wszytsko wam zyczy tak jakbyscie na to nie zaslugiwaly i zrobily cos zlego ze smialyscie skrytykowac guru sekty Fb.

MartaR.., Kajaoli, anka_a, agatas, Anoolka, Kakabaka, ao12. lubią tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I teraz ja czekam na fale krytyki zamknietej grypy bo wiadomosci do niej docieraja z predkoscia swiatla ;)

MartaR.., Kajaoli, Anoolka, ao12. lubią tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak juz zaczelam pisac to od razu sie pochwale ze na badaniu prenatalnym ( wyniki bardzo dobre ) lekarka okreslila plec . I tak jak przeczuwalam bedzie Filipek Stanislaw :)

MartaR.., Kajaoli, Monica, anka_a, lubek, agatas, Anoolka, sylwia1985, Kakabaka, paradise, ao12. lubią tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ