Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka, ja jak zostałam wywalona, to też się mocno zdenerwowałam. Nie jestem taka wylewna na początku, jak ludzi jeszcze nie znam za bardzo. Teraz jak widać nadrabiam, bo dobrze mi się z Wami komunikuje. Na fejsie była fajna grupa, ale się alfa rządzi Jak uda Wam się przeforsować zmianę admina i to głupie wywalanie, to chętnie bym ponownie dołączyła. Kasi się prosić nie miałabym zamiaru, bo łaski nikomu nie robi - niby jakim prawem ma decydować kto zasługuje być w grupie, a kto nie. Chore...
Scęście, może u Was na fb dużo się dzieje, ale tu można czuć się swobodnie i bezpiecznie, że nas nikt nie wywali!!Kakabaka, MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:npisalam i juz usunela.agatas wrote:Kakabaka, ja jak zostałam wywalona, to też się mocno zdenerwowałam. Nie jestem taka wylewna na początku, jak ludzi jeszcze nie znam za bardzo. Teraz jak widać nadrabiam, bo dobrze mi się z Wami komunikuje. Na fejsie była fajna grupa, ale się alfa rządzi Jak uda Wam się przeforsować zmianę admina i to głupie wywalanie, to chętnie bym ponownie dołączyła. Kasi się prosić nie miałabym zamiaru, bo łaski nikomu nie robi - niby jakim prawem ma decydować kto zasługuje być w grupie, a kto nie. Chore...
Scęście, może u Was na fb dużo się dzieje, ale tu można czuć się swobodnie i bezpiecznie, że nas nikt nie wywali!!
Dokładnie!!! Ja też chętnie bym tam wróciła, ale bez Kasi administratora i zasady o usuwaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:19
-
Jestem zalogowana. Grupa chyba jest zamknięta i bez zaproszenia nie można jej zobaczyć.
Paaolka wysłałam Tobie zaproszenie do przyjaciółek. Na priv wyślę Tobie linka do mojej strony na fb jak byś mogła mi wysłać zaproszenie do grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:54
-
nick nieaktualny
-
Eva0507 wrote:W sumie Kasia sama rzadko sie odzywa tam wiec Scescie aplikuj na prezydenta zrobimy tak przewrót hahahah
Jak to? Rzadko sie odzywa i nie zostala usunieta?...
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Jak to? Rzadko sie odzywa i nie zostala usunieta?...
Echhh...boo tylko ona ma "moc" usuwania..jako administratorka......
no także z tym tak...nie będę tego juz chyba wiecej komentować, bo tez te reguły uważam za dziwne...
tu jest swobodniejKakabaka lubi tę wiadomość
-
Niech tylko ktoś znowu poleci ja zrobie taki przewrót jaki robi Putin ... I to nie jest żart.. Ja rozumiem ze nie każdy ma czas ślęczeć przed kompem ... I jestem ciekawa jak będzie grupa wygladała przez 1 miesiąc jak dzieciaki sie urodzą wtedy wszystkie polecimy? Bez sensu
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny...strasznie mi was żal a jednocześnie zazdroszczę wam takich problemów jak usunięcie z grupy na fb
Zachowujecie sie jakby grupa fb była jakaś wyrocznia...Kakabaka jeżeli poczułas sie dotchnieta to trzeba było napisać do Kasi ze byłaś na urlopie i prosisz o powrót. Jest regulamin ktory został zaakceptowany przez większość choć i ja byłam mu przeciwna, ale dziś sie cieszę ze zostają usunięte dziewczyny które w niczym nie pomagają a sama grupa jest prywatna. Tym sposobem nie ma tam nieproszonych gości.
Niestety na WASZYM forum ani raz nie usłyszałam odpowiedzi na pytanie albo odzewu na post. Mam wrażenie ze tutaj jest taki zamknięty krąg 4-5 kobiet które rozmawiają ze sobą ignorując to co pisze ktoś z poza kręgu.
Co do Kasi...odzywa sie i odzywa sie dużo wiec czekam teraz na taka sama, albo i większa porcje jadu jaka podarowalyscqie Kasi.
Powodzenia i mimo wszystko życzę wam udanych rozwiązańWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 23:40
Madź, madziallena lubią tę wiadomość
-
Tez na poczatku zostalam usunieta z grypy fb kiedy to jeszcze oswajalam sie z wiadomoscia ze jestem w ciazy , nie udzielalam sie wiec ok chciala to usunela. Tutaj tez sie nie angazuje jakos bardzo , napisalam kilka wiadomosci ale jestem obecna codziennie czytam , ciesze sie kazda dobra nowina i czuje sie tu bardzo dobrze . A Fb grupa to napewno zadna wyrocznia a tekst pani Natali J " Powodzenia i mimo wszystko życzę wam udanych rozwiązań " juz wogole mnie zastrzelil . Mimo wszytsko wam zyczy tak jakbyscie na to nie zaslugiwaly i zrobily cos zlego ze smialyscie skrytykowac guru sekty Fb.
MartaR.., Kajaoli, anka_a, agatas, Anoolka, Kakabaka, ao12. lubią tę wiadomość
-
A jak juz zaczelam pisac to od razu sie pochwale ze na badaniu prenatalnym ( wyniki bardzo dobre ) lekarka okreslila plec . I tak jak przeczuwalam bedzie Filipek Stanislaw
MartaR.., Kajaoli, Monica, anka_a, lubek, agatas, Anoolka, sylwia1985, Kakabaka, paradise, ao12. lubią tę wiadomość