Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadlam dzis na bardzo fajna selekcje:
niesamowicie podoba mi sie kolyska dla dziecka,
ktora jedziemy ogladac w nastepnym tygodniu "na zywo" ale po obejrzeniu filmiku na internecie wydaje sie czaderska
nie tylko mozna zaprogramowac np spiew ptakow podczas kolysania ale takze podlacza sie mp3 z ulubiona muzyka dziecka.
Kolyska jest tak skonstruowana, zeby nasladowac autentyczne ruchy ramion rodzicow usypiajacych dziecko.
Wiem, ze jest to gadget ale pomyslalam o nim, gdyz bede teraz pracowac w domu
i zdecydowalismy ze nie oddamy malego do zlobka zanim nie ukonczy roczku (moze jeszcze pozniej).
Taka kolyska ( jesli dziecko ja zaakceptuje) moglaby stac obok mnie podczas gdy bede pracowac
- poniewaz po macierzynskim zakladam firme
A jesli sie okaze, ze moj plan sie nie sprawdzi to zorganizujemy sie inaczej ale podoba mi sie ten gadget
Jesli ktos ma chec zerknac na krotki filmik, podaje linka ( filmik jest na dole strony):
http://www.allobebe.fr/balancelle-bebe-mamaroo-luxe-argent,aMS069010277.html
Druga sprawa to pieluszki wielorazowe, czy ktoras z was ma moze jakies blizsze informacje na ten temat?
Bardzo bym chciala ich uzywac jesli to bedzie mozliwe.
Jednorazowe bede zabierac ze soba jak bedziemy sie przemieszczac z dzieckiem ale w domku chcialabym raczej te drugie
-
Ja dzisiaj robię pomidorową ze świerkami na rosole, bo mój Krzyś uwielbia
Anka, to idziemy prawie równo, bo też właśnie 5 m-c zaczęłam I też mi się ciągnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:59
Kajaoli, anka_a, Anoolka lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Cześć!
Co do grupy na FB to nawet jak bym chciała się dostać to nie mogę. Chyba, że na specjalne zaproszenie... Jak grupa była zamknięta to widać było tylko osoby do niej zapisane i można się było bez problemu dopisać.
Ja zaczęłam już 5 miesiąc! Trochę leci mi czas jak "krew z nosa". Oby kolejne tygodnie przeleciały szybciutko
Na obiad mam mielone mizerie i kartofelki mniam -
Acha, dobry pomysl z tym uczeniem zalatwiania sie na nocnik
Tylko nie mysle tu o tetrowych ale o tych co wygladaja jak gatki a w srodku maja takie wkladki, ktore sie pierze ( gatki tez sie pierze:)
Na tym zdjeciu, ktore wczesniej zamiescilam sa takie trzy pieluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:04
-
Chcialabym sobie ustawic ale juz tyle razy probowalam i mi nie wychodzi jakas ciemna jestem . Jestem w 15 tygodniu i 4 dniu . Chyba sie udalo 3 miesiace z tym walczylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:05
Kajaoli, anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Misiulka, masz juz ustawione tylko jakos podwojnie...
Moze nie wkladaj juz tego drugiego suwaczka we wpisie bo masz juz ustawiony ten na dole, co bedzie sie pokazywal za kazdym razem automatycznie.