Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja polecam C&A, nie we wszystkich maja dzialy ciazowe, ale mozna tez w sklepie internetowym, jeszcze dzisiaj chyba jest promocja -20% na wszystko (dolicza przy skladaniu zamowienia). Tylko uwaga, paczka idzie dosc dlugo z Niemiec (ok tygodnia)
Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Ja się zaopatrzyłam w legginsy ciążowe z H&M a teraz szukam spodni na allegro. Sukienki i tuniki na szczęście mam :)Strasznie zdzierają kasę na ciążowych ubraniach...
To prawda, ze licza sobie duzo, za ciazowe ciuchy bo sa specyficzne a wiadomo, ze kobieta w ciazy chce czuc sie komfortowo i ladnie wiec czesto jest w stanie zaplacic wiecej.
Ja mam trzy pary spodni ciazowych, ktore nosze juz od 8ego tygodnia ciazy, reszta to sa tuniki lub rozciagajace sie sweterki czy bluzki, takie, ktore nosilam jak jeszcze nie bylam w ciazy.
W lato bede chodzic w samych sukienkach - najwygodniejsze
anka_a lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:tak ide do Gina za tydzien- troche tez piecze mnie cewka moczowa albo lechtaczka bo ciagle siusiam .Wy tak nie macie?
Sylwia, lepiej moze idz wczesniej bo taka infekcja szybko sie rozwija i moze byc niebezpieczna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny