Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś zjem to co akurat będzie u Pana Kanapki Leń mnie napadł wczoraj a że pracuję to nie mam możliwości żeby sobie zrobić na świeżo.
W ogóle muszę się poprawić, bo zupełnie mnie odrzuca od warzyw i owoców... Najchętniej to bym jadła śledzie, musztardę i żółty ser -
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:A ja dziś robię pomidoróweczkę
Dziewczyny a Wy gdzie kupujecie ciuchy ciążowe?
Ja byłam wczoraj w hm po spodnie i za dżinsy dałam 150 zł, nie ma to jak zdzierać z ciężarnychEweloka84 lubi tę wiadomość
-
w lidlu bedą leginsy, tuniki ciązowe http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-lidl-19-05-2014,6281/12/ aa jak cofniecie strone do tyłu to sa słodkie body i spodnie niemowlęce
ostatnio kupowałam tu spodnie i jestem mega zadowolona http://allegro.pl/ciazowe-spodnie-kieszenie-wygodne-bezuciskowe-r-xl-i4136435122.htmlAnoolka, lubek, renatkach lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:
Dziewczyny a Wy gdzie kupujecie ciuchy ciążowe?
Ja byłam wczoraj w hm po spodnie i za dżinsy dałam 150 zł, nie ma to jak zdzierać z ciężarnych
Ja też byłam w HM, ale jedyne które wyglądały na mnie dobrze, miały odpowiedni rozmiar i NIE ŚMIERDZIAŁY FARBIARNIĄ (koszmar) kosztowały 199zl. No ale musiałam brać, bo nie mam w czym chodzić Poza sieciówkami ubrania ciążowe są jeszcze droższe Byłam też np. w HappyMum i za dżinsy dałam 219 Chociaż przynajmniej były naprawdę ładne. Ale były tam też takie zwykłe cienkie szmaciaki po 179 zł sztuka - to już naprawdę chore. -
Ja tez kupilam jedne spodnie ciazowe w h&m takie jasne bezowe za 79,9 . Wygodne , fajnie sie nosi ale troche sie obieraja . Kupilam sobie jeszcze dwie pary takich luznych spodni w housie bo na druga rzecz bylo 50 % i za 120 zloty mam dwie pary a sa naprawde wygodne tylko na troche cieplejsze dni niz np dzisiaj
Eweloka84, anka_a lubią tę wiadomość
-
W H&M wystarczy się zapisać do newslettera żeby otrzymać kupon chyba na 20 albo 25%, więc jeśli macie upatrzone spodnie, czy inny nietani ciuch, warto skorzystać
Ale czad, ze w Lidlu będzie odzież ciążowa!!!! Jakiś czas temu podobna kolekcja była dostępna w niemieckich sklepach i cichutko liczyłam, że do nas też wprowadzą
A co do netto, to śliczne te rzeczy dla maluszków! Podoba mi się narzutka na łóżeczko, poduszeczka i puduszeczka - sówka. Ciekawe jak z jakością???Eweloka84, Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość