Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie tez synus gratuluje syneczkamisiulka2000 wrote:A jak juz zaczelam pisac to od razu sie pochwale ze na badaniu prenatalnym ( wyniki bardzo dobre ) lekarka okreslila plec . I tak jak przeczuwalam bedzie Filipek Stanislaw
misiulka2000, Monica, anka_a, lubek, paradise lubią tę wiadomość
-
Natalia J. wrote:Wiecie co dziewczyny...strasznie mi was żal a jednocześnie zazdroszczę wam takich problemów jak usunięcie z grupy na fb
Zachowujecie sie jakby grupa fb była jakaś wyrocznia...Kakabaka jeżeli poczułas sie dotchnieta to trzeba było napisać do Kasi ze byłaś na urlopie i prosisz o powrót. Jest regulamin ktory został zaakceptowany przez większość choć i ja byłam mu przeciwna, ale dziś sie cieszę ze zostają usunięte dziewczyny które w niczym nie pomagają a sama grupa jest prywatna. Tym sposobem nie ma tam nieproszonych gości.
Niestety na WASZYM forum ani raz nie usłyszałam odpowiedzi na pytanie albo odzewu na post. Mam wrażenie ze tutaj jest taki zamknięty krąg 4-5 kobiet które rozmawiają ze sobą ignorując to co pisze ktoś z poza kręgu.
Co do Kasi...odzywa sie i odzywa sie dużo wiec czekam teraz na taka sama, albo i większa porcje jadu jaka podarowalyscqie Kasi.
Powodzenia i mimo wszystko życzę wam udanych rozwiązań
Powiem wam, ze bardzo mnie zabolala wypowiedz tej pani Natalii J., szczegolnie te zyczenia "mimo wszystko" udanych rozwiazan.
No comment
MartaR.., poczwarkah, Anoolka, Kakabaka, paradise lubią tę wiadomość
-
Misiulko, fala krytyki dociera szybko ponieważ jestem tu codziennie i prowadzę swój kalendarz. Na forum zajrzałam od tak i akurat nadrabialam. Bo ja przecież jak Kasia tez nie pasuje do Październikowych w końcu rodzę we Wrześniu
Co do mojego życzenia wam "powodzenia" było to szczere pomimo mojej krytyki w stronę zainteresowanych.
-
Kajaoli wrote:Misiulka, gratuluje chlopczyka jesli masz chec to podaj termin porodu, w ten sposob wpisze cie na nasza liste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:03
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
PaaOlka masz rację tu nie chodzi o to by krytykować grupę czy coś w tym stylu ja rozumiem charakter rozumiem zamysł grupy nie każdy życzy sobie żeby np zdjęcia z majtkach czy staniku oglądali wszyscy wiec rozumiem zamysł grupy zamkniętej ale pomimo zaproszeń do grupy jakie na początku tego wątku są na każdej stronie zostaje się wyrzuconym za...nie robienie nikomu krzywdy ,człowiekowi się robi przykro nikt nie chce być tak traktowany.
Kajaoli, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Paaolka, bardzo dobrze, ze o tym piszesz.
Nikt tu nigdy nie powiedzial, zeby nie lubic grupy na fb.
Ja sama slyszalam same dobre opinie: ze jest ciekawie i ze duzo sie dzieje - i nie ma przeciez problemu
Kazde forum jest inne dlatego wiele z nas jest zapisanych do kilku grup
Jedyne co mnie poruszylo to to, ze co jakis czas czytam, ze ktos zostal wyrzucony wlasciwie bez przyczyny bo czy ta osoba musi sie na fb tlumaczyc, ze wlasnie wyjezdza na urlop i prosic, zeby go nie wyrzucano? To jakis absurd.
Przepraszam, jest jeszcze druga rzecz, z ktora sie nie zgadzam to ze ktos przychodzi tu na forum, zeby rozpetac klotnie. Do tej pory jakos sobie radzilysmy bez.
Jesli chodzi o informacje podawane na forum, to wszystko zalezy od was
Ale do tej pory bylo tak, ze kazda dzieli sie tym czym ma ochote wlasnie sie podzielic
MartaR.., anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Natalia J. wrote:Misiulko, fala krytyki dociera szybko ponieważ jestem tu codziennie i prowadzę swój kalendarz. Na forum zajrzałam od tak i akurat nadrabialam. Bo ja przecież jak Kasia tez nie pasuje do Październikowych w końcu rodzę we Wrześniu
Co do mojego życzenia wam "powodzenia" było to szczere pomimo mojej krytyki w stronę zainteresowanych.Kajaoli, MartaR.., anka_a, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
A ja uwazam ze pazdziernikowa grupa na belly jest bardzo fajna . I mam wrazenie ze znam wszystkie dziewczyny osobiscie . I tez nie mialam zamiaru krytykowac dziewczyn z Fb tylko sposob wykluczania ze swojego grona . I tyle .
Kajaoli, MartaR.., agatas, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Pani Natalii chyba hormony strasznie "buzują" bo jakoś strasznie uszczypliwa się stała:). My też Pani życzymy MIMO wszystko szczęśliwego rozwiązania i troszkę szacunku do opinii innych osób nawet jeśli jest to krytyka.Sarkazm również jest zbędny to jest piękny czas oczekujemy maluszków i trzeba się cieszyć
PozdrawiamKajaoli, MartaR.., anka_a, Anoolka lubią tę wiadomość