Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny chłopczyk Gratulacje i zdrowia :-*

misiulka2000 lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:24

• Scęście Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez synus :) gratuluje syneczka :)
    misiulka2000 wrote:
    A jak juz zaczelam pisac to od razu sie pochwale ze na badaniu prenatalnym ( wyniki bardzo dobre ) lekarka okreslila plec . I tak jak przeczuwalam bedzie Filipek Stanislaw :)

misiulka2000, Monica, anka_a, lubek, paradise lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiulka, gratuluje chlopczyka :) jesli masz chec to podaj termin porodu, w ten sposob wpisze cie na nasza liste :)

misiulka2000 lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia J. wrote:
    Wiecie co dziewczyny...strasznie mi was żal a jednocześnie zazdroszczę wam takich problemów jak usunięcie z grupy na fb :)
    Zachowujecie sie jakby grupa fb była jakaś wyrocznia...Kakabaka jeżeli poczułas sie dotchnieta to trzeba było napisać do Kasi ze byłaś na urlopie i prosisz o powrót. Jest regulamin ktory został zaakceptowany przez większość choć i ja byłam mu przeciwna, ale dziś sie cieszę ze zostają usunięte dziewczyny które w niczym nie pomagają a sama grupa jest prywatna. Tym sposobem nie ma tam nieproszonych gości.
    Niestety na WASZYM forum ani raz nie usłyszałam odpowiedzi na pytanie albo odzewu na post. Mam wrażenie ze tutaj jest taki zamknięty krąg 4-5 kobiet które rozmawiają ze sobą ignorując to co pisze ktoś z poza kręgu.
    Co do Kasi...odzywa sie i odzywa sie dużo wiec czekam teraz na taka sama, albo i większa porcje jadu jaka podarowalyscqie Kasi.

Powodzenia i mimo wszystko życzę wam udanych rozwiązań :)

Powiem wam, ze bardzo mnie zabolala wypowiedz tej pani Natalii J., szczegolnie te zyczenia "mimo wszystko" udanych rozwiazan.

No comment

MartaR.., poczwarkah, Anoolka, Kakabaka, paradise lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Natalia J. Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiulko, fala krytyki dociera szybko ponieważ jestem tu codziennie i prowadzę swój kalendarz. Na forum zajrzałam od tak i akurat nadrabialam. Bo ja przecież jak Kasia tez nie pasuje do Październikowych w końcu rodzę we Wrześniu :)
    Co do mojego życzenia wam "powodzenia" było to szczere pomimo mojej krytyki w stronę zainteresowanych.

e7835254a1.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Natalio, w zwiazku z tym, ze nie jest pani przyszla pazdziernikowa mama, prosze raczej zajrzec na odpowiednie dla pani forum.

MartaR.., Monica, anka_a, Anoolka lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczere z nutką ironii :-D

Kajaoli, Monica, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o oł groznie...
    Kajaoli wrote:
    Pani Natalio, w zwiazku z tym, ze nie jest pani przyszla pazdziernikowa mama, prosze raczej zajrzec na odpowiednie dla pani forum.

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie groźnie tylko kultura...:-) w przeciwieństwie do usunięcia :-P

Anoolka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Natalia J. Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje PANI Kajaoli, już uciekam, bo aż mi w pięty poszło "WYROCZNIO, ALFO I OMEGO"
    Dobre, wyszło Ci ;)

e7835254a1.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:32

Kakabaka lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa :-P Natalia będziemy tęsknić....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 08:58

7a4aio4pfp2702id.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Misiulka, gratuluje chlopczyka :) jesli masz chec to podaj termin porodu, w ten sposob wpisze cie na nasza liste :)
    Jestem juz na liscie z data 31.10 wiec na samym koncu ,prosze tylko o potwierdzenie ze bedzie synus

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:03

Kajaoli lubi tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaaOlka masz rację tu nie chodzi o to by krytykować grupę czy coś w tym stylu ja rozumiem charakter rozumiem zamysł grupy nie każdy życzy sobie żeby np zdjęcia z majtkach czy staniku oglądali wszyscy wiec rozumiem zamysł grupy zamkniętej ale pomimo zaproszeń do grupy jakie na początku tego wątku są na każdej stronie zostaje się wyrzuconym za...nie robienie nikomu krzywdy ,człowiekowi się robi przykro nikt nie chce być tak traktowany.

Kajaoli, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaolka, bardzo dobrze, ze o tym piszesz.
    Nikt tu nigdy nie powiedzial, zeby nie lubic grupy na fb.
    Ja sama slyszalam same dobre opinie: ze jest ciekawie i ze duzo sie dzieje - i nie ma przeciez problemu :)
    Kazde forum jest inne dlatego wiele z nas jest zapisanych do kilku grup :)

Jedyne co mnie poruszylo to to, ze co jakis czas czytam, ze ktos zostal wyrzucony wlasciwie bez przyczyny bo czy ta osoba musi sie na fb tlumaczyc, ze wlasnie wyjezdza na urlop i prosic, zeby go nie wyrzucano? To jakis absurd.
    Przepraszam, jest jeszcze druga rzecz, z ktora sie nie zgadzam to ze ktos przychodzi tu na forum, zeby rozpetac klotnie. Do tej pory jakos sobie radzilysmy bez.

Jesli chodzi o informacje podawane na forum, to wszystko zalezy od was :)
    Ale do tej pory bylo tak, ze kazda dzieli sie tym czym ma ochote wlasnie sie podzielic :)

MartaR.., anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiulka2000 wrote:
    Jestem juz na liscie z data 31.10 wiec na samym koncu ,prosze tylko o potwierdzenie ze bedzie synus

O sorka, juz wpisuje ;)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia J. wrote:
    Misiulko, fala krytyki dociera szybko ponieważ jestem tu codziennie i prowadzę swój kalendarz. Na forum zajrzałam od tak i akurat nadrabialam. Bo ja przecież jak Kasia tez nie pasuje do Październikowych w końcu rodzę we Wrześniu :)
    Co do mojego życzenia wam "powodzenia" było to szczere pomimo mojej krytyki w stronę zainteresowanych.
    Moze i byly szczere i chcialabym w to wierzyc ale mozna bylo uzyc innych slów niz "mimo wszytsko zycze wam". Mimo ze na fbookowej grupie wogole mi nie zalezalo rozumiem ze niektore dziewczyny byly z nia zwiazane mocniej , dluzej i takie wurzucenie poza nawias jest jakas dyskryminacja a tego i zwiazanych z tym emocji nie powinny sobie fundowac kobiety majace pod sercem dzieciatka.

Kajaoli, MartaR.., anka_a, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwazam ze pazdziernikowa grupa na belly jest bardzo fajna . I mam wrazenie ze znam wszystkie dziewczyny osobiscie . I tez nie mialam zamiaru krytykowac dziewczyn z Fb tylko sposob wykluczania ze swojego grona . I tyle . :)

Kajaoli, MartaR.., agatas, Anoolka, Kakabaka lubią tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Natalii chyba hormony strasznie "buzują" bo jakoś strasznie uszczypliwa się stała:). My też Pani życzymy MIMO wszystko szczęśliwego rozwiązania i troszkę szacunku do opinii innych osób nawet jeśli jest to krytyka.Sarkazm również jest zbędny to jest piękny czas oczekujemy maluszków i trzeba się cieszyć:)

Pozdrawiam

Kajaoli, MartaR.., anka_a, Anoolka lubią tę wiadomość

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ