Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
latwiej tam sie porozumiewac, na zasadzie fotek np, bo tutaj troche zachodu trzeba zeby wstawic zdjecie, a tam to pyk pyk i sa i brzuszki i usg i zakupy i jakies materialy fajne pomocne... szkoda ze nie wsyztskei mozecie i chcecie tam byc
Eva0507, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
a tez i ja tutaj malo zagladam bo fb mam za darmo w telefonie i moge go odpalic w kazdej chwili i tak robie, a zeb ywejsc tutaj to w pracy mam poblokowane strony nawet w wolnej chwili nei moge zajrzec, a w domu jednak obowiazki to tamto, maz oczekuje ze z ni mspedze czas i wlaczam kompa jak juz cos msuze na nim zrobic, badz tak jak dzis gdy maz jest w trasie wroci o 21 i siedze czytam i nadrabiam was :*
-
Scęście wrote:nie pamietam Kabaka ksywek forumowych, jakie zdjecie? ja juz nie komentuje tego usuwania z fb. raz juz alarmowalam w tej sprawie i niestety zostalam zjechana. duzo osob to akceptuje, jestem w mniejszosci po prostu.
To, że dużo przeszła jej nie usprawiedliwia, bardzo jej współczuję, ale powinna w tej sytuacji oddać administrację komuś innemu, bo w tej chwili nawet ja usunięta, która przez chwilę nie pisałam, bardziej do tej grupy pasuję niż ona.Eva0507, agatas, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
My juz po USG:) Jestem super mega szczęśliwa, dzidziuś zdrowiutki i ruchliwy:) już na milion chłopak bo jajka i siusiak w każdej pozycji;) hihi i mamy płytke także mogę się rozmarzyć jak powiedziałam lekarzowi że już kopsa czasem to się zdziwił, że tak wcześnie:) Myślę, że się sugerujemy na kalendarzem na belly, że już czujemy;) a on mówił, że tak koło 20 tyg czuć ja czasem czuję pukanie:)
MartaR.., ania.g, paaolka, Kakabaka, agatas, mała_mi, ao12., Kajaoli, lubek, MOI, Madź lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:witaj w klubie, moj tez na kazde imie robi krzywa mine... byla umowa ze ja wybieram dla corki on dla syna bo inaczej nie szlo. wybralam Matylda. stety nosze pod sercem chlopca i dla niego apeluje o Marcel, ale maz niestety, pyta co to ?! ;/
Kajaoli lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kakabaka wrote:Już mi paaola powiedziała, że to moje zdjęcie nadal tam jest. Bardzo mi się to nie podoba, bo skoro alfa-Kasia-omega postanowiła mnie usunąć, bo będąc na urlopie nie miałam ze sobą komputera, żeby nie pracować, to niech usunie moje zdjęcie, bo sobie nie życzę. Może siebie też by trochę kontrolowała, a nie tylko innych.
To, że dużo przeszła jej nie usprawiedliwia, bardzo jej współczuję, ale powinna w tej sytuacji oddać administrację komuś innemu, bo w tej chwili nawet ja usunięta, która przez chwilę nie pisałam, bardziej do tej grupy pasuję niż ona.Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Już mi paaola powiedziała, że to moje zdjęcie nadal tam jest. Bardzo mi się to nie podoba, bo skoro alfa-Kasia-omega postanowiła mnie usunąć, bo będąc na urlopie nie miałam ze sobą komputera, żeby nie pracować, to niech usunie moje zdjęcie, bo sobie nie życzę. Może siebie też by trochę kontrolowała, a nie tylko innych.
To, że dużo przeszła jej nie usprawiedliwia, bardzo jej współczuję, ale powinna w tej sytuacji oddać administrację komuś innemu, bo w tej chwili nawet ja usunięta, która przez chwilę nie pisałam, bardziej do tej grupy pasuję niż ona.
Kakabaka, daj mi znac jak na priv wysłac wiadomosc to podam Ci nazwisko Kasi...bo próbowałam szukac jak to zrobic, ale nie mam pojecia.. -
paaolka wrote:Kakabaka, daj mi znac jak na priv wysłac wiadomosc to podam Ci nazwisko Kasi...bo próbowałam szukac jak to zrobic, ale nie mam pojecia..
-
Scęście wrote:ja nie wiem ktore to zdjecie ale nie widze w usg zadnego z zielonym tlem.
kasia juz w ciazy.Eva0507, paaolka lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Święte słowa kakabaka... Ale moje kochane ja wiem ze takie traktowanie jest przykre ale nie denerwujmy się nie można przeżyjmy te 4miesiące w spokoju i ładzie :-*
Dzięki Bogu tutaj nie ma takiej schizy i ze spokojem mogę nawet po miesiącu nieobecności wrócić bez stresu do zawsze pozytywnych dziewczynMartaR.. lubi tę wiadomość