Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:23

Eva0507, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    latwiej tam sie porozumiewac, na zasadzie fotek np, bo tutaj troche zachodu trzeba zeby wstawic zdjecie, a tam to pyk pyk i sa i brzuszki i usg i zakupy i jakies materialy fajne pomocne... szkoda ze nie wsyztskei mozecie i chcecie tam byc :(

Eva0507, Kakabaka lubią tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tez i ja tutaj malo zagladam bo fb mam za darmo w telefonie i moge go odpalic w kazdej chwili i tak robie, a zeb ywejsc tutaj to w pracy mam poblokowane strony nawet w wolnej chwili nei moge zajrzec, a w domu jednak obowiazki to tamto, maz oczekuje ze z ni mspedze czas i wlaczam kompa jak juz cos msuze na nim zrobic, badz tak jak dzis gdy maz jest w trasie wroci o 21 i siedze czytam i nadrabiam was :*

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    nie pamietam Kabaka ksywek forumowych, jakie zdjecie? ja juz nie komentuje tego usuwania z fb. raz juz alarmowalam w tej sprawie i niestety zostalam zjechana. duzo osob to akceptuje, jestem w mniejszosci po prostu.
    Już mi paaola powiedziała, że to moje zdjęcie nadal tam jest. Bardzo mi się to nie podoba, bo skoro alfa-Kasia-omega postanowiła mnie usunąć, bo będąc na urlopie nie miałam ze sobą komputera, żeby nie pracować, to niech usunie moje zdjęcie, bo sobie nie życzę. Może siebie też by trochę kontrolowała, a nie tylko innych.
    To, że dużo przeszła jej nie usprawiedliwia, bardzo jej współczuję, ale powinna w tej sytuacji oddać administrację komuś innemu, bo w tej chwili nawet ja usunięta, która przez chwilę nie pisałam, bardziej do tej grupy pasuję niż ona.

Eva0507, agatas, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najadłam się dziś jogurtów mleka napiłam i w końcu mi minęła zgaga która trwała od 3dni ciekawe na jak długo...

7a4aio4pfp2702id.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po USG:) Jestem super mega szczęśliwa, dzidziuś zdrowiutki i ruchliwy:) już na milion chłopak bo jajka i siusiak w każdej pozycji;) hihi i mamy płytke także mogę się rozmarzyć:) jak powiedziałam lekarzowi że już kopsa czasem to się zdziwił, że tak wcześnie:) Myślę, że się sugerujemy na kalendarzem na belly, że już czujemy;) a on mówił, że tak koło 20 tyg czuć:) ja czasem czuję pukanie:)

MartaR.., ania.g, paaolka, Kakabaka, agatas, mała_mi, ao12., Kajaoli, lubek, MOI, Madź lubią tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    witaj w klubie, moj tez na kazde imie robi krzywa mine... byla umowa ze ja wybieram dla corki on dla syna bo inaczej nie szlo. wybralam Matylda. stety nosze pod sercem chlopca :P i dla niego apeluje o Marcel, ale maz niestety, pyta co to ?! ;/
    Imię Marcel to było jedyne imię które spodobało się mojemu mężowi i mnie. No i nie ma żadnego Marcela w okolicy ani w rodzinie.

Kajaoli lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Już mi paaola powiedziała, że to moje zdjęcie nadal tam jest. Bardzo mi się to nie podoba, bo skoro alfa-Kasia-omega postanowiła mnie usunąć, bo będąc na urlopie nie miałam ze sobą komputera, żeby nie pracować, to niech usunie moje zdjęcie, bo sobie nie życzę. Może siebie też by trochę kontrolowała, a nie tylko innych.
    To, że dużo przeszła jej nie usprawiedliwia, bardzo jej współczuję, ale powinna w tej sytuacji oddać administrację komuś innemu, bo w tej chwili nawet ja usunięta, która przez chwilę nie pisałam, bardziej do tej grupy pasuję niż ona.
    Święte słowa kakabaka... Ale moje kochane ja wiem ze takie traktowanie jest przykre ale nie denerwujmy się nie można przeżyjmy te 4miesiące w spokoju i ładzie :-*

Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    ja nie wiem ktore to zdjecie :( ale nie widze w usg zadnego z zielonym tlem.
    kasia juz w ciazy.

Jest tam takie zdjecie ale nie w folderze, tylko, w tych ogólnych wrzucanych...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:

Kakabaka, daj mi znac jak na priv wysłac wiadomosc to podam Ci nazwisko Kasi...bo próbowałam szukac jak to zrobic, ale nie mam pojecia..

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Kakabaka, daj mi znac jak na priv wysłac wiadomosc to podam Ci nazwisko Kasi...bo próbowałam szukac jak to zrobic, ale nie mam pojecia..
    Wysłałam do Ciebie zaproszenie do przyjaciółek. Zaakceptuj je i wtedy będziemy mogły korespondować na prv.

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    ja nie wiem ktore to zdjecie :( ale nie widze w usg zadnego z zielonym tlem.
    kasia juz w ciazy.
    Gratuluję Kasi i cieszę się bardzo. To niech się teraz zajmie administracją dziewczyn ze swoim terminem, a październik odda np Scęsciu. Powinnyście jej to zasugerować.

Eva0507, paaolka lubią tę wiadomość

• Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie Kasia sama rzadko sie odzywa tam wiec Scescie aplikuj na prezydenta zrobimy tak przewrót hahahah :D

Kakabaka, paaolka lubią tę wiadomość

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Święte słowa kakabaka... Ale moje kochane ja wiem ze takie traktowanie jest przykre ale nie denerwujmy się nie można przeżyjmy te 4miesiące w spokoju i ładzie :-*
    Masz rację, niepotrzebnie się zdenerwowałam, ale chciałam korzystać z porad dziewczyn i czytać o ciekawych wyprzedażach itp. Bo to jak najbardziej mnie ciekawi i dotyczy.
    Dzięki Bogu tutaj nie ma takiej schizy i ze spokojem mogę nawet po miesiącu nieobecności wrócić bez stresu do zawsze pozytywnych dziewczyn :)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• paaolka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Wysłałam do Ciebie zaproszenie do przyjaciółek. Zaakceptuj je i wtedy będziemy mogły korespondować na prv.

Zaproszenie przyjęte :) i wiadomość wysłana :D

Kakabaka lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak w ogóle można znaleźć tę grupę na FB? Może jak rzeczywiście taka fajna to faktycznie trzeba zrobić przewrót i nowego administratora ustanowić :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:24

• Scęście Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 17:24

Kakabaka lubi tę wiadomość

‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ