Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:O prosze! Mała mi.
A długo niewchodziłam na forum, musiałam odpocząć od tego. Teraz niedawno się pokazałam.
no właśnie parę dni temu gdzieś wpadłam na twój post. Fajnie że ci się udało na kiedy masz termin?
Jak zaginęłaś to u mnie różne różności się działy Ale koniec końców, czekamy na dzieciątkoAniqa lubi tę wiadomość
-
renatkach wrote:A ja mam pytanie z innej beczki czy wasze piersi już produkują siarę? Pytam, bo dzisiaj zauważyłam u siebie bezbarwną wydzielinę
u mnie parę dni temu też pokazała się taka wydzielina półprzezroczysta.
Co do brzuszka, to każda przecież jest inna i inaczej ciążę przechodzi. Ja niby od początku przytyłam 4 kg, brzuszek malutki, chociaż to trzecia(pomijając poronienia) ciąża. A jak sobie przypomnę jak wyglądałam w poprzedniej to masakra- wieloryb taki wielki brzuch miałam i to od razu wyskoczył. Więc durne komentarze trzeba puścić koło uszu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:06
Aniqa, Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
Ja też jeszcze nic nie produkuję, nawet nie wiedziałam, że w ciąży się da
Co do imienia to my będziemy mieli Jędrka
Połączyliśmy z mężem imiona naszych ojców, czyli Józef i Andrzej i tak wyszedł Jędrzej.mała_mi, MartaR.., Kajaoli, Anoolka, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:no właśnie parę dni temu gdzieś wpadłam na twój post. Fajnie że ci się udało na kiedy masz termin?
Jak zaginęłaś to u mnie różne różności się działy Ale koniec końców, czekamy na dzieciątko
A termin mam na przełom września i października.mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Właśnie widze że smutne rzeczy sie działy. U mnie to pierwsza ciąża, ale z problemami,to cysta,to krwiak,to łożysko nisko schodzące, ehh
A termin mam na przełom września i października.
no to też niefajnie. A byłaś na połówkowym czy idziesz dopiero? Ja niby idę w środę na wizytę, ale nie wiem czy mi zrobi usg. to wizyta na fundusz i może nie zrobić tylko każe przyjść do niego prywatnie, bo on ma naprawdę świetny sprzęt. No i już nie mogę się doczekać, szczególnie na poznanie płci -
My z mężem mieliśmy wybrane imiona już dawno temu, zarówno pierwsze, jak i drugie. Dziewczynka będzie Zofia Magdalena, a chłopczyk Kacper Stanisław. Pierwsze imiona wybraliśmy, bo mamy takie nadane na bierzmowaniu, a drugie są po dziadkach
lubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:no to też niefajnie. A byłaś na połówkowym czy idziesz dopiero? Ja niby idę w środę na wizytę, ale nie wiem czy mi zrobi usg. to wizyta na fundusz i może nie zrobić tylko każe przyjść do niego prywatnie, bo on ma naprawdę świetny sprzęt. No i już nie mogę się doczekać, szczególnie na poznanie płci
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam taki sam "problem" ze swoim brzuszkiem ;c nie widać go w ogóle. Zawsze mi się wydawało, że w 5 miesiącu będę mieć już spory, pokaźny brzuszek no ale jeszcze trochę muszę na niego poczekać. Mojej kuzynce wyskoczył dopiero w 7 miesiącu. Co do imion, to Liliana albo Antoś (dla chłopca jeszcze do dogadania, TŻ nie jest przekonany ale sam lepszego nie potrafi wymyślić )
-
Pffff... ale jazda. Właśnie zobaczyłam że na forum FB zostałam usunięta. Co za pasztet. Nie pisałam chwilę, bo byłam na urlopie. Pfff...
Czy któraś z dziewczyn które jeszcze mają zaszczyt być tam członkiniami może dla mnie sprawdzić czy razem ze mną zostało usunięte moje zdjęcie które tam zamieściłam? Bo nie życzę sobie, żeby tam zostało gdy ja już nie mogę tam zaglądać.Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Ale chryje z tym Fb , co chwile slychac, ze kogos wyrzucaja. Przez to nie mialam checi nawet tam zajrzec. Nie przejmuj sie Kakabaka
Jak bylo na wakacjach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 09:47
Kakabaka, paradise, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Pffff... ale jazda. Właśnie zobaczyłam że na forum FB zostałam usunięta. Co za pasztet. Nie pisałam chwilę, bo byłam na urlopie. Pfff...
Czy któraś z dziewczyn które jeszcze mają zaszczyt być tam członkiniami może dla mnie sprawdzić czy razem ze mną zostało usunięte moje zdjęcie które tam zamieściłam? Bo nie życzę sobie, żeby tam zostało gdy ja już nie mogę tam zaglądać.
To widzę, że nie tylko mnie tak brzydko potraktowano...Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Spoko dziewczyny, są gorsze fora. Ja byłam wcześniej na wizażu, ale tam dziewczyny są chyba wszystkie zrośnięte głowami, bo wypowiedzenie innej opinii niż większość wiąże się zaraz ze zgłaszaniem do admina W końcu nie wytrzymałam i się stamtąd zwinęłam
Kakabaka, Kajaoli, MartaR.., Anoolka, ao12. lubią tę wiadomość
-
Ale to strasznie głupie jest. Jedna laska czuje się alfą i omegą która może decydować o czyimś być albo nie być w grupie w której na uczestnictwo sam się zdecydował i ma pełne prawo tam być.
Ale bardzo zależy mi na usunięciu mojego zdjęcia stamtąd więc niech szczęśliwa niewyrzucona zerknie. To zdjęcie brzuchola mojego z usg na górze na zielonym tle ściany. -
Kakabaka wrote:Ale to strasznie głupie jest. Jedna laska czuje się alfą i omegą która może decydować o czyimś być albo nie być w grupie w której na uczestnictwo sam się zdecydował i ma pełne prawo tam być.
Ale bardzo zależy mi na usunięciu mojego zdjęcia stamtąd więc niech szczęśliwa niewyrzucona zerknie. To zdjęcie brzuchola mojego z usg na górze na zielonym tle ściany.
Jest to zdjęcie cały czas...nie wiem czemu zostałaś wyrzucona -
Kajaoli wrote:Kakabaka, moze napisz do tej alfy i omegi z fb i powiedz co myslisz
paaolka mogłabyś, bardzo Cię proszę podać mi na prv nazwisko tej Kasi, bo chcę do niej napisać.