Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek
Monika wiadomo razem zawsze lepiej, można się wesprzeć na drugiej osobie itd.
Ja z mężem mieszkam w Nl i nie jest wcale tak prosto jak się wszystkim w Polsce wydaje, tak samo trzeba opłacić mieszkanie, rachunki, ubezpieczenie...ale z jednego cieszę się bardzo, że jesteśmy razem i wszelkie trudności wspólnie pokonujemy.
Miłego dniaMonica, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Monica wrote:No kobietki pochwale się że dziś zaczynam 5 miesiąc we wtorek idę bobaska podejrzeć jak się ma i może w końcu potwierdzi czy to będzie rzeczywiście chłopiec:)
To witaj Monica na tym samym etapie ja tez dzis zaczelam 5 m-c ale plec pewnie u nas za miesiac na polowkowym usg bedzie dopiero mozna potwierdzic... Tobie zycze zeby maluszek juz teraz tak sie przekrecil, zeby bylo widac co ma miedzy nóżkamiMonica lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Mazowieckie Radom
Oooo! No proszę a ja pochodze z Radomia i jestem tu własnie dzisiaj u moich rodziców nie wiedziałam że jest wśród nas ktoś z moich okolic może kiedys jakis spacerek z wózeczkami?
Teraz mieszkam w Piasecznie pod Warszawą, może ktoś z tych okolic też się ujawni? Miło było by mieć mamusię do towarzystwa na spacerach potemStrokrotka lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:mam do was male pytanko czy piecze was troche pecherz - ja caly czas siusiam az musze sie gina zapytac na wizycie czy to normalne czy cos sie znowu przyplatalo:(
-
nick nieaktualny
-
paaolka wrote:Oooo! No proszę a ja pochodze z Radomia i jestem tu własnie dzisiaj u moich rodziców nie wiedziałam że jest wśród nas ktoś z moich okolic może kiedys jakis spacerek z wózeczkami?
Teraz mieszkam w Piasecznie pod Warszawą, może ktoś z tych okolic też się ujawni? Miło było by mieć mamusię do towarzystwa na spacerach potem
Extra )) Bardzo chętnie!
paaolka lubi tę wiadomość
-
Mój mąż pracuje a Anglii planuje mnie za miesiąc ściągać boję się jak cholera nie lubię za bardzo zmian nudna jestem:)
paoolka za miesiąc ja już umieram z ciekawości poza tym miałabym pełno ubranek gdyby jednak okazała się dziewczynka:)ale jak będzie synuś tez będę szczęśliwa ach ta ciekawość:)zobaczymy dam znać we wtorek co i jak. Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamuśki.paaolka, Vilenka, ao12. lubią tę wiadomość
-
Monica wrote:paoolka za miesiąc ja już umieram z ciekawości poza tym miałabym pełno ubranek gdyby jednak okazała się dziewczynka:)ale jak będzie synuś tez będę szczęśliwa ach ta ciekawość:)zobaczymy dam znać we wtorek co i jak. Pozdrawiam wszystkie październikowe Mamuśki.
Koniecznie daj znać będę czekać na wieści -
paaolka wrote:No to super A na jakim osiedlu w Radomiu mieszkasz? Ja generalnie z "II Południa" jestem..
Teraz mieszksm na Golebiowie 2 Tskze z druiej strony, ale jakby nie ma to znaczenia, bo na spacer mozeny sie umowic wszędzie Twoja pierwsza dzidzia teraz?paaolka lubi tę wiadomość