Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmutas wrote:Dziewczyny mam takie pytanie. Ile juz przybrałyście na wadze bo ja zaczełam zauważać ze nie wchodze w spodnie i to w tyłku. Boję sie ze dużo przytyje bo naprawde ciagle coś podjadam bo czuje głód.
-
Aniqa wrote:Mała mi, ty też z południa? No u mnie szał za oknem, straże też ciągle kontrolują.
no, tak mi się przypomniało, że z tych samych regionów
Dziewczyny ja już jestem 5kg do przoduI dżinsów nie ubieram bo się nie chcę załamywać że mi doopa rośnie
w leginsach chodzę
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie jest +1kg mimo, że od lutego siedzę w domu i bardzo mało się ruszam. Ale zapasik tłuszczyku miałam sprzed ciąży
Za to kolejny cm w brzuszku mi doszedł w przeciągu tygodnia (już +5cm) i chodzę tylko w leginsach, bo już od dawna się nie mieszczę w normalne spodnie. Ale jestem bardzo niska, więc brzuszek szybciej mi wyskoczył
-
przed chwila wrocilam od laryngologa- wszystko ok .Gardlo delikatnie podraznione ale podobno to normalne jak sie wymiotowalo. Bylam u gina zapytac sie czy mnie przyjmie bo przyjmuje tylko w srody i czwartki. Mowilam mu ze pecherz mnie strasznie piecze, ze caly czas siusiam i czuje ucisk na pecherz i ze chyba mam uplawy bo mnostwo bialej wydzieliny a on powiedzial ze mnie nie przyjmie bo jest dzisiaj krotko i ma duzo pacjentek. Wkurzylam sie - boje sie o dzidziora ale bede musiala poczekac do czwartku 22- mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok.Kazal mi kupic sobie tylko żurawine i jesc. Troche sie podlamamlam ale nic nie moge wiecej zrobic
-
nick nieaktualnySylwia1985 kup sobie żurawine w płynie, najlepiej w takim sklepie zielarskim. Żurawina powinna ci pomóc, do tego witamina C.
Co do upławów to chyba normalne, ja też mam dużo. Ale ja czasem stosuje globulki propolisowe też ze sklepu zielarskiego, są naturalne a działają tak samo jak leki dopochwowe na zakażenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 19:34
-
Aniqa wrote:Sylwia1985 kup sobie żurawine w płynie, najlepiej w takim sklepie zielarskim. Żurawina powinna ci pomóc, do tego witamina C.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 19:34
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia ja uważam, że ginek na zapalenie pęcherza to Ci nie wiele pomoże może lepiej idź do lekarza pierwszego kontaktu zleci Ci badania moczu i powie co i jak.
Poczwarkah a gdzie Cię boli mnie b. często boli tył pleców na wysokości nerek po porodzie pierwszym miałam kamienie w nerce i nie chciałabym tego znowu przerabiać bo ból był nieziemski.
Teraz jak zgłaszałam gince ból pleców i pokazywałam gdzie to mówiła, że to od kręgosłupa.
MOI możesz dodać też do mojego przepisu warzywka ja nie daje bo nie lubię wykorzystuję je zamiast do zupy to robię z nich pyszna sałatkę jarzynową z dodatkiem pomidorów.
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny