Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulcio aleś się rozszalała w tej kuchni
ja to nie wiem jeszcze, idę przegląd lodówki zrobić, może wpadnę na jakiś genialny pomysł.
Wczoraj byłam na wizycie, ale się niestety nie dowiedziałam kogo mam brzuszku. Za dwa tygodnie idę na połówkowe usg, to się dowiemanka_a, Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość
-
Ulcio wrote:u nas pogoda okropna leje i do tego strasznie wieje
na obiad dziś zapiekanka ziemniaczana i spagetti i zupa pomidorowa choć chyba zrobię jeszcze koperkową bo mam straszną ochotę
Jak robi sie zupe koperkowa? -
anka_a wrote:Szalejecie dziewczyny w kuchni!!!
Ja dzisiaj kasza, gulasz i ogórek kiszony. Jutro idę na łatwiznę i jajo sadzone zrobię z ziemniaczkami.
ja najbardziej dzisiajzupa 'wczorajsza' a na drugie.... dokładnie to co u ciebie
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzupę koperkową gotuję tak, wywar (u mnie rosół wołowo-drobiowy) odlewam tyle ile chcę zupy zrobić do garnka kroję koperek wrzucam do wywaru i gotuję chwilę na małym ogniu ja lubię ze śmietaną więc na koniec zabielam śmietaną i dodaję kluseczki lane można jeść z ryżem albo ziemniaczkami co kto lubi
Eweloka84, Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlcio wrote:zupę koperkową gotuję tak, wywar (u mnie rosół wołowo-drobiowy) odlewam tyle ile chcę zupy zrobić do garnka kroję koperek wrzucam do wywaru i gotuję chwilę na małym ogniu ja lubię ze śmietaną więc na koniec zabielam śmietaną i dodaję kluseczki lane można jeść z ryżem albo ziemniaczkami co kto lubi