Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do gołąbków, to ja już jestem po
wczoraj zanim zrobiłam pomidorówkę zadzwoniła moja babcia i zaprosiła nas na świeże gołąbeczki
pycha były! A dziś była dopiero pomidorówka ze świerkami
Więc jak będzie trzeba wspierać się w przypadłości wzdęciowej, to mogę się dołączyć
Poza tym postanowiłam, że jak jestem głodna, to nie czytam postów, bo świra można dostać jak tak się rozpisujemy o pysznościach różnychStrokrotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie że nadrabia, chociaż ja już na 2 ostatnich wizytach też sie o to "złościłam" na tego małego mojego gacka, bo zawsze sobie śpi,albo jest spokojne a jak jest usg to całkiem odwrotnie, nieda sie zmierzyć,albo zaglądnąć między nóżki
Strokrotka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka_a wrote:Dziewczyny robicie smaka kapustą a ja nie mogę
Dziś byłam na wizycie i nie usłyszałam serduszka. Dzidzik jest tak ruchliwy, że dwa uderzenia były a potem "łup, szszszsz"... po czym był po 2 stronie brzucha i tak przez cały czas. Lekarz stwierdził, że skoro się rusza to serduszko bije i dorwie maleństwo za 2 tygodnie jak nie będzie miał możliwości ucieczki
Kurcze ale u nas sie rozpadało, jednak będzie ta powódź -
Hej helloł
Mojemu małemu dzieciowi (czyt. Poli) coś się ostatnio poprzestawiało i nie dość, ze chodzi spać o 21:00 to jeszcze wstaje o 5:30!!! A było tak pięknie: od 19:30 do 6:30-7:00 spała.. Wrrrr... Także ja od rana buszuje przy komputerze (wczoraj kupilismy nowy, bo stary padł na amen), pije z rana kawke i ide pod prysznica zaraz i o 9:20 doktorek
Czy u Was też taka smutna pogoda???i taki podobno ma być weekend..
MIŁEGO DNIA LASECZKI! Do napisaniaMartaR.., paaolka, Aniqa, Eweloka84, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Mi w 19 tyg też lekarz miał dorwać tak maleństwo żeby wiedzieć co ma między nóżkami,ale dziecię było sprytniejsze,
Kurcze ale u nas sie rozpadało, jednak będzie ta powódź
mam nadzieje, ze oebjdzie się bez takich sensacji! Uwazajcie!
ao12., MartaR.., Aniqa, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej u mnie leje całą noc i teraz też, także tylko do sklepu wyjdę i szybciutko wracam. A teraz zajadam śniadanko, wyjątkowo kanapki z masłem czekoladowym.
Moje maleństwo już od 5 rano buszuje po brzuchu, ale nie kopie tylko przesuwa sie cały,i wypycha mi do góry tą swoją małą dupke. Aż miło pogłaskać już takie pokaźne ciałko hehMartaR.., anka_a, Kajaoli, agatas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Hej :-* jak cwaniak to zwieje ja mam 21 tydzień i nie znam jeszcze
paaolka, MartaR.., mała_mi, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny