Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatas tu linki do łóżeczek, są też z szufladami ale ciut droższe.
http://m.allegro.pl/solidne-lozeczko-dzieciece-piekna-posciel-gratisy-i4208913990.html
http://m.allegro.pl/lozeczko-dzieciece-4-kolory-materac-posciel-gratis-i4224242422.html
Paradise
Oliwki dla mnie blee, oliwa jedynie do pizzyanka_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje drogie ale jestem szczęśliwa juz pisze dlaczego ponieważ dziś mi zaczął się 21 tydzień i zostałam oficjalnie wpisana do połoznej Pani super sympatyczna wszystko mówi tłumaczy przygotowuje do porodu jak by coś się działo przyjedzie na wizytę domowa w ramach NFZ... A najlepsze jest ze mówi ze w 21tygodniu ciężko tętno złapać ale spróbujemy tylko przyłożyła sprzet i odrazu złapała mówi ze szok i się jeszcze wiercił i chciał uciec ale mówi 140tętno piękne miarowe... Uśmiecham się cały czas
sylwia1985, paradise, agatas, ao12., MOI, mała_mi, lubek, Strokrotka, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Moje drogie ale jestem szczęśliwa juz pisze dlaczego ponieważ dziś mi zaczął się 21 tydzień i zostałam oficjalnie wpisana do połoznej Pani super sympatyczna wszystko mówi tłumaczy przygotowuje do porodu jak by coś się działo przyjedzie na wizytę domowa w ramach NFZ... A najlepsze jest ze mówi ze w 21tygodniu ciężko tętno złapać ale spróbujemy tylko przyłożyła sprzet i odrazu złapała mówi ze szok i się jeszcze wiercił i chciał uciec ale mówi 140tętno piękne miarowe... Uśmiecham się cały czas
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polozna przysługuje w ciąży od 21tygodnia na NFZ ja mam wizyty raz w tygodniu a od 30tygodnia ciąży dwa razy w tygodniu musisz się dowiedzieć z przychodni u siebie bo u mnie tak jest ... Polozna bada wysokość macicy, ciśnienie , tętno płodu , prowadzi ciążę i przygotowuje do porodu... Jest pod telefonem i się nami opiekuje przez ten cały okres przed i po porodzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:36
Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:MartaR idziemy prawie równo, ja tylko 3 dni więcej w ciąży.
Tak ja według OM termin mam na 2października a według usg to różnie od 2do 5października... A pewnie urodze we wrześniu bo ja urodziłam się tydzień wcześniej synka urodziłam tydzień wcześniej a teraz się zobaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:45
paradise, Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Polozna przysługuje w ciąży od 21tygodnia na NFZ ja mam wizyty raz w tygodniu a od 30tygodnia ciąży dwa razy w tygodniu musisz się dowiedzieć z przychodni u siebie bo u mnie tak jest ... Polozna bada wysokość macicy, ciśnienie , tętno płodu , prowadzi ciążę i przygotowuje do porodu... Jest pod telefonem i się nami opiekuje przez ten cały okres przed i po porodzie...
Dzięki MartaR za informację bo ja nie miałam o tym zielonego pojęcia. Ty chodzisz na wizyty prywatnie czy na NFZ? Chodzi mi o to, czy trzeba mieć ginekologa prowadzącego Z NFZ, żeby została przydzielona taka położona czy to nie ma związku?MartaR.., Aniqa lubią tę wiadomość