Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:Na dzien dzisiejszy 16 przyszlych pazdziernikowych mam jest pewna plci swojego dziecka.
Tak wiec czekamy na 12 chlopcow i 4 dziewczynki -
Czyli pod koniec maja nasze wszystkie brzuszki powinny się określić...u mnie w rodzinie jest powtarzalność :chłopak pierwszy ,dziewczyna druga zobaczmy czy dotrzymam tradycji chociaż ja jestem świecie przekonana ze to chlopak
Kajaoli, Monica, paaolka, MOI, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
ja padam spędziliśmy z Kasią wczoraj 4 godziny w szpitalu ręka wygląda po ściągnięciu gipsu okropnie teraz mamy 3 tygodnie nosić szynę mam nadzieję że z szyną choć kąpiel będzie łatwiejsza
u mnie dobrze maluszek czasem kopie, brzuszka jak nie miałam tak nie mam no może wyglądam jakbym dobrze zjadła
w środę następną mam usg i nie mogę się doczekać
co do kapuchy młodej to ja uwielbiam czasem robię ze smażonym boczkiem
Kajaoli, MartaR.., MOI, anka_a, Anoolka, ao12. lubią tę wiadomość
-
Będę wiedziała już 22 maja nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę swoją niuńkę.
MartaR.. wrote:Czyli pod koniec maja nasze wszystkie brzuszki powinny się określić...u mnie w rodzinie jest powtarzalność :chłopak pierwszy ,dziewczyna druga zobaczmy czy dotrzymam tradycji chociaż ja jestem świecie przekonana ze to chlopakMartaR.., anka_a, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Ja też 22maja mam USG to już 22tydzień będzie więc się może pokaże płeć
Ja muszę poczekać trochę dłużej, wizytę mam 26go korci mnie, żeby zapisać się wcześniej ale znowu im później pójdę tym większe prawdopodobieństwo, że dowiem się kto mieszka w brzuszku.
anka_a, MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Ja zaczełam dzień od drozdżowki z serem i drozdżówki z cynamonem, + kakao,
Teraz zabieram sie za kanapki z pomidorem,sałatą,jajkiem i rzodkiewką.
Ja zaczęłam od płatków na mleku, ale mi smaka zrobiłaś na takie kanapeczki. Jajka już nastawiłam i zaraz sobie też zjem
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Bylam dzisiaj u lekarza i tez bede miala syneczka!!!
Jak tak dalej pojdzie to bedzie powazny problem demograficzny w naszym pieknym kraju
Niestety chyba cos nie w porzadku z moimi nerkami, bo mam masakryczne bole w prawym boku i dostalam skierowanie na usg ukladu moczowego.
Lekarz mnie juz straszy zwolnieniem
MartaR.., agatas, paradise, sylwia1985, Anoolka, Kakabaka, paaolka, Monica, mała_mi, misiulka2000, ao12., lubek, Strokrotka, Madź, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoczwarkah wrote:Bylam dzisiaj u lekarza i tez bede miala syneczka!!!
Jak tak dalej pojdzie to bedzie powazny problem demograficzny w naszym pieknym kraju
Niestety chyba cos nie w porzadku z moimi nerkami, bo mam masakryczne bole w prawym boku i dostalam skierowanie na usg ukladu moczowego.
Lekarz mnie juz straszy zwolnieniem
super gratuję synka a z nerkami to nie ma żartów idź zrób badania będziesz spokojniejsza
-
Ej babeczki Wy... Przez Was byłam właśnie w warzywniaku i kupiłam młodą kapustę i makaron Będę robiła łazanki po raz pierwszy w życiu
I chciałam napisać, że mega podoba mi się sposób prowadzenia naszej listy przez Kajaoli. Z uśmiechem się to czyta, bo informacje nie są wymieniane, a jeśli się zmienią są dopisywane tworząc całą historyjkęAnoolka, MartaR.., ao12., mitaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z niecierpliwością czekam na te usg 4d, najważniejsze żeby z dzieckiem było ok.a płeć też mnie ciekawi,i to bardzo,ale najważniejsze zdrówko małej/go,
Dziewczyny ! Dziś weszłam na allegro zorientować sie w cenach łóżeczek,i jestem pozytywnie zaskoczona, już za 280 zł można kupić i to z wszystkimi akcesoriami jak materacyk,kołderka, kocyki,jakieś kieszonki itd. A jak patrze na używane to same łóżeczko 200 zł.sylwia1985, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Mnie ostatnio bierze na korboce i oscypki, kurcze wciągam te nitki codziennie,ale musze ograniczyć bo za dużo soli
Ja jakieś 2 tygodnie temu miałam "okres oscypkowy" teraz mam ciągle ochotę na szpinak, oliwki i feteAniqa, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość