X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarłoki :-P

mała_mi, ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam zaraz żarłoki :P

ja wciągam właśnie pachnący świeżutki chlebuś(domowy) z masełkiem i pomidorkiem.... pycha :)

Aniqa, ao12., anka_a, paaolka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:
    oj tam zaraz żarłoki :P

ja wciągam właśnie pachnący świeżutki chlebuś(domowy) z masełkiem i pomidorkiem.... pycha :)
    Sama pieczesz chlebek? Ja raz próbowałam upiec i wyszedł taki gniot, ze nikt nie chciał jeść ;( brak talentu

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Sama pieczesz chlebek? Ja raz próbowałam upiec i wyszedł taki gniot, ze nikt nie chciał jeść ;( brak talentu

o nieeee :) może bym i upiekła, ale po co, skoro teściowa za płotem i jak upiecze, to jeszcze ciepły dostaję :)

ao12., anka_a, paaolka lubią tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym zjadła taki właśnie jeszcze świeży i chrupiący chlebek ze smalczykiem i ogórkiem kiszonym :D

kalitria, Aniqa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupilam sobie ten żurawit- zobaczymy czy cos pomoze... Wlasnie gotuje fasolke bo niedawno przyszlam z pracy :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe śline przy Was tylko przełykam...

Anoolka lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchareczki jakie :) ja jak wracam z pracy to nie chce mi się gotować, tym bardziej, że sama jestem. Dzisiaj więc pierogi ruskie ale niestety kupcze (choć dochodzę do wniosku, ze chyba zrobię dzień pierogowy, nalepie i zamrożę porcjami bo na tych gotowcach to zbankrutować można).

Powiem Wam, że weszłam dziś do sklepu z ciuszkami i się załamałam...nie wiem co kupić, ile, poco, na co, a ceny........... to chyba nie był mój dzień :P

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:05

• Monica Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Kobietki ależ się głodna zrobiłam jak się naczytałam tych opisów objadów ja tortuje truskawki i pomidory:)

Tak byłam dziś u lekarza i będzie synuś fajnie opisał mi lekarz co widzi cyt. widzę jajeczka i oprzyrządowanie:) no więc jednak będzie Kuba:) poza tym waży 209 g i pokazał paluszek wskazujący dobrze że nie środkowy:)śmiałam się z lekarzem zdrowy figluje nic mi do szczęścia nie potrzeba. Ja nic nie przytyłam albo miał wagę popsutą:) 3 czerwca połówkowe.

Pozdrawiam serdecznie:)

MartaR.., mała_mi, ao12., agatas, anka_a, Kajaoli, misiulka2000, paaolka, Strokrotka, Kakabaka lubią tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie same pierwsze strzały i same chłopy Gratulacje i Niech Kubuś rośnie zdrowo :-*

ao12., anka_a lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ale mi smaka narobiłyście tym co dziś u siebie gotujecie. A ja leżę bo mnie boli dół brzucha i po bokach. Nic dziś nie ugotuję. Wzięłam nospę max i mam nadzieję że to rosnący Marcel daje popalić.

Aniu, mi też często doskwiera ból na dole i po bokach brzucha. Najczęściej jak długo nie leżę. Jak się położę to dość szybko przechodzi samo :) Wydaje mi się, że to od rosnącego brzuszka.

ania.g, Anoolka lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Normalnie same pierwsze strzały i same chłopy Gratulacje i Niech Kubuś rośnie zdrowo :-*

BARDZO DZIEKUJE:)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatas wrote:
    Aniu, mi też często doskwiera ból na dole i po bokach brzucha. Najczęściej jak długo nie leżę. Jak się położę to dość szybko przechodzi samo :) Wydaje mi się, że to od rosnącego brzuszka.
    Niby o tym wiem ale trudno czasem zachować spokój. Tłumaczę sobie że po dwóch cesarkach to może tam być sporo zrostów i to też pewnie boli. Chciałabym już październik albo chociaż wrzesień.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ciuszków i innych rzeczy to ja postawie na używane w dobrym stanie, zawsze to jakaś oszczędność, a na co innego będzie.

anka_a lubi tę wiadomość

• moni28 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łazanki robi się bardzo szybciutko i prościutko kapustę gotuję tak jak bigos z młodej kapusty, daje do niej koperek, marcheweczkę na patelni duszę pierś z kurczaka, osobno gotuję makaron taki specjalny łazankowy;] potem to wszystko mieszam w garku z kapustą po prostu palce lizać mniam....

MartaR.. wrote:
    Jak to się robi?

Anoolka, paaolka, MartaR.., Strokrotka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dzien dzisiejszy 16 przyszlych pazdziernikowych mam jest pewna plci swojego dziecka.
    Tak wiec czekamy na 12 chlopcow i 4 dziewczynki :)

misiulka2000, paaolka, lubek, MartaR.., ao12., Magdzialenka, Monica, Anoolka, poczwarkah, renatkach lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domku po całym dniu nieobecności a tu tyle stron do nadrobienia ;) łądnie się rozpisałyście dziewczynki i smaka też mi na wiele pyszności narobiłyście ;)

Dużą przewagę w naszym gronie widze, że bedą stanowic mamusie chłopaczków ;) ja tez mam podejrzenia na chłopca, ale na razie nie potwierdzone, czekam do połówkowego i wtedy mam nadzieje że maluszek pokaze co ma między nóżkami ;)

Ale pochwalę się Wam że dziś chyba pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa! :D takie znacznie intensywniejsze niz zwyczajne przelewanie się w brzuchu :) i to w kinie na durnej komedii... ;) pewnie dzieciaczek od mojego śmiechu dostał zastrzyku energii i cieszył się razem z mamcią ;)

misiulka2000, lubek, MartaR.., Kajaoli, ao12., MOI, mała_mi, Monica, agatas, anka_a, Anoolka, sylwia1985 lubią tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki w środowy poranek zaraz jadę z młodym do szkoły potem wrócę obiad o 12odebrać Igorka ze szkoły i tak od pn do pt :-D JESZCZE MIESIĄC I WAKACJE odpoczne dziś senny dzień dla brzuszka bo od rana kopnął tylko dwa razy pewnie po obiedzie się obudzi a na obiad szykuje tą młodą kapustę bo jakoś tak smakowicie brzmi

ao12., Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba po pracy polecę do warzywniaka, bo takiego smaka mi narobiłyście na młodą kapustę, że hohoooo ;)

MartaR.., mała_mi, Kajaoli, paaolka, Anoolka, ao12. lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ