Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ao12. wrote:Sama pieczesz chlebek? Ja raz próbowałam upiec i wyszedł taki gniot, ze nikt nie chciał jeść ;( brak talentu
o nieeee może bym i upiekła, ale po co, skoro teściowa za płotem i jak upiecze, to jeszcze ciepły dostaję
ao12., anka_a, paaolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchareczki jakie ja jak wracam z pracy to nie chce mi się gotować, tym bardziej, że sama jestem. Dzisiaj więc pierogi ruskie ale niestety kupcze (choć dochodzę do wniosku, ze chyba zrobię dzień pierogowy, nalepie i zamrożę porcjami bo na tych gotowcach to zbankrutować można).
Powiem Wam, że weszłam dziś do sklepu z ciuszkami i się załamałam...nie wiem co kupić, ile, poco, na co, a ceny........... to chyba nie był mój dzień -
nick nieaktualny
-
witam Kobietki ależ się głodna zrobiłam jak się naczytałam tych opisów objadów ja tortuje truskawki i pomidory:)
Tak byłam dziś u lekarza i będzie synuś fajnie opisał mi lekarz co widzi cyt. widzę jajeczka i oprzyrządowanie:) no więc jednak będzie Kuba:) poza tym waży 209 g i pokazał paluszek wskazujący dobrze że nie środkowy:)śmiałam się z lekarzem zdrowy figluje nic mi do szczęścia nie potrzeba. Ja nic nie przytyłam albo miał wagę popsutą 3 czerwca połówkowe.
Pozdrawiam serdecznie:)MartaR.., mała_mi, ao12., agatas, anka_a, Kajaoli, misiulka2000, paaolka, Strokrotka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ale mi smaka narobiłyście tym co dziś u siebie gotujecie. A ja leżę bo mnie boli dół brzucha i po bokach. Nic dziś nie ugotuję. Wzięłam nospę max i mam nadzieję że to rosnący Marcel daje popalić.
Aniu, mi też często doskwiera ból na dole i po bokach brzucha. Najczęściej jak długo nie leżę. Jak się położę to dość szybko przechodzi samo Wydaje mi się, że to od rosnącego brzuszka.ania.g, Anoolka lubią tę wiadomość
-
agatas wrote:Aniu, mi też często doskwiera ból na dole i po bokach brzucha. Najczęściej jak długo nie leżę. Jak się położę to dość szybko przechodzi samo Wydaje mi się, że to od rosnącego brzuszka.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Łazanki robi się bardzo szybciutko i prościutko kapustę gotuję tak jak bigos z młodej kapusty, daje do niej koperek, marcheweczkę na patelni duszę pierś z kurczaka, osobno gotuję makaron taki specjalny łazankowy;] potem to wszystko mieszam w garku z kapustą po prostu palce lizać mniam....
MartaR.. wrote:Jak to się robi?Anoolka, paaolka, MartaR.., Strokrotka lubią tę wiadomość
-
Na dzien dzisiejszy 16 przyszlych pazdziernikowych mam jest pewna plci swojego dziecka.
Tak wiec czekamy na 12 chlopcow i 4 dziewczynkimisiulka2000, paaolka, lubek, MartaR.., ao12., Magdzialenka, Monica, Anoolka, poczwarkah, renatkach lubią tę wiadomość
-
Wróciłam do domku po całym dniu nieobecności a tu tyle stron do nadrobienia łądnie się rozpisałyście dziewczynki i smaka też mi na wiele pyszności narobiłyście
Dużą przewagę w naszym gronie widze, że bedą stanowic mamusie chłopaczków ja tez mam podejrzenia na chłopca, ale na razie nie potwierdzone, czekam do połówkowego i wtedy mam nadzieje że maluszek pokaze co ma między nóżkami
Ale pochwalę się Wam że dziś chyba pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa! takie znacznie intensywniejsze niz zwyczajne przelewanie się w brzuchu i to w kinie na durnej komedii... pewnie dzieciaczek od mojego śmiechu dostał zastrzyku energii i cieszył się razem z mamciąmisiulka2000, lubek, MartaR.., Kajaoli, ao12., MOI, mała_mi, Monica, agatas, anka_a, Anoolka, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki w środowy poranek zaraz jadę z młodym do szkoły potem wrócę obiad o 12odebrać Igorka ze szkoły i tak od pn do pt JESZCZE MIESIĄC I WAKACJE odpoczne dziś senny dzień dla brzuszka bo od rana kopnął tylko dwa razy pewnie po obiedzie się obudzi a na obiad szykuje tą młodą kapustę bo jakoś tak smakowicie brzmi
ao12., Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość