Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
moja ciąża jest tu chyba najmłodsza (termin 28 październik) i tym zaczynam sobie tłumaczyć, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów dzieckaa strasznie jestem niecierpliwa i tak was czytam .... i chciałabym JUŻ
Poza tym przygotowuję się do wakacji, podróz samolotem to niecałe 3h, a ja z dnia na dzień jestem pełna obaw... Zawsze dużo podróżowałam i nigdy latanie nie wpływało na mnie niekorzystnie. Nie wiem skąd te moje lęki się biorą, ale obawiam się że będę wchodziła do samolotu mega zestresowanaCzy któraś z was latała w czasie ciąży i może mnie pocieszyć?
anka_a, ao12., lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Agrafka wrote:Cześć Dziewczyny
moja ciąża jest tu chyba najmłodsza (termin 28 październik) i tym zaczynam sobie tłumaczyć, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów dzieckaa strasznie jestem niecierpliwa i tak was czytam .... i chciałabym JUŻ
Poza tym przygotowuję się do wakacji, podróz samolotem to niecałe 3h, a ja z dnia na dzień jestem pełna obaw... Zawsze dużo podróżowałam i nigdy latanie nie wpływało na mnie niekorzystnie. Nie wiem skąd te moje lęki się biorą, ale obawiam się że będę wchodziła do samolotu mega zestresowanaCzy któraś z was latała w czasie ciąży i może mnie pocieszyć?
Ja latałam, w 16 i 17 tygodniu, nawet się nie zorientowałam, żadnych odczuć związanych z ciążą. Lekarz zalecił tylko przed lotem wziąć magnez, żeby 'wyciszyć macice', cokolwiek to może znaczyćAgrafka lubi tę wiadomość
-
Agrafka ja leciałam do Londynu całkiem na początku ciąży, kiedy o niej jeszcze nie wiedziałam (miałam małego pasażera na gapę
). Z tego co wiem, to drugi trymestr jest najbezpieczniejszy. Pytałaś lekarz, czy nie ma zastrzeżeń co do takiej wycieczki?
Agrafka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kakabaka wrote:To ustaliłyśmy, że sporo z nas jest za, ale jak to teraz zorganizować? Chciałam stworzyć grupę, ale musiałabym mieć chociaż jedną z Was w znajomych
A niestety nie mam
To kto stworzy grupę, żeby można się było dołączyć?
Ja też nie mam pojęcia jak się tworzy grupy na fejsie -
nick nieaktualny
-
agatas wrote:Agrafka ja leciałam do Londynu całkiem na początku ciąży, kiedy o niej jeszcze nie wiedziałam (miałam małego pasażera na gapę
). Z tego co wiem, to drugi trymestr jest najbezpieczniejszy. Pytałaś lekarz, czy nie ma zastrzeżeń co do takiej wycieczki?
Tak, oczywiście pytałam i nie ma żadnych zastrzeżeń...są za to hormony, które ostatnio dają mi popalić i to pewnie one odpowiadają za moje lęki i obawy ;/
-
Ok, jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć do grupy, niech piszę do mnie na prv. W ogóle to mam taki postulat żeby główną dyskusję zostawić tutaj a na FB wrzucać tylko to z czym na belly jest ciężko czyli linki, zdjęcia itd
Chyba że macie inny pomysł
lubek, ao12., Kakabaka, Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Ok, jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć do grupy, niech piszę do mnie na prv. W ogóle to mam taki postulat żeby główną dyskusję zostawić tutaj a na FB wrzucać tylko to z czym na belly jest ciężko czyli linki, zdjęcia itd
Chyba że macie inny pomysł
Zostajemy tutaj jak zawsze na fb zdjęcia, filmiki itp.
Chciałam też dołączyć ale oczywiście nie zdążyłamPiszę na prv.
ao12. lubi tę wiadomość