Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
poczwarkah wrote:Dziewczyny, kto jeszcze chce dołączyć do grupy niech mi napisze prywatną wiadomość z linkiem do swojego profilu na FB.
Ja też mam mokro
I absolutnie nie przenosimy dyskusji na FB, tam tylko linki i zdjęcia. -
Ja mam tak samo, bez wkładek ani rusz. Wcześniej jak plamiłam i krwiak wyłaził to musiałam wymieniać co chwilę. Teraz trochę rzadziej, ale ratują mnie właśnie te biedronkowe - są bardzo chłonne, no i dużo za małą kasę
Zawsze mam duże opakowanie w domu i drugie w torebce.
Co do FB, to ja uwielbiam pisać tutaj i nie wyobrażam sobie, żebyśmy się miały tu nie udzielaćA na fejsa zdjęcia, linki itp.
MartaR.., Anoolka, anka_a, ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Ej, a moze to infekcja? Ja mialam wlasnie taki objaw, ze duuzo, bez zapachu, bez innych objawow. I sie okazalo, ze infekcja.
I mi zakazala ginekolog nosic wkladek! Bo nie przepuszczaja powietrza. I majtki tylko bawelniane. Jakos sobie nie wyobrazam bez wkladek...
Wlasnie skonczylam opakowanie globulek, ktore przepisala, a to juz druga infekcja, jesli przyjdzie trzecia, chyba rzeczywiscie sie zastosuje.MartaR.. lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:No ja tez mialam uplawy i bralam dopochwowo pimafucin- w czwartek ide i juz sie doczekac nie moge choc boje sie jak cholera
sylwia1985, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Ulcio ja nie miałam niestety ale wspomnę ginowi na wizycie o tych "powodziach"
Marta a te wody płodowe to mają podobno specyficzny zapach...wąchałaś? -
Anoolka wrote:Ulcio ja nie miałam niestety ale wspomnę ginowi na wizycie o tych "powodziach"
Marta a te wody płodowe to mają podobno specyficzny zapach...wąchałaś?
Podobno wody mogą mieć jakiś zapach ("słodkawo-rybi") ale wcale nie muszą. Większość szkół rodzenia podobno uczy, że właśnie wody nie mają zapachu i po tym je można odróżnić.
Według mnie to mało prawdopodobne że to wody - zdecydowanie za wcześnie na to. Wyciekanie może się pojawić ok 30 tyg. chyba najwcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 14:06