X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście przynajmniej mam już malutki brzuszek!

paradise, MartaR.., ao12., Anoolka lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Aż się wstyd przyznać nie śmiejcie się bo ja to bez wkładki nie chodzę teraz opakowanie wkładek mam na 3dni a teraz jak kicham to mam wrażenie ze posikuje :-(

Może kup sobie jakieś "chłonniejsze" wkładki, będzie Ci łatwiej ;)

MartaR.. lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałabym dodać suwaczek ale nie wiem którego kodu używa nasze forum Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode, Kod dla forum z obsługą ezCode, Kod HTML do wklejenia na własną stronę, Adres URL obrazka do wklejenia na własną stronę, przepraszam za moje głupie pytanie i z góry dziękuje za odp.

• ao12. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brzuszek już mam, czekam tylko na jakieś kopniaki, i jak zwykle od wizyty u położnej to czas mi się wlecze do następnej :( z resztą jak większości z Was...

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monica wrote:
    Dziewczyny chciałabym dodać suwaczek ale nie wiem którego kodu używa nasze forum Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode, Kod dla forum z obsługą ezCode, Kod HTML do wklejenia na własną stronę, Adres URL obrazka do wklejenia na własną stronę, przepraszam za moje głupie pytanie i z góry dziękuje za odp.

ja wkleiłam BBCode (PseudoHTML, UBBCode)i działa :) też jestem zielona w te klocki :)

Monica lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Może kup sobie jakieś "chłonniejsze" wkładki, będzie Ci łatwiej ;)
    Ja zmieniam często bo jestem przewrażliwiona lekarze nie polecają w ogóle wkładek ze względu na szybsze rozwijanie się różnych bakterii w czwartek idę do lekarza może coś dostane na to choć czytam ze to na tym etapie raczej normalne...

Aniqa lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    w czwartek idę do lekarza może coś dostane na to choć czytam ze to na tym etapie raczej normalne...
    Marta wspomnij tylko lekarzowi o tym że podczas kichania/kaszlu wydobywa Ci się więcej wydzieliny. To pewnie pęcherz ale lepiej żeby to sprawdził :)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam po dwudniowej przerwie. Oj ale upały ufff, brzuch mi sie uwidacznia coraz bardziej,może nastąpi przełom. Dziś przełamałam sie i poszłam zapisać sie do położnej, i jestem mega zadowolona, w gabinecie niezastałam żadnej ale były nr tel na drzwiach i zadzwoniłam do pierwszej z brzegu. Bardzo miła była, mówiła że spotkania będą albo w przychodni albo u mnie,jak wolę. Spotkań będzie też ile chce, jak chce co tydzień to ok,2 razy w tyg też ok, ale mi wystarczy 1 raz na 2 tyg. Także bałam sie ale chyba niebyło czego, w sumie pierwsze spotkanie mamy mieć na początku czerwca ale już na nie czekam.

Anoolka, ao12., MartaR.., Agrafka, mała_mi, agatas, anka_a lubią tę wiadomość

• Agrafka Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ciekawi, czy mogę wybrać położną z nfz ale z innej przychodni niż ta, do której należę?

• poczwarkah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, żebym mogła Was dodać do grupy musicie zaakceptować moje zaproszenie do znajomych :) Mam na imię Emilia :)

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    A mnie ciekawi, czy mogę wybrać położną z nfz ale z innej przychodni niż ta, do której należę?
    Wydaje mi sie że obojętnie jaką przychodnie, bo ja pytałam tam gdzie mam lekarza rodzinnego,a z tej przychodni wysłali mnie do poradni ginek-położn. Ale to jest w tym samym budynku tylko jakby prywatne, nigdy tam niebyłam także karty niemiałam, i tam sie zapisałam.

Agrafka lubi tę wiadomość

• margarita Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny nie udzielam się za bardzo, ale poczytuję Was prawie codziennie. :) dzisiaj byłam na wizycie. Termin mam na 19 października i wiemy, że będzie to chłopiec :D Pozdrawiam.

Anoolka, ao12., lubek, paaolka, agatas, paradise, Monica, Kakabaka, Kajaoli, anka_a, mała_mi lubią tę wiadomość

• poczwarkah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margarita, u mnie też chłopiec i też 19 października :)

ao12., margarita, Monica, Kajaoli lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah, ja tez chcę do fb, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek :)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • margarita Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i Ja się przyłącze do fb, poczwarkah wysyłam zaproszenie do przyjaciółek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbieram się na usg trzymajcie mocno mocno kciuki :)

paradise, paaolka, Monica, Kakabaka, margarita, MartaR.., Kajaoli, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio trzymam :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciukole i daj znac jak po wizycie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio również trzymam kciuki, czekamy na dobre wieści! Sylwia1985 z tego co widzę masz jutro wizytę również daj znać co tam u Twojego maluszka :)

Jak dzisiejsze samopoczucie październikowe mamusie? :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny juz 5dni biore ten antybiotyk i nic nie pomaga dobrze ze jutro wizyta u Gina to sie zapytam co mam robic bo piecze cholernie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:12

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ