X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście przynajmniej mam już malutki brzuszek!

paradise, MartaR.., ao12., Anoolka lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Aż się wstyd przyznać nie śmiejcie się bo ja to bez wkładki nie chodzę teraz opakowanie wkładek mam na 3dni a teraz jak kicham to mam wrażenie ze posikuje :-(

Może kup sobie jakieś "chłonniejsze" wkładki, będzie Ci łatwiej ;)

MartaR.. lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałabym dodać suwaczek ale nie wiem którego kodu używa nasze forum Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode, Kod dla forum z obsługą ezCode, Kod HTML do wklejenia na własną stronę, Adres URL obrazka do wklejenia na własną stronę, przepraszam za moje głupie pytanie i z góry dziękuje za odp.

• ao12. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brzuszek już mam, czekam tylko na jakieś kopniaki, i jak zwykle od wizyty u położnej to czas mi się wlecze do następnej :( z resztą jak większości z Was...

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monica wrote:
    Dziewczyny chciałabym dodać suwaczek ale nie wiem którego kodu używa nasze forum Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode, Kod dla forum z obsługą ezCode, Kod HTML do wklejenia na własną stronę, Adres URL obrazka do wklejenia na własną stronę, przepraszam za moje głupie pytanie i z góry dziękuje za odp.

ja wkleiłam BBCode (PseudoHTML, UBBCode)i działa :) też jestem zielona w te klocki :)

Monica lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Może kup sobie jakieś "chłonniejsze" wkładki, będzie Ci łatwiej ;)
    Ja zmieniam często bo jestem przewrażliwiona lekarze nie polecają w ogóle wkładek ze względu na szybsze rozwijanie się różnych bakterii w czwartek idę do lekarza może coś dostane na to choć czytam ze to na tym etapie raczej normalne...

Aniqa lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    w czwartek idę do lekarza może coś dostane na to choć czytam ze to na tym etapie raczej normalne...
    Marta wspomnij tylko lekarzowi o tym że podczas kichania/kaszlu wydobywa Ci się więcej wydzieliny. To pewnie pęcherz ale lepiej żeby to sprawdził :)

MartaR.. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam po dwudniowej przerwie. Oj ale upały ufff, brzuch mi sie uwidacznia coraz bardziej,może nastąpi przełom. Dziś przełamałam sie i poszłam zapisać sie do położnej, i jestem mega zadowolona, w gabinecie niezastałam żadnej ale były nr tel na drzwiach i zadzwoniłam do pierwszej z brzegu. Bardzo miła była, mówiła że spotkania będą albo w przychodni albo u mnie,jak wolę. Spotkań będzie też ile chce, jak chce co tydzień to ok,2 razy w tyg też ok, ale mi wystarczy 1 raz na 2 tyg. Także bałam sie ale chyba niebyło czego, w sumie pierwsze spotkanie mamy mieć na początku czerwca ale już na nie czekam.

Anoolka, ao12., MartaR.., Agrafka, mała_mi, agatas, anka_a lubią tę wiadomość

• Agrafka Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ciekawi, czy mogę wybrać położną z nfz ale z innej przychodni niż ta, do której należę?

• poczwarkah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, żebym mogła Was dodać do grupy musicie zaakceptować moje zaproszenie do znajomych :) Mam na imię Emilia :)

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agrafka wrote:
    A mnie ciekawi, czy mogę wybrać położną z nfz ale z innej przychodni niż ta, do której należę?
    Wydaje mi sie że obojętnie jaką przychodnie, bo ja pytałam tam gdzie mam lekarza rodzinnego,a z tej przychodni wysłali mnie do poradni ginek-położn. Ale to jest w tym samym budynku tylko jakby prywatne, nigdy tam niebyłam także karty niemiałam, i tam sie zapisałam.

Agrafka lubi tę wiadomość

• margarita Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny nie udzielam się za bardzo, ale poczytuję Was prawie codziennie. :) dzisiaj byłam na wizycie. Termin mam na 19 października i wiemy, że będzie to chłopiec :D Pozdrawiam.

Anoolka, ao12., lubek, paaolka, agatas, paradise, Monica, Kakabaka, Kajaoli, anka_a, mała_mi lubią tę wiadomość

• poczwarkah Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margarita, u mnie też chłopiec i też 19 października :)

ao12., margarita, Monica, Kajaoli lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah, ja tez chcę do fb, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek :)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • margarita Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i Ja się przyłącze do fb, poczwarkah wysyłam zaproszenie do przyjaciółek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbieram się na usg trzymajcie mocno mocno kciuki :)

paradise, paaolka, Monica, Kakabaka, margarita, MartaR.., Kajaoli, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio trzymam :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciukole i daj znac jak po wizycie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio również trzymam kciuki, czekamy na dobre wieści! Sylwia1985 z tego co widzę masz jutro wizytę również daj znać co tam u Twojego maluszka :)

Jak dzisiejsze samopoczucie październikowe mamusie? :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny juz 5dni biore ten antybiotyk i nic nie pomaga dobrze ze jutro wizyta u Gina to sie zapytam co mam robic bo piecze cholernie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:12

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ