Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam od połoznej 5minut szukaliśmy tętna jak znaleźliśmy to maleństwo zaczęło kopać w detektor
aż mi brzuch podskakiwał... Jutro usg polowkowe i lekarz to jutro nie tylko podsłucham a zobaczę dzięciołka i może się ujawni kim jest bo narazie to Conczita Kiełbasa...
paaolka, sylwia1985, Kajaoli, paradise, agatas, Kakabaka, Anoolka, anka_a, ao12., lubek, mała_mi, Agrafka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!!!
pojechałam na badanie okazało się że nie ma nikogo przede mną a pan dr już na mnie czeka
mój dzidziuś pokazał wszystko opórcz kręgosłupa (więc za dwa tygodnie mam przyjść oglądać kręgosłup)
więc chciałam Wam napisać że jestem mega szczęśliwa bo dzidziuś jest zdrowy i w dodatku jest........
CHŁOPCEM
będę miała mojego wymarzonego synkaMartaR.., paradise, Kajaoli, agatas, Kakabaka, caterinka, Anoolka, MOI, paaolka, Strokrotka, anka_a, Monica, ao12., lubek, mała_mi, Agrafka, Scęście lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dziewczyny juz 5dni biore ten antybiotyk i nic nie pomaga dobrze ze jutro wizyta u Gina to sie zapytam co mam robic bo piecze cholernie
Sylwia, mam nadzieje, ze lekarz jutro stwierdzi wreszcie cos konkretnego bo wyglada na to, ze antybiotyki ktore bierzesz zostaly nieprawidlowo dobrane. -
Kajaoli wrote:Sylwia, mam nadzieje, ze lekarz jutro stwierdzi wreszcie cos konkretnego bo wyglada na to, ze antybiotyki ktore bierzesz zostaly nieprawidlowo dobrane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:56
-
paradise wrote:
Jak dzisiejsze samopoczucie październikowe mamusie?Po wczorajszej równie upalnej pogodzie zaczęłam mierzyć moje ukochane letnie sukienki, Mam ich dużo i na 15 zmieściłam się w 3 ;( Wszystkie w biuście za małe
Jutro mają mieć w lidlu modę ciążową- sukienki, tuniki, staniki i getry. Ja poluję na getryhttp://www.lidl.pl/cps/rde/SID-FFACD605-4BDA3C4F/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=295
A teraz delektuję się kawą mrożonąmniam, mniam
I oczywiście muszę też wspomnieć, że jutro na 18.00 mam wizytę, usg połówkoweMoże w końcu dowiem się kto w środku mieszka?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:59
Kajaoli, Kakabaka, MartaR.., Anoolka, MOI, paaolka, anka_a, ao12., agatas lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:tylko ze przepisal mi je gin w szpitalu jak pokazalam mu wyniki moczu
No wiem kochana ale wyglada na to, ze trzeba ci zmienic leczenie bo to juz bardzo dlugo sie ciagnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 13:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to popros go zeby cie przyjal nastepnym razem bez kolejki tylko po to zeby ci przepisac odpowiednie leczenie. Chyba nie kaze ci ci przyjsc za miesiac z wynikami? Bo bym sie na twoim miejscu zdenerwowala i zmienila lekarza..