Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marta czekamy z niecierpliwością na wiadomości od Ciebie kogo to tam przemycasz w brzuszku?
Ja połówkowe dopiero mam 3 czerwca ale już dwa razy powiedział że mam chłopczyka mam nadzieję, że już to się nie zmieni bo troszkę kupiłam a w większości dostałam ubranek ubranek dla chłopca:)mam nadzieję że nie pomylił pisiorka z pępowinąMartaR.., ao12. lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:helol ! melduje u mnie potwierdzona DZIEWCZYNKA(254gramy juz!!!)
( juz chyba siuska nie wyronie!?)
GRATULUJE CÓRECZKI!!
Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi. Myślałam, że w ten upał nie dojadę do domu.
I zapisałam się na wizytę26.05 11:15!
Kajaoli, Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość
-
paradise wrote:Dziewczyny mam pytanko, pijecie kawkę (chodzi mi bardziej o taką rozpuszczalną z mleczkiem) czy na czas ciąży całkowicie zrezygnowałyście z picia?
Ja od czasu do czasu napiję się takiej mocno mlecznej latte, ale generalnie kupiłam sobie kawę zbożową Anatol i częściej ją piję do śniadania -
paradise wrote:Dziewczyny mam pytanko, pijecie kawkę (chodzi mi bardziej o taką rozpuszczalną z mleczkiem) czy na czas ciąży całkowicie zrezygnowałyście z picia?
Wczoraj zapodałam sobie mrożoną na ochłodę
-
paradise wrote:GRATULUJE CÓRECZKI!!
Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi. Myślałam, że w ten upał nie dojadę do domu.
I zapisałam się na wizytę26.05 11:15!
Fajna data masz wizytę w Dzień Matki:) ja piję tylko kawę Inkę bardziej dla smaku chociaż w taką pogodę z miłą chęcią bym się napiła kawy sypanej ale takiej delikatnej:) -
Monica wrote:Fajna data masz wizytę w Dzień Matki:)
Dlatego właśnie mam nadzieję, że dostanę pierwszy prezent i maluszek pokażę co ma między nóżkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:59
Monica, Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam w lidlu i kupiłam sobie sukienkę ciążową (tą granatową bez rękawków)- bardzo fajna i po przymierzeniu okazało się, że nawet pasuje:) Wzięłam tez leginsy ale jak je w domu ubrałam to okazało się, że prześwitują na pupie