Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paradise wrote:Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi. Myślałam, że w ten upał nie dojadę do domu.
I zapisałam się na wizytę26.05 11:15!
Ja też mam wizytę tego dniai choć nie usłyszałam jeszcze od lekarki jaka to płeć, to od początku myślę o nim jak o chłopczyku
ciekawe, czy intuicja mnie nie zawiedzie.
Jeśli chodzi o kawę, to niczego nie zmieniłam na czas ciąży i ciągle wypijam 2 filiżanki rozpuszczalnej dziennie. Mam przeważnie niskie ciśnienie, więc to bardzo mi pomaga.
W ten piękny, upalny dzień wybieram się na zakupy. Obiecałam sobie, że wyprawkę zacznę kompletować najwcześniej w sierpniu, ale nie mogę się już powstrzymać
Miłego dnia!Monica, ao12., lubek lubią tę wiadomość
-
Agrafka wrote:Ja też mam wizytę tego dnia
i choć nie usłyszałam jeszcze od lekarki jaka to płeć, to od początku myślę o nim jak o chłopczyku
ciekawe, czy intuicja mnie nie zawiedzie.
No cóż, dzisiaj się okaże jak tam z moją intuicją
Agrafka, Monica, Kajaoli, agatas, ao12., lubek lubią tę wiadomość
-
mama86 wrote:A mi się wydaje, że u mnie będzie dziewczynka i nawet mówię na nią Gabrysia (takie imię wybraliśmy jeśli będzie dziewczynka) a mój mąż nie raz jak słyszy to krzyczy, że nie mam mówić po imieniu bo może będzie chłopak
No cóż, dzisiaj się okaże jak tam z moją intuicją
To trzymam dziś kciuki z Gabrysię
Mój Maurycy (mam nadzieję!) niestety nie chce współpracować w czasie usg i tak się zasłania, że nic nie widaćKajaoli, Monica, ao12. lubią tę wiadomość
-
A ja już wiem
aż się popłakałam wiec będę mieć parkę i w brzuchu mam dziewczynkę Pola moja kochana stokrotka
Agrafka, paradise, mama86, agatas, Kakabaka, sylwia1985, paaolka, caterinka, Eweloka84, moni28, Monica, Anoolka, ao12., lubek, Kajaoli, MOI, anka_a, Scęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pytam bo przed ciążą piłam codziennie kawkę, w pierwszym trymestrze przez mdłości jakoś wgl zapomniałam o jej istnieniu a ostatnio mam coraz częściej ochotę
dzięki za odpowiedzi, myślę, że taka słaba z mlekiem nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 12:35
ao12., mama86 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Marty i wszystkich dziewczyn które są po wizytach. Ja idę jutro. Chciałabym w końcu poznać płeć. Oj żeby się dzidziol nie zasłonił.
Eweloka84, MartaR.., ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mama86 wrote:Dziewczyny byłam w lidlu i kupiłam sobie sukienkę ciążową (tą granatową bez rękawków)- bardzo fajna i po przymierzeniu okazało się, że nawet pasuje:) Wzięłam tez leginsy ale jak je w domu ubrałam to okazało się, że prześwitują na pupie
Też kupiłam te leginsy w lidlu, czarne i nie widze żeby mi przeswitywały, bardzo mi się podobająza to jak mierzyłam rozmiar s jakichkolwiek bluzek czy sukienek, to pływałam w nich, więc nie kupiłam
-
paaolka wrote:Też kupiłam te leginsy w lidlu, czarne i nie widze żeby mi przeswitywały, bardzo mi się podobają
za to jak mierzyłam rozmiar s jakichkolwiek bluzek czy sukienek, to pływałam w nich, więc nie kupiłam
A dokąd sięgają te leginsy? Bo na ilustracjach są długie a na żywo wydają się krótkie (3/4) -
Martusia gratuluję córeczki;]
W pierwszym trym. nie mogłam patrzeć na kawkę. Teraz piję dwie małe z dużą ilością mleka mam bardzo niskie ciśnienie 90/60 albo i niżej także kawka n zalecana przez doktorka. Stresuję się wiytĄ bo mam dzisiaj na 20. ależ ten czas leci powoli;[MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość