X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni witaj w klubie tez mam stresa

MartaR.. lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny będzie dobrze! :) trzymam kciuki żeby dzieciaczki ujawniły swoją płeć:) Dajcie znać koniecznie jak po wizytach :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta bardzo Ci gratuluję ukochanej córci! A za resztę wizyt mocno trzymam kciuki :D Oby wszystkie dzieciaczki ładnie pokazały co mają między nóżkami ;)

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    No właśnie raczej takie 3/4 są bardziej...ale ja w sumie takich szukałam, bo długie już miałam ;)

Dzięki. Ja właśnie długich potrzebuję. 3/4 też by się przydały, ale jasne.

Tak apropo: kupiłam kilka ciuszków dziecięcych w rozmiarze 56, ale w 2 różnych sklepach i okazało się, że jednak wyraźnie różnią się wielkością. Mam dylemat które 56 jest właściwe:/. Jakie rozmiary wy kupujecie?

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mad8 wrote:
    Tak apropo: kupiłam kilka ciuszków dziecięcych w rozmiarze 56, ale w 2 różnych sklepach i okazało się, że jednak wyraźnie różnią się wielkością. Mam dylemat które 56 jest właściwe:/. Jakie rozmiary wy kupujecie?

ja na razie mam głównie rozmiar 62, ale kilka sztuk 56 też kupiłam i mam takie same odczucia jak Ty - niektóre 56 są tak duże jak w innych sklepach 62...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Marta córeczki! :) ja mam połówkowe 28.05. już się nie mogę doczekać. Aa...i któraś z dziewczyn pisała o darmowym usg 3d we Wrocławiu? bo w sumie z chęcią bym się wybrała :)
    A lidlowe legginsy też mam, i sięgają wysoko, żeby nie uciskać nigdzie brzuszka:) i w S tez pływam, ale zostawiłam sobie na późniejsze miesiące jak mi brzuszek urośnie:)
    co do kawki pijam jedną na...2 albo 3 tyg, ale jak mnie nadzieję to piję:) piszą, żę można dwie słabe kawki dziennie pić i nic się nie dzieje;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki... ciesze się bardzo choć biorę pod uwagę ze jeszcze może wyrosnąć coś :-) ale pani dr. mówiła ze nie ma siusiaka dwa razy sprawdzała...to mogę zacząć robić konkretne zakupy... Fajny dzień zaczęłam dobrą wizyta wiec wszystkie takie będą :-*

Monica, ao12., agatas, Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    ja na razie mam głównie rozmiar 62, ale kilka sztuk 56 też kupiłam i mam takie same odczucia jak Ty - niektóre 56 są tak duże jak w innych sklepach 62...

Chyba będę kupować na oko:).

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Też kupiłam te leginsy w lidlu, czarne i nie widze żeby mi przeswitywały, bardzo mi się podobają :) za to jak mierzyłam rozmiar s jakichkolwiek bluzek czy sukienek, to pływałam w nich, więc nie kupiłam :(
    Mi też się podobają :)Prześwitują na pupie ale być może dlatego, że wzięłam rozmiar M i szczerze to mam na czym siedzieć ;D Zobaczę może pójdę je oddać :)
    Na razie stresuję się moją wizytą chyba nie przeżyję do tej 18.00, takiego mam cykora :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 16:00

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • paradise Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozmiaru, też kupuję 56 :) jak na razie robiłam tylko małe zakupy w jednym sklepie więc nie mam porównania do rozmiarów z innych sklepów.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR gratuluje upragnionej córeczki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Też kupiłam te leginsy w lidlu, czarne i nie widze żeby mi przeswitywały, bardzo mi się podobają :) za to jak mierzyłam rozmiar s jakichkolwiek bluzek czy sukienek, to pływałam w nich, więc nie kupiłam :(
    No ja niestety wzięłam za dużą tunikę, no nic będzie na później. A leginsów o 12 już nie było :P

Dziewczyny zazdroszczę Wam że już wiecie kogo nosicie pod serduchem :)
    Ja mam nadzieję że się w poniedziałek dowiem :)

• Kakabaka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny naprawdę nie potrafię pojąć co Was stresuje w wizycie u lekarza?
    Zamiast się cieszyć, że zobaczycie maluszka, może uda się Wam poznać płeć, to każda pisze o stresie i nerwach, zamiast o radości i oczekiwaniu. Nie czaję.

ao12., ania.g, Scęście lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wreszcie, Kakabaka, głos rozsądku!
    Właśnie też chciałam powiedzieć, że nie rozumiem tego stresu. Tylko się cieszyć, że zobaczycie dziecko :)

ao12., Kakabaka, Scęście lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem tak kochane moje to jest moja druga ciąża i w pierwszej w dzień badania u lekarza był nerw teraz jest tak samo owszem pewnie każda z Nas się cieszy ze zobaczy dzidzie ale jesteśmy matkami i taka nasza rola ze martwimy się i tak już do końca życia...

ao12. lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki biedrona wypuściła też dzisiaj szmatki dla ciężąrówek. Kupiłąm leginsy i bluzkę, nie prześwitują :)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Zamiast się cieszyć, że zobaczycie maluszka, może uda się Wam poznać płeć, to każda pisze o stresie i nerwach, zamiast o radości i oczekiwaniu. Nie czaję.
    ciesze sie z wizyty bo zobacze maluszka a boje sie tego ze gin powie ze cos jest nie tak

MartaR.., Anoolka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem czego się boisz, ale chyba nie rozumiem dlaczego :) Będzie dobrze :)

sylwia1985, ao12., MartaR.. lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Rozumiem czego się boisz, ale chyba nie rozumiem dlaczego :) Będzie dobrze :)
    ale chyba kazda mamusia sie boi bo chce zeby wszystko bylo dobrze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:

To nie jest tak, że ja się nie cieszę bo cieszę się z każdej wizyty ogromnie ;) A ostatnią miałam aż 4 tyg temu ;)Ale ja mam zawsze cykora żeby wszystko było ok- dziś to badanie połówkowe i doktorek się bardziej wszystkiemu przyjrzy :) Chcę go dziś poprosić, żeby nagrał mi na płytce :) Ale wiem , że wszystko będzie dobrze bo dzieciak tak mnie od wczoraj maltretuje kopniakami, że aż mój mąż się wczoraj zdziwił gdy rękę mi na brzuchu położył ;D

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ