Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paaolka wrote:No właśnie raczej takie 3/4 są bardziej...ale ja w sumie takich szukałam, bo długie już miałam
Dzięki. Ja właśnie długich potrzebuję. 3/4 też by się przydały, ale jasne.
Tak apropo: kupiłam kilka ciuszków dziecięcych w rozmiarze 56, ale w 2 różnych sklepach i okazało się, że jednak wyraźnie różnią się wielkością. Mam dylemat które 56 jest właściwe:/. Jakie rozmiary wy kupujecie? -
mad8 wrote:Tak apropo: kupiłam kilka ciuszków dziecięcych w rozmiarze 56, ale w 2 różnych sklepach i okazało się, że jednak wyraźnie różnią się wielkością. Mam dylemat które 56 jest właściwe:/. Jakie rozmiary wy kupujecie?
ja na razie mam głównie rozmiar 62, ale kilka sztuk 56 też kupiłam i mam takie same odczucia jak Ty - niektóre 56 są tak duże jak w innych sklepach 62... -
Gratuluję Marta córeczki!
ja mam połówkowe 28.05. już się nie mogę doczekać. Aa...i któraś z dziewczyn pisała o darmowym usg 3d we Wrocławiu? bo w sumie z chęcią bym się wybrała
A lidlowe legginsy też mam, i sięgają wysoko, żeby nie uciskać nigdzie brzuszka:) i w S tez pływam, ale zostawiłam sobie na późniejsze miesiące jak mi brzuszek urośnie:)
co do kawki pijam jedną na...2 albo 3 tyg, ale jak mnie nadzieję to pijępiszą, żę można dwie słabe kawki dziennie pić i nic się nie dzieje;)
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki... ciesze się bardzo choć biorę pod uwagę ze jeszcze może wyrosnąć coś
ale pani dr. mówiła ze nie ma siusiaka dwa razy sprawdzała...to mogę zacząć robić konkretne zakupy... Fajny dzień zaczęłam dobrą wizyta wiec wszystkie takie będą :-*
Monica, ao12., agatas, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:ja na razie mam głównie rozmiar 62, ale kilka sztuk 56 też kupiłam i mam takie same odczucia jak Ty - niektóre 56 są tak duże jak w innych sklepach 62...
Chyba będę kupować na oko:). -
paaolka wrote:Też kupiłam te leginsy w lidlu, czarne i nie widze żeby mi przeswitywały, bardzo mi się podobają
za to jak mierzyłam rozmiar s jakichkolwiek bluzek czy sukienek, to pływałam w nich, więc nie kupiłam
Zobaczę może pójdę je oddać
Na razie stresuję się moją wizytą chyba nie przeżyję do tej 18.00, takiego mam cykora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 16:00
-
nick nieaktualnypaaolka wrote:Też kupiłam te leginsy w lidlu, czarne i nie widze żeby mi przeswitywały, bardzo mi się podobają
za to jak mierzyłam rozmiar s jakichkolwiek bluzek czy sukienek, to pływałam w nich, więc nie kupiłam
Dziewczyny zazdroszczę Wam że już wiecie kogo nosicie pod serduchem
Ja mam nadzieję że się w poniedziałek dowiem -
Dziewczyny naprawdę nie potrafię pojąć co Was stresuje w wizycie u lekarza?
Zamiast się cieszyć, że zobaczycie maluszka, może uda się Wam poznać płeć, to każda pisze o stresie i nerwach, zamiast o radości i oczekiwaniu. Nie czaję.ao12., ania.g, Scęście lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem tak kochane moje to jest moja druga ciąża i w pierwszej w dzień badania u lekarza był nerw teraz jest tak samo owszem pewnie każda z Nas się cieszy ze zobaczy dzidzie ale jesteśmy matkami i taka nasza rola ze martwimy się i tak już do końca życia...
ao12. lubi tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Dziewczyny naprawdę nie potrafię pojąć co Was stresuje w wizycie u lekarza?
Zamiast się cieszyć, że zobaczycie maluszka, może uda się Wam poznać płeć, to każda pisze o stresie i nerwach, zamiast o radości i oczekiwaniu. Nie czaję.MartaR.., Anoolka lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Dziewczyny naprawdę nie potrafię pojąć co Was stresuje w wizycie u lekarza?
Zamiast się cieszyć, że zobaczycie maluszka, może uda się Wam poznać płeć, to każda pisze o stresie i nerwach, zamiast o radości i oczekiwaniu. Nie czaję.
To nie jest tak, że ja się nie cieszę bo cieszę się z każdej wizyty ogromnieA ostatnią miałam aż 4 tyg temu ;)Ale ja mam zawsze cykora żeby wszystko było ok- dziś to badanie połówkowe i doktorek się bardziej wszystkiemu przyjrzy
Chcę go dziś poprosić, żeby nagrał mi na płytce
Ale wiem , że wszystko będzie dobrze bo dzieciak tak mnie od wczoraj maltretuje kopniakami, że aż mój mąż się wczoraj zdziwił gdy rękę mi na brzuchu położył
MartaR.. lubi tę wiadomość