Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:A my dzis po tescie obciazenia glukoza... ufff... ciesze sie, ze juz po. Musialam po pobraniu krwi i wypiciu glukozy, siedziec jeszcze dwie godziny w poczekalni po czym znowu pobrali krew. No ale mysle, ze wszystkie przez to przechodzimy tak samo
Wyniki jutro po poludniu.
A jak smakuje ta glukoza?
Taka ochydna jak każdy mówi, ja idę za tydzień na te badanie i 3 kucia, jedno przed wypiciem, po godzinie od wypicia i po dwóch
-
Fajny ten wózek, ale mnie nie przekonuja spacerówki z kubełkowym siedziskiem. Wydaja mi się strasznie małe i niewygodne dla malca gdy spi. Ja chyba wybiore x-landera w kolorze niebieskim. Troche ciezki ale mam dom więc tylko problem bedzie z pakowaniem stelaqża do samochodu
-
aga2319 wrote:Kajaoli super wózek,
zdradzisz jaka to jest marka? Szukam wózka już dłuższy czas i ciagle nie mogę znaleźć nic sensownego.
Ja tez szukam od dawna i nic mi sie nie podoba a ten od razu wpadl mi w oko. Teraz modle sie, zeby byl w miare lekki bo mieszkam w kamienicy na pierwszym pietrze i bede musiala go sama targac na dol co najmniej dwa razy dziennie
Nazywa sie Bugaboo Buffalo.
Jest jeszcze Bugaboo Cameleon i Bugaboo Bee ale nie podobaja mi sie kolka ( wiem, czepiam sie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:19
aga2319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmutas wrote:A jak smakuje ta glukoza?
Taka ochydna jak każdy mówi, ja idę za tydzień na te badanie i 3 kucia, jedno przed wypiciem, po godzinie od wypicia i po dwóch
Weź też jakąś gazetke,bo mi kazali siedzieć te 2 godz i nigdzie nie isć. -
Smutas wrote:A jak smakuje ta glukoza?
U mnie w laboratorium podaja glukoze o smaku pomaranczy i nie jest wcale zla mimo ze cholerstwo strasznie slodkie.
Jesli chodzi o klucia, to ja mialam jedno przed wypiciem i drugie po dwoch godzinach, to wszystko
-
aga2319 wrote:Kajaoli, no tak Bugaboo, trafiłam na niego parę razy, tylko na Cameleona i odpadł właśnie ze względu na kółka. Ja niestety muszę sobie sama radzić z 3 piętrem
Ale zależy mi na kołach pompowanych, a one swoje ważą, więc chyba po prostu będę zostawiała stelaż w aucie
Aga, podobno Buffalo ma wlasnie pompowane i jest to model terenowy czyli taki, ktory sluzy do jezdzenia po piachu, sniegu itd.
Interesuje sie tez innym wozkiem, jest to ABC Design Cobra, trzykolowy i baaaardzo lekki - wiem bo sprawdzalismy juz kilka razy.
Zobaczymy w tym tygodniu, jesli Buffalo okaze sie ciezki moze wtedy zdecydujemy sie na Cobre
A dlaczego zalezy ci na pompowanych kolkach?
Ja tez musze tachac, co prawda na pierwsze pietro, ale nie usmiecha mi sie to robic dwa razy dziennie ( lub czesciej) jesli wozek bedzie ciezki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:56
-
Boze, co to znaczy siedzisko kubelkowe? Tutaj wszystkie siedziska sa podobne, nie za bardzo je rozrozniam.
My tez bardzo duzo wyjezdzamy i tak samo jak wy szukamy wozka praktycznego ale takze estetycznego.aga2319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUf ale fajne powietrze po burzy,aż lekki chłodek czuję. Dziś była promocja w ciucholandzie i wszystko było po 1 zł, nakupiłam kilka body z długim rękawem
mam małą skrzyneczkę i gromadzę tam ciuszki Hanusi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 18:05
Kajaoli, pestka lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Magdzia pewnie niedługo maluch się rozkręci
Mi lekarz mówił że to normalne bo dzidzia jest jeszcze mała.
A o co chodzi z tymi darmowymi zajęciami w aquasferze? Pierwsze słyszęAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze to ja w swoim tygodniu mam 5 razy mniejszy, dla tych co niewiedzą to niewidzą ciąży. Ale ładny brzuszek, ale niebęde mieć prędko takiego.
I tu mi sie nasówa taka myśl - jak to sie dzieje ze moje dziecko wazy wiecej od innych ciezarnych a u mnie nie widac a u innych widac brzuszek, gdzie te dziecko sie chowa?ania.g lubi tę wiadomość