Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiec chyba zdecydujemy sie na ten wozek, oczywiscie kupimy go z gondola. Jedziemy w tym tygodniu go ogladac, o wszystkim zadecyduje jego waga

paradise, lubek, aga2319, paaolka, Monica, mitaka, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość
-
Magdzialenka wrote:Dziewczyny a macie tak, że dzidźka się nie odzywa jakiś czas? ja od niedzieli nic wyraźnie nie czuję i siedzę i się martwię już, no może wczoraj jakiś jeden pojedynczy ruch
i nic
Nie martw sie, tez tak mam. Czasami mala szaleje tak ze brzuch mam wygiety we wszystkie strony a od kilku dni czuje od czasu do czasu jakies delikatne kopniaczki. Mowilam nawet o tym lekarzowi, powiedzial mi ze to normalne, ruchy monitoruje sie tzn liczy dopiero od 25-28 tygodnia

-
nick nieaktualny
-
a co do ruchów to różnie. ja najbardziej czuje wieczorem w nocy i nad ranem jak ja sie nie ruszam. Im więcej my sie ruszamy tym maluszki są spokojniejsze
nie martw się, pewnie zapewniasz mu duuuzo rozrywki, to dlatego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
a ja własnie obfotografowałam mój wózek po Poli i wystawiam na sprzedaż
Kolorki na chłopca się nie zgadzają

Magdzialenka nie martw się, na pewno zaraz poczujesz - pewnie inaczej sie ułozła Dzidzia
Idę się szykować, bo na 15 mam dzien rodziny w złobku u CóreczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:11
-
Wlasnie co mi sie podoba w tym wozku, ktory wybralam, ze mozna mu zmienic te kolorowa wkladke i tym samym zamienic z chlopiecego na dziewczecy. To mi pozwoli go zachowac dla nastepnego dzidziusia
jesli bedzie dziewczynka to dobierzemy po prostu kolor 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:16
Strokrotka, pestka, Monica, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia pewnie niedługo maluch się rozkręciMagdzialenka wrote:Anoolka ja już wcinam słodkie i nic ;( a powiedz chodzisz może na zajęcia darmowe dla ciężarnych w aquasferze?
Mi lekarz mówił że to normalne bo dzidzia jest jeszcze mała.
A o co chodzi z tymi darmowymi zajęciami w aquasferze? Pierwsze słyszę
-
Magdzia na pewno da znać mój też był spokojny nie czułam go z półtora dnia i zaczęłam się martwić bo mam ciąże wysokiego ryzyka ale dziś dał mi znać za te półtora dnia tak mi walnął kopala w brzuch :)i się wiercił długo. Lekarz mój twierdzi że to zależy od temperamentu dziecka mój chyba śpioch w tatusia:) i jak się ułoży moja dziecina lubi się zakrywać (wstydzioch chyba:) odwracać i leżeć jak to lekarz ujął na łożysku przez co go tak nie czuje bo to amortyzuje jego ruchy. Nie martw się głowa do góry:)Magdzialenka wrote:dzięki dziewczyny, poczekam cierpliwie, może się ruszy