Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiec chyba zdecydujemy sie na ten wozek, oczywiscie kupimy go z gondola. Jedziemy w tym tygodniu go ogladac, o wszystkim zadecyduje jego waga
paradise, lubek, aga2319, paaolka, Monica, mitaka, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość
-
Magdzialenka wrote:Dziewczyny a macie tak, że dzidźka się nie odzywa jakiś czas? ja od niedzieli nic wyraźnie nie czuję i siedzę i się martwię już, no może wczoraj jakiś jeden pojedynczy ruch
i nic
Nie martw sie, tez tak mam. Czasami mala szaleje tak ze brzuch mam wygiety we wszystkie strony a od kilku dni czuje od czasu do czasu jakies delikatne kopniaczki. Mowilam nawet o tym lekarzowi, powiedzial mi ze to normalne, ruchy monitoruje sie tzn liczy dopiero od 25-28 tygodnia
-
nick nieaktualny
-
a ja własnie obfotografowałam mój wózek po Poli i wystawiam na sprzedaż
Kolorki na chłopca się nie zgadzają
Magdzialenka nie martw się, na pewno zaraz poczujesz - pewnie inaczej sie ułozła Dzidzia
Idę się szykować, bo na 15 mam dzien rodziny w złobku u CóreczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:11
-
Wlasnie co mi sie podoba w tym wozku, ktory wybralam, ze mozna mu zmienic te kolorowa wkladke i tym samym zamienic z chlopiecego na dziewczecy. To mi pozwoli go zachowac dla nastepnego dzidziusia
jesli bedzie dziewczynka to dobierzemy po prostu kolor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:16
Strokrotka, pestka, Monica, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzialenka wrote:Anoolka ja już wcinam słodkie i nic ;( a powiedz chodzisz może na zajęcia darmowe dla ciężarnych w aquasferze?
Mi lekarz mówił że to normalne bo dzidzia jest jeszcze mała.
A o co chodzi z tymi darmowymi zajęciami w aquasferze? Pierwsze słyszę -
Magdzialenka wrote:dzięki dziewczyny, poczekam cierpliwie, może się ruszy