Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:Kurcze to ja w swoim tygodniu mam 5 razy mniejszy, dla tych co niewiedzą to niewidzą ciąży. Ale ładny brzuszek, ale niebęde mieć prędko takiego.
I tu mi sie nasówa taka myśl - jak to sie dzieje ze moje dziecko wazy wiecej od innych ciezarnych a u mnie nie widac a u innych widac brzuszek, gdzie te dziecko sie chowa?
Aniqa taka Twoja uroda...plus ponoć u szczupłych bardzo to później widać. ale mysle, że tutaj jakies geny czy inne uwarunkowania mają wpływ ;)ja szczupła nie jestem, tylko 'normalna' a brzuszek dopiero 2 albo 3 tyg temu kto wiedział ten widział ;)teraz juz widzą wszyscy! nagle mi piłeczka mała wyskoczyła;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 19:45
Aniqa, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mój własny w 20 tyg i 4 dniu
Mały na wczorajszym usg ważył 330 gram. Dziś rano się ważyłam i mam 6,5kg na plusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 20:29
-
Hej Dziewczyny, ostatnio mniej mnie było na forum, ale już do was wracam!!!!
Na wczorajszym usg ginka potwierdziła dziewczynkę, choć w sumie nie było co potwierdzać, bo od dwóch tygodni mamy dowód rzeczowy w postaci zdjęcia "broszki" od spoduNasza dzidzia waży już 700 g!!! O swojej wadze nie wspominam... Dziś kiedy weszłam na wagę to zamarłam!!!! Wkręcam sobie, że zatrzymuję wodę przez te upały
Brzuszek rośnie jak szalony i tak przyspieszył, że boję się pomyśleć co będzie za miesiąc, a co dopiero we wrześniu/październiku
lubek, paaolka, Kajaoli, caterinka, paradise, Anoolka, agatas, Kakabaka, Monica, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Kurcze to ja w swoim tygodniu mam 5 razy mniejszy, dla tych co niewiedzą to niewidzą ciąży. Ale ładny brzuszek, ale niebęde mieć prędko takiego.
I tu mi sie nasówa taka myśl - jak to sie dzieje ze moje dziecko wazy wiecej od innych ciezarnych a u mnie nie widac a u innych widac brzuszek, gdzie te dziecko sie chowa?
noo, mam dokladnie to samo, maz sie ze mnie smieje, ze zadna ze mnie ciężarówka, co najwyzej dostawczak... Slabe to jest, jak wychodze jestem poza domem, dziwnie sie czuje, bo wygladam po prostu jakbym byla troche gruba, taka mala oponka, obcy nie wiedza, ze ciaza. A moj maly tez przeciez dosc sporo.. Mam za to bole plecow, mysle sobie, ze moze ta macica bardziej do tylu rosnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 09:11
-
Cześć dziewczyny, co do wózka ja na pewno wybiorę uzywany, prawdopodobnie ten
http://allegro.pl/x-lander-x-move-3w1-gratisy-i4302739804.html
A na nastepne lato chciałabym spacerówke
http://allegro.pl/wozek-coneco-camaro-sliczny-typ-parasolka-i4318476536.html
jest rozkladana do spania a składana w parasolke więc szybko do auta mozna zapakowaćKajaoli, paradise lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny ale pojadłam pysznego obiadku,już słabłam bo mi cukier poleciał w dół i jadłam jakbym głodna z 3 dni była. Zrobiłam sobie sałatkę z sałaty,ogórka,i rzodkiewki, do tego rybka i ziemniaczki. Jakoś w tym głodzie tak mi smakowało że szok.
Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość