Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania ale masz już duży brzuszek ja mam o wiele wiele mniejszy a dziecko w poniedziałek ważyło 368g.
Odnośnie wózków ja sie totalnie nie znam na tych wszystkich modelach, ale jak dobrze pójdzie to dostaniemy głeboki wózek od kuzynki podobno bardzo dobrej firmy bo nowy kosztuje ponad 1500 zł
Co do ruchów to ja czuje codziennie zwłaszcza jak leże to dzidzka sie wierci i kopieania.g, IWKA38, ao12. lubią tę wiadomość
-
Ja też czuję bąbla codziennie:).
A wózek kupiliśmy jedo fyn classic.Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
pestka wrote:czuję codziennie też, od około 19 tygodnia
Renatkach a nie masz czasem łozyska przodującego?
Łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie macicy to dwie różne sprawyPierwsze to rodzaj patologi, a drugie to normalna fizjologia
A co do czucia ruchów - ja mam łożysko właśnie na przedniej ścianie, a czuję od 17 tygodnia.
-
Hej dziewuszki
Was zostawić na parę dni, to potem ciężko nadgonić z czytaniem. I kilka tematów mnie ominęło, ale trudno. Się wypowiem kiedy indziej
Jedyne do czego chciałam wrócić, to któraś dziewczyna miała pytanie prawne. Nie wiem która i gdzie to czytałam, więc jak nadal jest problem to daj znać. Mój mąż jest adwokatem i mogę go zapytać.
A tak w ogóle, to wybieram się dzisiaj pierwszy raz na aquaerobik dla ciężarnychCiekawe jak będzie. Kupię karnet na 6 wejść, a jak się skończy to sobie najwyżej dokupię
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.Wybaczcie mi moją ostatnio niską aktywność na forum. Podczytywałam Was ale jakoś tak wyszło że nie wdawałam się w rozmowę. Jestem na etapie poszukiwań wózka i chyba się zdecyduję na wózek Riko NANO widziałam go na żywo poprostu rewelka. Co o nim myślicie
wklejam link ;
http://e-zabawkowo.pl/pl/p/RIKO-WOZEK-WIELOFUNKCYJNY-3w1-NANO-ALU-TECH-ULTRA-VIOLET/5297aga2319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gobsoon wrote:Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było, muszę nadrobić zaległości ale ostatnio tyle na głowie mamy że szok....
Potrzebuję waszej pomocyMoże na tym forum znajdzie się ktoś kto zna się na prawie choć trochę lub nawet bardziej zawodowo. Otóż mój problem wygląda następująco:
z mężem chcemy kupić mieszkanie z rynku wtórnego i wstępnie jesteśmy umówieni na podpisanie umowy przedwstępnej kupna-sprzedaży mieszkania spółdzielczo-własnościowego. Właścicielami mieszkania jest małżeństwo i oni widnieją w księdze wieczystej, to już sprawdziliśmy. Niepokoi nas jedynie fakt, że po podpisaniu umowy przedwstępnej sprzedający chcą podpisać umowę o rozdzielności majątkowej, co w moim rozumieniu będzie skutkowało tym, że akt notarialny będzie miał inną niż zwykle treść tj. jedno z nich będzie musiało zrzec się praw do lokalu na rzecz drugiego. Ich kroki podyktowane są, jak twierdzą, chęcią przyspieszenia procedury kredytowania nieruchomości, którą chcą nabyć po sprzedaży tego mieszkania, a zależy im, żeby kredytobiorcą w ich przypadku była tylko jedna osoba i stąd ta rozdzielność. Czy uważacie, że dla nas jako kupujących jest to bezpieczne i nie niesie ze sobą jakiegoś ryzyka? Będę wdzięczna za każda udzieloną poradę, jeśli oczywiście zechcecie nam pomóc.
Jeśli moje pytanie jest na miejscu na forum to przepraszam i śmiało mogę to usunąć... szukam po prostu pomocy wszędzie gdzie się da...
Kakabaka, wklejam tu pytanie prawne Gobsoon
-
loveyou88 wrote:A oto ja i mój mały Michaś:)troszke ciemne ale to nic:) Brzuszek jest:) a obwód mam 106!!
loveyou88 ale pieknie ten Twój Michaś rośniepamiętam jaki miałaś brzuszek miesiac temu jak wklejalas zdjecie z "4" i jest znaczna różnica
ale super wyglądasz
w sumie ja mam chyba podobną wielkość...albo nawet ciut większy
-
Kajaoli wrote:Dziewczyny, jak chcecie to pokazujcie zdjecia na naszym profilu facebooka - tam jest latwiej wkleic
A tu mozecie uprzedzic, ze wkleilyscie i zeby tam zerknacMatka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny