Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Czesc dziewuszki z racji tego iz dzisiaj mam wolne w pracy zrobilam pyszny obiadek a na deser koktajl z truskawek- mniam mniam
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znów popadam w jakiegoś nerwa przez te pilnowanie sie z tym cukrem, ciągle musze o tym myśleć, już mnie to męczy. Nie mogę sobie spontanicznie ciastka wziąść ze stołu czy owoca, już nawet nie umawiam sie z koleżankami bo zawsze było spotkanie przy jakimś ciachu, pizzy albo kawce z bitą śmietaną, a teraz jak pójde to będzie mi ślinka ciekła i tyle przyjemności. Ale ludzie żyją latami tak i jakoś leci więc sie pocieszam że ja tylko 4 miesiące ... oby!!!!
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:http://allegro.pl/wozek-milly-3-w-1-gleboki-spacerowka-fotelik-i4296364231.html?source=mlt
Dziewczyny popaczta na tan wózek, co sądzicie?cos w moim stylu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:08
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Ale nie mogę dojść do tego dlaczego są rózne ceny tych samych wózków, i jak daje inne aukcje to niemogę sie odnalez w tych opisach tych wozkow.
kurcze moze sama sie skuszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Widziałam to , zastanawiam sie nad tym ale niewiem czy nie wole z szuflada, tylko zwroc uwage ze na zdjeciu masz duzo rzeczy a w cenie ich niema, zobacz opis sprzedazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:35
-
Wozek fajny
szukam wlasnie jakiegos w tym stylu. A ile on normalnie kosztuje? Bo pod tym linkiem jest licytacja. Ten zostaw tez slodki
My mamy na razie na oku to lozeczko razem z komoda co jest na zdjeciu bo jest do kupienia na innej aukcji ale jeszcze niespiesze sie z kupnem moze cos lepszego wpadnie w oko
http://allegro.pl/arus-11el-lozeczko-miki-szuflada-gryka-posciel-i4285519306.html?source=mltAniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mysle nawet o wózku w takiej cenie, po pierwsze ze cena jest dla mnie za duza, a po drugie te w nizszej cenie tez sa super, moja kuzynka kupila za 900 zl i nachwalic sie nie moze. Ja skupie sie na tych do 1000 zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:33
-
Dziewczyny, dostalam wyniki obciazenia glukoza i cos mi sie nie podobaja:
Przed glukoza: 0,82 g/L
Dwie godziny po wypiciu glukozy: 1,42 g/L
Czy ktoras z was jest w stanie mi pomoc z interpretacja?
Reszta badan idealna ale martwi mnie podwyzszona ilosc leukocytow: 12600
Jutro zanosze wyniki do lekarza i oddzwoni do mnie jak je juz obejrzy.
-
nick nieaktualny