Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bym mojego za raz doprowadziła do pionu z takim gadaniem. Powiedziałabym że kościelny jest dla mnie ważny, i żeby mnie traktował poważnie. Zresztą lubie stawiać na swoim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 17:43
Nelly lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ja bym mojego za raz doprowadziła do pionu z takim gadaniem. Powiedziałabym że kościelny jest dla mnie ważny, i żeby mnie traktował poważnie. Zresztą lubie stawiać na swoim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 17:54
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie, rozmawialam wlasnie z lekarzem i zapewnil mnie, ze wszystko jest w normie i ze nie mam cukrzycy. Bardzo mnie to zdziwilo bo bylam juz nastawiona na te druga opcje.
Ale powiedzial, ze nie widzi niczego co przekracza norme w moich wynikach: ja mam 1,42 po dwoch godzinach a cukrzyca zaczyna sie od 1,53.
Aniqa, sylwia1985, caterinka, agatas, Nelly, Monica, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Sluchajcie, rozmawialam wlasnie z lekarzem i zapewnil mnie, ze wszystko jest w normie i ze nie mam cukrzycy. Bardzo mnie to zdziwilo bo bylam juz nastawiona na te druga opcje.
Ale powiedzial, ze nie widzi niczego co przekracza norme w moich wynikach: ja mam 1,42 po dwoch godzinach a cukrzyca zaczyna sie od 1,53.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
A my nie mamy slubu, nie dlatego, ze ktores z nas nie chce, tylko jest nam jakos tak dobrze ze soba i tyle wydarzylo sie ostatnio spraw, ze chyba nie mamy czasu o tym pomyslec.
Chociaz moj M. nieraz o tym wspomina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz chyba wszystkie wozki obejrzalam . Zmienialam zdanie juz chyba z 10 razy i mozliwe ze jeszcze znienie ale na tą chwile mam zamiar kupic wozek peg perego Fiat 500.
http://www.mamaija.pl/book-plus-completo-modular-500-sl-wozek-uniwersalny-z-torba-i-fotelikiem-viaggio-tri-fix-sl,d3266.html
Jedyne co mi w tym wozku nie pasuje to male kolka przednie ale mysle ze jakos to przezyjemy . -
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Aniqa, to ty ostatnio pytalas sie o kolory w sypialni, prawda? Znalazlas juz jakies pomysly?
-
Hej mamuski
Kilka dni znow nie pisalam ale od godziny nadrabialam zalegle stronyi po krotce komentuje
:
- Witam nowa mamusie
- Julian jest piekny
- Kajaoli mi tez meeega podobaja sie wozki z kubelkowa spacerowka, w tych klasycznych dzieci wygladaja dla mnie jakos tak biednie i licho, nie wiem czemu mam takie odczucie. Ale zdaje sobie sprawe ze tutaj jest ciągle w 1 pozycji a w tamtych oparcie sie rozklada, jednak tlumacze sobie to tak ze dzieci w fotelikach samochodowych tych dla najmlodszych leza tez ciagle tak samo. Poszukam jeszcze opinii bo w efekcie chce dobrze dla corenki a nie jakies tam widzi mi sie co do ksztaltu. Kolor wozka w zwuazku z coreczka to bez (dla synka mial byc w szarosci).
- Anoolka nie martw sie jesli lekarz nie dal ku temu powodow. Poczwarkah mowi ze to nic takiego. Ty sama mowisz ze masz. Bedzie ok
- Poczwarkah udanego pobytu
- jesli chodzi o slub to od 13mcy jestem po koscielnym. W moim przypadku rodzice nie dali by mi zyc z facetem bez tego. Tak mnie wychowywali. I nawet nie migl u mnie zanocowac ani ja u niego juz nawet na mc przed slubemon wiedzial ze bez tego nie bedzie ze mna mieszkal itd i po 10 mcach byly zareczyny
mimo ze on antykoscielny
- ruchy: raz czuje raz nie i ty o delikatne puk puki. Dzis od rana nic fopiero po truskawach mala kopie.
nie umiem cytowac kilku wypowiedzi i mam nadzieje ze nie ominelam nic waznego z zaleglych stron i odpisalam na najwazniejsze kwestie.
Jesli chodzi o mnie to w srodebylam na wizycie. Mam 5kg do przodu i wysokawe ciśnienie 149/79 ale polozna mowi ze to nawet upalny dzien + wejscie do niej po schodach moglo je tak chwilowo podniesc. Belly troche oszukuje no liczy 6 mc od 21 tc ale ja uwazam ze miesiac to okolo 4,5 tyg wiec dla mnie 6 mc dopiero rozpoczynsm i jestem happycoreczka zdrowa, plyn w normie, lozysko w dnie, serduszko i pepowinka ok, narzady wewnetrzne rowniez w porzadku
.
Jutro zaliczenie i w niedziele 2 egzaminy. Do kitu. Uczylam sie codziennie po trochu od 2 tyg i jyz mam tego dosc a jeszcze miesiac naukiwiec pewnie odezwe die z poniedzialku.
Na fb fotka z 22w0d
Pozdrawiam.
Kajaoli, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Niewiem czy to dobry pomysł ale w pokoju dziecka, gdzie będzie też kanapa dla nas myślałam albo o brzoskwiniowym albo lekko zielonym kolorze, a chłopina chce tam dać 2 kolory ale jeszcze nie wie jakie, ten pokój jest naprawde mały i jakiś nieukładny.
Jesli jest maly to unikajcie wyraznych kolorow na scianie albo mieszanki dwoch kolorow - bo to albo wam jeszcze bardziej zmniejszy ( optycznie) pokoj albo sprawi, ze chociaz bedzie w nim posprzatane, bedziecie mieli wrazenie, ze jest wieczny balagan.
Jesli lubicie delikatne zielenie takie troche pastelowe to nie widze przeciwskazan. Ladnie komponuja sie z bielami, jasnymi szarosciami w postaci dodatkow.
Brzoskwiniowy tez jest dobry do pokoju i tak samo ladnie komponuje sie z biela, oliwkowa zielenia i fioletami.
W obydwu przypadkach mowie o kolorowych dodatkach, nie dobrze jest malowac polowe malego pokoju na jeden kolor a druga na inny, nawet jesli do siebie pasuja. Lepiej zastosowac proporcje: 70% glownego koloru i 30% kolorowych dodatkow ( koce, poduszki, lampki itp.)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 22:08
Aniqa, Strokrotka lubią tę wiadomość