Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:Właśnie mam zrobić mocz czy niema cukru w moczu, i niewiem bo na czczo mam niski cukier i napewno nie wyjdzie w moczu. WIEM!!!!!!!! Przeciez ja mam polozną, zapytam ją.
-
nick nieaktualnyNelly wrote:Przecież mocz oddajesz tuż po wstaniu z łóżka (więc jest na czczo), to krew może być po śniadaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 09:53
-
Dzień dobry mamusie
U mnie dziś pogoda fatalna, właśnie lunęło potężnie i mega wiatr jest...a ja sie przeziębiłam, obudziłam się z gardłem zawalonym, kichająca i z bolącą głową..ech, no ale uśmiałam się jak weszłam na wagępierwszy raz w swoim życiu zobaczyłam cyfrę 60
Rośniemy z maleństwem
ciekawe ile jeszcze bedzie do przodu, na razie 5,5 kg...
Zaczynam dziś 24 tydzieńbelly pokazuje ze do końca pozostało mi 118 dni
Juz się nie moge doczekać naszego Krzysia
(w końcu udało nam się ostatecznie wybrac imię
)
Miłego dnia Wam życzęKajaoli, paradise, Monica, Anoolka, caterinka, agatas, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:A u mnie piękne słońce, góry widać bardzo ładnie. My już po śniadanku z maleństwem. Mam na stole moją wczorajszą prace czyli te słoiki z konfiturami,które mam zakazane póki co,ale na zime będą.
Ojej, Aniqua, ty masz u siebie widok na gory? Zazdroszcze
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Nie pamiętam, czy któraś z Was mieszka może w Warszawie na Ursynowie, albo w powiecie Piaseczyńskim, ale jeśli tak to podaje linka do bezpłatnej szkoły rodzenia do której się zapisałam ostatnio
http://bajkowa-szkola-rodzenia.cmp.med.pl/
Są 4 spotkania, co tydzień, kilka terminów i 3 lokalizacjefajnie by było kórąś z Was tam spotkać, ja zaczynam 9.07 w CMP Piaseczno
paradise lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Co do szkoły rodzenia to mój gin dał mi ulotke do szkoły rodzenia przy szpitalu, to zapisze sie pod koniec sierpnia, szkoła za darmo.
U mnie jest w szpitalu ale właśnie płatna 350zł....dlatego jak znalazłam informacje o tej bezpłatnej od razu sie zapisałamjest od 25 tyg ciązy, to akurat
-
paaolka wrote:Kajaoli dopiszesz na naszą listę imię mojego synusia?
Krzyś
Dziękuję z góry! :*
Oczywisciewidzialam i pamietam
Krzys to bardzo ladne imie, gratuluje
paaolka lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:Nie pamiętam, czy któraś z Was mieszka może w Warszawie na Ursynowie, albo w powiecie Piaseczyńskim, ale jeśli tak to podaje linka do bezpłatnej szkoły rodzenia do której się zapisałam ostatnio
http://bajkowa-szkola-rodzenia.cmp.med.pl/
Są 4 spotkania, co tydzień, kilka terminów i 3 lokalizacjefajnie by było kórąś z Was tam spotkać, ja zaczynam 9.07 w CMP Piaseczno
Hmm fajna opcjaTylko, ze ja mieszkam na Mokotowie wiec chyba sie nie zalapie
-
paaolka wrote:Dziękuje
mój mąż miał byc kiedyś Krzysiem, ale wtedy teść się uparł i został Markiem...to teraz bedzie miał wnuczka Krzysia
mój super chrzestny ma na imie Krzysztof, no i w przedszkolu miałam swojego ulubieńca małego słodkiego Krzysia
wcześniej synek miał być Kubusiem, ale jednak Krzyś zwycięzył
I dobry wyborMam w rodzinie malutkiego slodkiego Krzysia i bardzo podoba mi sie to imie
paaolka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U nas też pochmurno, ale dziś po raz pierwszy od paru dni mały mnie kopaniem nie obudził..ale jak tylko się z nim przywitałam i położyłam rączkę na brzuchu to dał znak, że mnie słucha
No i chyba zdecydowałam się na Franka...chociaż miałam proroczy sen, że wołam do synka Filip, ale...coś za mną ostatnia bardziej Franciszek chodzi...
Ano i Krzyś urocze imię
ja dziś chyba robię chilli con carne, już dawno nie jadłam a marzy mi się pikantne!
Aniqa my własnie skończyliśmy remont..wybieranie mebli na początku było fajne, ale juz potem miałam też dość...najbardziej nie mogłam się z kolorami ścian zdecydować, ale w końcu się udałoprzetrwasz? znajdź jakąś inspiracje, zawsze prościej;)
Aniqa, paaolka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paaolka wrote:Dziękuje
mój mąż miał byc kiedyś Krzysiem, ale wtedy teść się uparł i został Markiem...to teraz bedzie miał wnuczka Krzysia
mój super chrzestny ma na imie Krzysztof, no i w przedszkolu miałam swojego ulubieńca małego słodkiego Krzysia
wcześniej synek miał być Kubusiem, ale jednak Krzyś zwycięzył
No tak, z kazdym imieniem zwiazana jest jakas historia
U mnie to bylo tak: kiedys poznalam pare, ktora oczekiwala pierwszego dziecka razem.
Kazde z nich juz mialo dzieci, on - jedna dziewczynke a ona - dwie.
Wszystkie panny mialy od 6 do 11 lat i mieszkaly razem z nimi. Istny dom bab
Okazalo sie, ze dziecko, ktore ma sie urodzic bedzie chlopcem.
Jak go pierwszy raz zobaczylam to zakochalam sie, to byl najpiekniejszy tygodniowy chlopczyk
jakiego kiedykolwiek widzialam
i wtedy dowiedzialam sie, ze ma na imie Charlie
Tylko nie myslcie, ze sama zdecydowalam.
Chcielismy aby nasz synek mial polskie imie i dlugo sie zastanawialismy ale zadne z imion do nas nie przemawialo.
Kiedys w samochodzie opowiedzialam te historie mojemu mezczyznie,
ktory jak nigdy zareagowal na to imie entuzjazmem
i powiedzial, ze kojarzy mu sie z kims przyjaznym i usmiechnietym.
I tak zdecydowalismy, ze to bedzie Charlie - i bardzo sie cieszymy z naszego wyborupaaolka, Bergo, pestka, ao12., Anoolka, paulina.b.1991 lubią tę wiadomość
-
u mnie tez pogoda nie fajna ale zaraz bedziemy na obiadek robic grila bo przychodzi brat z zona i dziecmi mojego G- moze porozmawiamy co mogliby nam dac po swoich dzieciach bo skoro maja to po co kupowac- zreszta ostatnio cos wspominali o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:15