Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo mi się podoba imię Nina
Ale jeśli kiedyś będziemy mieć córeczkę to niestety tak nie nazwiemy, bo mąż się nie zgodzi
Glukozę ja musiałam kupić sama w aptece. I też zabrałam męża - bardzo się przydał, ratował, gdy była potrzebaAniqa lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
sylwia1985 wrote:Czy tez czasami wasz malusz kopnie was w pecherz? Ja dzis pierwszy raz dostalam tam takiego kopniaka ze okropnie zakulo ale moze z 2sekundy- kurcze jak to boli
Wiem co to za uczucie, ostatnio jak lezalam u dentysty dostalam chyba 10 takich kopniakowWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:25
Anoolka, Aniqa lubią tę wiadomość
-
mitaka wrote:Kajaoli mam do Ciebie pytanie....
Mam żółty pokoik dla dzieciaczka (malowany ok roku temu więc stwierdziłam, że malować nie będziemy, zółty grzejnik (też nie będziemy malować) sufit jest biały, okno też białe, no i biała krótka makaronowa firanka. Meble tj szafę i jeden segment ze starego regału mamy zamiar pomalować też na biało (tzn fronty)i kupić białe łóżeczko. Kanapa na której ja mam spać jest zakryta beżowym miśkiem (tego też już nie chciałabym zmieniać). Teraz moje pytanie.... jakiego koloru dodatki? Chciałabym klamki w szafie i szafce pomalować na inny kolor no i dobrać dywan i ewentualnie jakieś poduszki czy coś i szukam inspiracji ;)a i jakiego koloru pościel do łóżeczka żeby nie zrobić disco polo
Mitaka, z zoltymi scianami bardzo ladnie komponuja sie jasno-szare dodatki w postaci dywanu, poduszek czy zaslon. Jesli masz chec troche bardziej ozywic dekoracje mozesz dodac jasniutkie, pastelowo- turkusowe dodatki jak np. nocna lampka, ozdobna poduszka czy dekoracja na sciane.
Jesli chodzi o klamki od regalu albo w szafkach to najlepiej pomalowac w jakims neutralnym kolorze a jesli juz zdecydowaliscie sie na radykalna zmiane koloru mebli to moze masz chec na kompletna wymiane klameczek? W kazdym sklepie z wyposazeniem wnetrz znajdziesz teraz ciekawe propozycje klameczek do mebli - od krysztalowych - eleganckich, poprzez porcelanowe, metalowe po wymyslne nowoczesne. Tylko uwazaj, zeby takie klamki nie staly sie golwna ozdoba w pokoju wiec raczej pozostan w neutralnych wzorach.
Zamieszczam ci kilka zdjec kompozycji kolorow o ktorych wspominalam: zolcie, biele, szarosci i pastelowe turkusy.
Wiem, ze na tych zdjeciach sciany maja inny kolor niz u ciebie ale to pozwoli ci zobaczyc jak te trzy kolory sie ze soba komponuja:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 15:49
mitaka, Strokrotka lubią tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Chce dolaczyc do grupy na fb ale nie mam jak (albo nie wiem jak) napisac priv do osoby administrujacej grupa na FB. Help :p
-
Moje kochane.. ten nieszczesny egzamin warunkowy zdalam na 4!!! Jestem taka happyy
Wyslij zaproszenie do poczwarkah ze chcesz byc jr2j przyjaciółka a jak cie przyjmie to wyslij jej privem swój link do konta na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:50
misiulka2000, Anoolka, Aniqa, Kajaoli, lubek, anka_a, Strokrotka lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:Moje kochane.. ten nieszczesny egzamin warunkowy zdalam na 4!!! Jestem taka happyy
Wyslij zaproszenie do poczwarkah ze chcesz byc jr2j przyjaciółka a jak cie przyjmie to wyslij jej privem swój link do konta na fb -
nick nieaktualny
-
Hej ja się troszkę poratowałam szpinakiem, sokiem z buraków i ogólnie buraczkami w różnej postaci, sokiem z porzeczek plus natka pietruszki:)chodziłam po ścianach tak mi się spać chciało i ogólnie straszne osłabienie czuję się o niebo lepiej a przy okazji ratowania poziomu żelaza polubiłam szpinak cud:) powodzenia ps. lekarz mi powiedział że to może nie starczyć i będę musiała tablety brać dodatkowo w poniedziałek robię krew to dam znać kto miał rację
-
nick nieaktualny