Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:Jejku dziewczyny ale sie namordowałam, poszłam do ciotki na działke, nazbierałam czarnych porzeczek chyba z 5 kg i zrobiłam konfitury, wyszło mi 15 słoików. Ufffffffff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:33
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Czy tez czasami wasz malusz kopnie was w pecherz? Ja dzis pierwszy raz dostalam tam takiego kopniaka ze okropnie zakulo ale moze z 2sekundy- kurcze jak to boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paulina.b.1991 wrote:No to czekam na przyjęcie zaproszenia do przyjaciółek.
Jak łatwo i bez leków (i bez mięska) poprawić morfologię? Najbardziej chodzi też o żelazo.
Z ksiazki, ktora wlasnie czytam wynika, ze zelazo zawieraja:
Ziemniaki ugotowane w mundurkach
Szpinak, kapusta, jarmuz lub liscie rzepy
Wodorosty
Pestki dyni
Otreby owsiane
Jeczmien, kasza bulgur, komosa ryzowa
Groch i fasola
Straczki soi i produkty sojowe
Melasa trzcinowa
Suszone owoce
Aniqa, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Ja mam zrobić na następny raz morfologie i mocz, tylko zapomniałam dopytać czy na czczo czy normalnie,moze lepiej na czczo. A wy jak robicie?
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ja chodzę na czczo ale czytałam w necie że niektóre dziewczyny jedzą lekkie śniadanie. Oczywiście jeśli nie muszą robić glukozy.
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:A mnie znowu boli ząb i pulsuje
Mojej dentystki nie ma bo długi weekend więc z bólem serca zaczęłam brać antybiotyk.
Nie dość że i tak biorę garść leków to jeszcze toKtóraś z Was brała duomox w ciąży?
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:A czytałaś o tym corsodylu? Moze warto dolozyc go, albo apytaj w aptece.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlcio wrote:Anoolka ja brałam lek ponoć bezpieczny w ciąży ale czułam się po nim fatalnie
-
Aniqa wrote:Ja mam zrobić na następny raz morfologie i mocz, tylko zapomniałam dopytać czy na czczo czy normalnie,moze lepiej na czczo. A wy jak robicie?