Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Anoolka, tak jak pisalam wczesniej, mialam wszystko badane i wszystkie wyniki sa prawidlowe. A Acard bralam ostatnim razem i nic nie dalo. Wkur....sie, ide do lekarza niech mi powie co mi kur...jest. Sory za bluzgi, ale siedze przy biurku i rycze.
-
nick nieaktualny
-
Nasza lista powoli sie zapelnia jestesmy juz przy 20tym pazdziernika
Jak chcecie dziewczyny to zerknijcie na te liste na poczatku watku i sprawcie czy czegos nie pomylilamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:26
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jestem po wizycie u lekarza i pierwszym usg. Jest pęcherzyk płodowy 1,8cm, ale nie widać zarodka ((. Ja się spodziewałam, że usłyszę juz serduszko, bo to 24 dpo (owu mówi 5tydz 3dzien). Czy tak się może zdarzyć, czy zarodek ma się jeszcze szansę pojawić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:53
-
lubek wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie u lekarza i pierwszym usg. Jest pęcherzyk płodowy 1,8cm, ale nie widać zarodka ((. Ja się spodziewałam, że usłyszę juz serduszko, bo to 24 dpo (owu mówi 6tydz 3dzien). Czy tak się może zdarzyć, czy zarodek ma się jeszcze szansę pojawić?
-
lubek wrote:Powiedział, żeby się umiarkowanie cieszyć, bo jeszcze nie wiadomo, czy się utrzyma i żeby przyjść za 10-12dni
Kajaoli lubi tę wiadomość