Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
theagnes87 wrote:mogę i ja dołączyć...choć u mnie dopiero 14 dpo, ale wyszły już 2 kreseczki, termin wg ovu 20.10.2014 Oby szło gładko....
Kajoli nie dziwię Ci się, na Twoim miejscu siedziałabym jak na szpilkach
paolka ja Cię to uspokoi to pewnie że idźKajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka, nie mam przy sobie, ale TSH wynosilo cos kolo 2,30 jesli dobrze pamietam. Zaden gin a bylam u dwoch nie zwrocil na to uwagi a pytalam, i powiedzieli ze jest to ok dla ciazy.
Anoolka, a ty mialas plamienia i dostalas luteine i jak teraz u ciebie z plamieniami? tak samo czy ustaly?
Anoolka wrote:Viola doskonale wiem co czujesz bo ja też jestem po dwóch poronieniach i też ostatnio wpadłam w panikę jak zaczęłam plamić
A możesz wrzucić ostatnie wyniki z tarczycy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 13:52
-
nick nieaktualnyViola wrote:Anoolka, nie mam przy sobie, ale TSH wynosilo cos kolo 2,30 jesli dobrze pamietam. Zaden gin a bylam u dwoch nie zwrocil na to uwagi a pytalam, i powiedzieli ze jest to ok dla ciazy.
Anoolka, a ty mialas plamienia i dostalas luteine i jak teraz u ciebie z plamieniami? tak samo czy ustaly?
A mi plamienia przeszły, ale i tak siedzę jak na szpilkach i zdaję sobie sprawę że wszystko się może zdażyć -
Dziekuje Anoolka, wypytam dzisiaj gina o to wszystko.
Anoolka wrote:Viola 2,30 to jest za dużo i właśnie dlatego się pytałam o te badanie bo ginekolodzy nie zwracają uwagi na to że jest powyżej 2 A badanie robiłaś w lato czy w zimę? Bo jeśli w lato to teraz na pewno jeszcze sporo podskoczyło. Wiola ja na Twoim miejscu bym gnała teraz do laboratorium i robiła tsh, ft3, ft4, antyTpo i anty Tg, koszt średnio 120 zł. Może nie jest jeszcze za późno
A mi plamienia przeszły, ale i tak siedzę jak na szpilkach i zdaję sobie sprawę że wszystko się może zdażyć -
Kajaoli wrote:Nasza lista powoli sie zapelnia jestesmy juz przy 20tym pazdziernika
Jak chcecie dziewczyny to zerknijcie na te liste na poczatku watku i sprawcie czy czegos nie pomylilamKajaoli, Waniulka, moremi, paaolka lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Viola 2,30 to jest za dużo i właśnie dlatego się pytałam o te badanie bo ginekolodzy nie zwracają uwagi na to że jest powyżej 2 A badanie robiłaś w lato czy w zimę? Bo jeśli w lato to teraz na pewno jeszcze sporo podskoczyło. Wiola ja na Twoim miejscu bym gnała teraz do laboratorium i robiła tsh, ft3, ft4, antyTpo i anty Tg, koszt średnio 120 zł. Może nie jest jeszcze za późno
nick nieaktualnyViola wrote:Dziekuje Anoolka, wypytam dzisiaj gina o to wszystko.
Poczytaj sobie ten wątek na Ovu
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/tsh-z-jakim-wynikiem-udalo-sie-wam-zajsc-w-ciaze,172,1.html -
nick nieaktualny