Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilamila85 wrote:Viola wynocha do lekarza bo po glowie dostaniesz wrrrrrr;)
Moj Benek poki co zdrowy termin z owu na 09.10.2014 a z invitro 16.09.2014 ) nastepna wizyta za miesiac
To prawie miesiac wczesniej, dlaczego licza w ten sposob? -
Viola wrote:Zastanawiam sie nad lekarzem, dzisiaj jeszcze przeczekam, luteine biore w kazdym badz razie caly czas. Zobacze co sie bedzie dzialo, jak plamienie bedzie mniejsze to pojde do lekarza, ale jesli sie bedzie rozkrecalo to nie ma sensu, tzn. ze poronienie juz trwa.
Trzymaj się! -
nick nieaktualny
-
Kochane, bardzo sie ciesze, bo balam sie przyznac jednej kolezance, ze jestem w ciazy ze wzgledu na jej dwie straty. Nie chcialam jej zranic.. Ale wreszcie zebralam sie i zadzwonilam dzis rano. Na poczatku zaniemowila a zaraz potem smiejac sie, powiedziala ze tez czeka na dzidziusia. Tez bala sie przyznac:)
Zycie jest pelne niespodzianek
Zycze Wam wszystkim wspanialego tygodnia i samych dobrych wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 10:58
Kakabaka, Eweloka84, Kamilamila85, Anoolka, Ciapulinka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Kajaoli, po dwoch poronieniach nie wierze ze to moze byc zwykle plamienie. Za pierwszym razem tak myslalam, ale teraz juz sie nie łudzę. Nie wiem co jest nie tak ze mna....w ciaze zachodze bez najmniejszego problemu, w marcu zeszlego roku i teraz zaszlam w pierwszym cyklu staran, ale przychodzi 6 tydzien i koncza sie marzenia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 11:59
-
Kamilamila85 mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Anoolka owulacje miałam 18dc, więc późno...
Laski duphaston mam brac 4 x 1tabl. czyli mam w ciągu dnia brac te 4 tabletki co 3-4 godz. czy rozłożyc w ciągu całej doby i brać co 6 godzin i w nocy łykac?? nie dopytałam, a teraz nie wiem..
-
nick nieaktualnyStrokrotka wrote:Anoolka owulacje miałam 18dc, więc późno...
Laski duphaston mam brac 4 x 1tabl. czyli mam w ciągu dnia brac te 4 tabletki co 3-4 godz. czy rozłożyc w ciągu całej doby i brać co 6 godzin i w nocy łykac?? nie dopytałam, a teraz nie wiem..
Jak ja brałam duphaston w poprzednich ciążach to brałam w ciągu dnia, nie ma sensu specjalnie się w nocy budzić
-
Anoolka, tak jak pisalam wczesniej, mialam wszystko badane i wszystkie wyniki sa prawidlowe. A Acard bralam ostatnim razem i nic nie dalo. Wkur....sie, ide do lekarza niech mi powie co mi kur...jest. Sory za bluzgi, ale siedze przy biurku i rycze.
Anoolka wrote:Viola ktoś już napisał że dobrze by było zbadać prolaktynę i tarczycę no i myślę że po dwóch stratach powinnaś chociaż acard łykać.