Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka wrote:Wszystko wygląda bardzo fajnie, ale mi bardzo zalezy na szufladzie pod łożeczkiem..ehh, szukam dalej:)
wybraliśmy białe i szuflada jest
pestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paulina.b.1991 wrote:
zaczeło mnie serce boleć - zaczyna się nerwówka przed tym USG
Nie zamartwiaj się, ze względu na maluszka powinnaś myśleć pozytywnie. Zobaczysz! wrócisz z tego USG cała szczęśliwa i podzielisz się z Nami dobrymi wieściamipaulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Jesteście kochane
O 17 mam USG więc około 19-20 powinnam się pojawić na forum z informacjamipaulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odebralam wyniki glukozy na czczo 88 a po godzinie 129 po dwoch nie mialam pobieranej z tego wzgledu ze zwymiotowalam jak myslicie dobre sa? bo zastanawiam sie czy bede musiala jeszcze powtarzac zeby wynik byl tez po 2godzinach
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:odebralam wyniki glukozy na czczo 88 a po godzinie 129 po dwoch nie mialam pobieranej z tego wzgledu ze zwymiotowalam jak myslicie dobre sa? bo zastanawiam sie czy bede musiala jeszcze powtarzac zeby wynik byl tez po 2godzinach
zależy od lekarza...po godzinie jest ok, ale kwestia czy Tobie wzrósł po 2 h( mi wzrosła..o dziwo, ale chyba rzadko się to zdarza:P) czy spadł. Myślę, że lekarz Ci powie. -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:odebralam wyniki glukozy na czczo 88 a po godzinie 129 po dwoch nie mialam pobieranej z tego wzgledu ze zwymiotowalam jak myslicie dobre sa? bo zastanawiam sie czy bede musiala jeszcze powtarzac zeby wynik byl tez po 2godzinach
-
nick nieaktualnyMoni tez musze kosztorys zrobic, ale chyba najlepszym sposobem jest kupowanie po troche zeby potem nie doznac szoku cenowego. Teraz kupie ten kocyk i pieluchy tetrowe z neta zamowie, a potem bede czaic promocje i z nich wypatrywac czego mi brakuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 16:42