Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie faktycznie to wizyta ciśnienie podnosi...ja jak zmieniłam lekarza to na pierwszej wizycie nie dość, że biegiem przyleciałam bo myslalam, ze nie zdążę to jeszcze ogólny stres i też jakieś kosmiczne miałam, a dzisiaj 105/40 - to 40 to w ogóle masakra jakaś, ale może i taki dzień nijaki, do spania dobry.
Zaraz sobie wejde na to allegro co Aniqa podała bo bardzo podoba mi się opcja jednej przesyłki
a teraz jagody z kluskami OMOMOOOMOMOM(jak by była dziewczynka to miała być Jagoda-wiadomo
)
-
nick nieaktualnyMitaka, to jak znajdziesz taki sklep internetowy gdzie za jednym zamachem mozna kupic
Rożek
Kolderka+ poduszka
Posciel
Materac
Itd to daj znac bo ja szukam i znalez niemoge, ale wyczailam druga fajna stronke, bez materaca.
twojedziecko24 to nazwa uzytkownika allegro
Albo okularki_com tez jest tam tanio.pestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymitaka wrote:w mamo-tato mają to wiem bo wymyśliłam sobie szarą pościel w białe grochy i tam wszystko z łóżeczkiem nawet mają, no ale cenowo to nie wiem.........
W tym mamo tato ciut drogo,
Tanie pieluchy tetrowe, kolderka i rozek sa nr 4347806751 -
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Mam to samo, dlatego szukam od kilku dni komody i chyba zdecyduję się na taką, jest głęboka, szeroka, dosyć ładna no i przede wszystkim tania
http://allegro.pl/komoda-bingo-2d4s-najwyzsza-jakosc-w-polsce-54kg-i4375447673.html -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Fajna jest, jakby byla biala albo jasna to bym wziela ja do pokoju dzieciecego
A tak w ogóle to jestem przerażona tym ile to wszystko kosztujepaulina.b.1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:W takim przedziale cenowym to właśnie nie ma za bardzo wyboru.Prawie wszystkie komody w tej cenie może i ładnie wyglądają ale są z reguły małe i niewiele w nie wejdzie, także nie będę wybrzydzać. Chyba że znajdziecie coś lepszego to dajcie znać.
A tak w ogóle to jestem przerażona tym ile to wszystko kosztuje -
nick nieaktualny
-
Ja stąd kupiłam mnóstwo rzeczy- łóżeczko, materac, pościel itd. Są naprawdę ok!
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-materac-gryka-posciel-pm-i4359095290.htmlAniqa wrote:Mitaka, to jak znajdziesz taki sklep internetowy gdzie za jednym zamachem mozna kupic
Rożek
Kolderka+ poduszka
Posciel
Materac
Itd to daj znac bo ja szukam i znalez niemoge, ale wyczailam druga fajna stronke, bez materaca.
twojedziecko24 to nazwa uzytkownika allegro
Albo okularki_com tez jest tam tanio.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:w mamo-tato mają to wiem bo wymyśliłam sobie szarą pościel w białe grochy i tam wszystko z łóżeczkiem nawet mają, no ale cenowo to nie wiem.........
Też chciałam szarą pościel w białe grochy bo miałam już taki rożek, ale zamówiłam ostatnio też szarą,ale z jednej strony jest w grochy a z drugiej jak się odwróci są gwiazdki i podusia tak samodo tego uszyli mi na zamówienie ochraniacz do łóżeczka, też z jednej strony gwiazdki a z drugiej grochy
pościel jest taka:
a ochraniacz taki:
Jakby się komuś podobala taka pościel to link na allegro jest:
http://allegro.pl/komplet-poscieli-gwiazdki-grochy-kropki-szary-i4361392729.html
mają tez dużo innych bardzo ładnychi różne ochraniacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 00:54
Kajaoli, lubek, mitaka lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Też chciałam szarą pościel w białe grochy bo miałam już taki rożek, ale zamówiłam ostatnio też szarą,ale z jednej strony jest w grochy a z drugiej jak się odwróci są gwiazdki i podusia tak samo
do tego uszyli mi na zamówienie ochraniacz do łóżeczka, też z jednej strony gwiazdki a z drugiej grochy
pościel jest taka:
a ochraniacz taki:
Jakby się komuś podobala taka pościel to link na allegro jest:
http://allegro.pl/komplet-poscieli-gwiazdki-grochy-kropki-szary-i4361392729.html
mają tez dużo innych bardzo ładnychi różne ochraniacze
Paaolka, posciel jest przepiekna!!!zapisze sobie tego linka i moze pozniej skorzystam.
My narazie bedziemy kupowac tylko przescieradelka na zmiane (ze 3 sztuki), jakis cieply kocyk do przykrycia (tez ze 3 sztuki bo jeden przyda sie do wozka na spacerki) i spiworek do spania - to wszystko.
Nasze dziecko zacznie spac na poduszce jak skonczy pol roku a moze jeszcze troche pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:27
lubek, paaolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana:)
Kajaoli śpiworek fajna rzecz, dziecko sie nie rozkopuje i ma ciepło. Ale dla noworodka na początek lepszy jest rożek,bo w rączki też ma ciepło. A śpiworek tak na pare msc, i teraz zastanawiam sie czy potrzebna mi będzie kołderka na początek,czy nie lepiej ten grubaśny kocyk z kikka. Strasznie fajny,tylko mniejszy od kołderki.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny