Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie faktycznie to wizyta ciśnienie podnosi...ja jak zmieniłam lekarza to na pierwszej wizycie nie dość, że biegiem przyleciałam bo myslalam, ze nie zdążę to jeszcze ogólny stres i też jakieś kosmiczne miałam, a dzisiaj 105/40 - to 40 to w ogóle masakra jakaś, ale może i taki dzień nijaki, do spania dobry.

Zaraz sobie wejde na to allegro co Aniqa podała bo bardzo podoba mi się opcja jednej przesyłki

a teraz jagody z kluskami OMOMOOOMOMOM :) (jak by była dziewczynka to miała być Jagoda-wiadomo ;) )

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:10

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitaka, to jak znajdziesz taki sklep internetowy gdzie za jednym zamachem mozna kupic
    Rożek
    Kolderka+ poduszka
    Posciel
    Materac
    Itd to daj znac bo ja szukam i znalez niemoge, ale wyczailam druga fajna stronke, bez materaca.
    twojedziecko24 to nazwa uzytkownika allegro
    Albo okularki_com tez jest tam tanio.

pestka lubi tę wiadomość

• mitaka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w mamo-tato mają to wiem bo wymyśliłam sobie szarą pościel w białe grochy i tam wszystko z łóżeczkiem nawet mają, no ale cenowo to nie wiem.........

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez u gina mam wyzsze cisnienie - chyba stres robi swoje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    w mamo-tato mają to wiem bo wymyśliłam sobie szarą pościel w białe grochy i tam wszystko z łóżeczkiem nawet mają, no ale cenowo to nie wiem.........
    Widzialam taka posciel, sprawdz sobie nr 4374691961
    W tym mamo tato ciut drogo,
    Tanie pieluchy tetrowe, kolderka i rozek sa nr 4347806751

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Mam to samo, dlatego szukam od kilku dni komody i chyba zdecyduję się na taką, jest głęboka, szeroka, dosyć ładna no i przede wszystkim tania :)
    http://allegro.pl/komoda-bingo-2d4s-najwyzsza-jakosc-w-polsce-54kg-i4375447673.html
    Fajna jest, jakby byla biala albo jasna to bym wziela ja do pokoju dzieciecego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Fajna jest, jakby byla biala albo jasna to bym wziela ja do pokoju dzieciecego
    W takim przedziale cenowym to właśnie nie ma za bardzo wyboru.Prawie wszystkie komody w tej cenie może i ładnie wyglądają ale są z reguły małe i niewiele w nie wejdzie, także nie będę wybrzydzać. Chyba że znajdziecie coś lepszego to dajcie znać.

A tak w ogóle to jestem przerażona tym ile to wszystko kosztuje ;)

paulina.b.1991 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    W takim przedziale cenowym to właśnie nie ma za bardzo wyboru.Prawie wszystkie komody w tej cenie może i ładnie wyglądają ale są z reguły małe i niewiele w nie wejdzie, także nie będę wybrzydzać. Chyba że znajdziecie coś lepszego to dajcie znać.

A tak w ogóle to jestem przerażona tym ile to wszystko kosztuje ;)
    Sprawdz w abra-meble.pl tam sa tanie, ja bede miala duzo mebli z abry

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Kiedyś rodzice kupili komódki z Jusk - po zapełnieniu szuflad ciuchami przy wyciąganiu cały przód szuflady odpadł (był przyklejony, parę godzin wcześniej, klejem dołączonym do paczki).
    Nie mialam z jusk takich doswiadczen.

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stąd kupiłam mnóstwo rzeczy- łóżeczko, materac, pościel itd. Są naprawdę ok!
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-materac-gryka-posciel-pm-i4359095290.html
    Aniqa wrote:
    Mitaka, to jak znajdziesz taki sklep internetowy gdzie za jednym zamachem mozna kupic
    Rożek
    Kolderka+ poduszka
    Posciel
    Materac
    Itd to daj znac bo ja szukam i znalez niemoge, ale wyczailam druga fajna stronke, bez materaca.
    twojedziecko24 to nazwa uzytkownika allegro
    Albo okularki_com tez jest tam tanio.

Kajaoli lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • dosiawas Znajoma

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuje się do grupy :)
    termin 22.10
    Najprawdopodobniej będzie Anielka ale na 100% nie wiem, bo wstydliwa- zawsze się chowa, ale lekarz mówi, że raczej dziewczynka :)

paaolka, Kajaoli, lubek, nick nieaktualny, paradise, ao12. lubią tę wiadomość

w4sqyx8dwpg7q4gf.png
    f2w3flw1wkt2xcfm.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:

Też chciałam szarą pościel w białe grochy bo miałam już taki rożek, ale zamówiłam ostatnio też szarą,ale z jednej strony jest w grochy a z drugiej jak się odwróci są gwiazdki i podusia tak samo :) do tego uszyli mi na zamówienie ochraniacz do łóżeczka, też z jednej strony gwiazdki a z drugiej grochy :) pościel jest taka:

2giklj9qxjdo_t.jpg

a ochraniacz taki:
    1i2e9esobvzl_t.jpg

Jakby się komuś podobala taka pościel to link na allegro jest:
    http://allegro.pl/komplet-poscieli-gwiazdki-grochy-kropki-szary-i4361392729.html
    mają tez dużo innych bardzo ładnych :) i różne ochraniacze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 00:54

Kajaoli, lubek, mitaka lubią tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dosiawas wrote:
    Dopisuje się do grupy :)
    termin 22.10
    Najprawdopodobniej będzie Anielka ale na 100% nie wiem, bo wstydliwa- zawsze się chowa, ale lekarz mówi, że raczej dziewczynka :)

Witaj w naszym gronie dosiawas :) Anielka bardzo ładne imię :)

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    Też chciałam szarą pościel w białe grochy bo miałam już taki rożek, ale zamówiłam ostatnio też szarą,ale z jednej strony jest w grochy a z drugiej jak się odwróci są gwiazdki i podusia tak samo :) do tego uszyli mi na zamówienie ochraniacz do łóżeczka, też z jednej strony gwiazdki a z drugiej grochy :) pościel jest taka:

2giklj9qxjdo_t.jpg

a ochraniacz taki:
    1i2e9esobvzl_t.jpg

Jakby się komuś podobala taka pościel to link na allegro jest:
    http://allegro.pl/komplet-poscieli-gwiazdki-grochy-kropki-szary-i4361392729.html
    mają tez dużo innych bardzo ładnych :) i różne ochraniacze :)

Paaolka, posciel jest przepiekna!!! :) zapisze sobie tego linka i moze pozniej skorzystam.
    My narazie bedziemy kupowac tylko przescieradelka na zmiane (ze 3 sztuki), jakis cieply kocyk do przykrycia (tez ze 3 sztuki bo jeden przyda sie do wozka na spacerki) i spiworek do spania - to wszystko.
    Nasze dziecko zacznie spac na poduszce jak skonczy pol roku a moze jeszcze troche pozniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:27

lubek, paaolka lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:)
    Kajaoli śpiworek fajna rzecz, dziecko sie nie rozkopuje i ma ciepło. Ale dla noworodka na początek lepszy jest rożek,bo w rączki też ma ciepło. A śpiworek tak na pare msc, i teraz zastanawiam sie czy potrzebna mi będzie kołderka na początek,czy nie lepiej ten grubaśny kocyk z kikka. Strasznie fajny,tylko mniejszy od kołderki.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie to napaliłam sie na kupowanie rzeczy,a nawet nie przemyśle czy naprawde będe tego używać, dobrze że nie zamawiałam nic.
    Jeszcze raz przedyśle wszystko, mam dużo czasu.

‹‹ ‹ 399 400 401 402 403 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ