X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide na latwizne i bede tylko jednorazowe uzywala a wielorazowe tylko do ulewania itp. nie wyobrazam sobie ze bym musiala prac ale podziwiam was, ktore jednak beda uzywaly.
    Co do badan to ja morfologie i mocz mialam robiony do tej pory dwa razy a teraz mam do zrobienie mocz bez morfologii bo ginka stwierdzila ze ostatnio wyszla dobrze wiec teraz nie bedzie mi zlecac

age.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Ja ide na latwizne i bede tylko jednorazowe uzywala a wielorazowe tylko do ulewania itp. nie wyobrazam sobie ze bym musiala prac ale podziwiam was, ktore jednak beda uzywaly.
    Co do badan to ja morfologie i mocz mialam robiony do tej pory dwa razy a teraz mam do zrobienie mocz bez morfologii bo ginka stwierdzila ze ostatnio wyszla dobrze wiec teraz nie bedzie mi zlecac

No to jestem ciekawa dlaczego ja muszę "co chwile" latać na to pobieranie skoro moja morfologia też jest ok. Co lekarz to inne zwyczaje.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede uzywala jednorazowe pieluszki- tak wygodniej bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:06

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam w pepco, super są tam rzeczy, niechodzi tylko o dziecięce ale do kuchni czy łazienki, dawno tam nie byłam i teraz stwierdziłam że przyda mi sie kilka rzeczy do kuchni i łazienki. Kikk też ma dużo takich pierdół, ale wypatrzyłam tam fajną grubą kołderke- polarek 95/75 cm, więc do łóżeczka w sam raz, 36 zł, a rożki w pepco po 25 zł, jak do tej pory nieznalazłam taniej.

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:09

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Masakra dziś totalna. Od 3 w nocy niedobrze mi :( Najchętniej bym się nie ruszała :(
    To dlaczego tak cie męczy? Może coś zjadłaś?

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:09

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Nigdy więcej nie tknę domowej roboty sajgonek z kapustą i grzybami. Dodatkowo chyba jakieś ciśnienie dziwne jest. Na jedzenie nie mogę patrzeć a mój M. barszczyk z grzybami zrobił. :(
    Teraz to może grzybów niejedz,tylko coś lekkiego,żeby ci szybko przeszło.

• mitaka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam ujemną toxo i już 2 razy robiłam to badanie i myślę, że pewnie jeszcze z raz będę musiała powtórzyć.

Pieluszki wielorazowe hmmm myślę, że jak już to baaardzo sporadycznie żeby skóra odpoczęła. Słyszałam, ze wiele świeżych mamuś się napala na tą formę, ale po zderzeniu z rzeczywistością rezygnują.

Ale mnie ścieło po tej glukozie od 13 do 16 spałam i dalej jestem przepraszam za wyrażenie niedojeb&^%$^$%^a

Aniqa lubi tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:10

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/my_page.php?uid=13041524
    Tania stronka z rzeczami do porodu, dziecka i mamy.

paradise lubi tę wiadomość

• paradise Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dzisiaj mam jakiś taki nijaki dzień. Zrobiłam sobie maseczkę na włosy, zjem coś i chyba się położę.

Aniqa fajna stronka, rzeczywiście tanie produkty :) do Pepco też muszę się wybrać, może w weekend.

Aniqa lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Też dzisiaj mam jakiś taki nijaki dzień. Zrobiłam sobie maseczkę na włosy, zjem coś i chyba się położę.

Aniqa fajna stronka, rzeczywiście tanie produkty :) do Pepco też muszę się wybrać, może w weekend.
    Stronka fajna,ale ja szukam taniej i żeby miało w ofercie materace do łóżeczka, bo by mi kurier odrazu przyniósł wszystko.

• pestka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mad8 wrote:
    Ja właśnie mam skierowanie na powtórkę toksoplazmozy. Będę robić w przyszłym tygodniu.

Ja powtarzałam. Ponoć jak jest w pierwszym trym wynik ujemny to trzeba. Ale nadal jest ujemny ;)
    A morfologie i mocz mam co miesiąc jak nic.

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    No wlasnie u mnie tez waga zatrzymala sie odkad wyeliminowalam cukier i owoce z jadlospisu.

Zazdroszcze, moja z każda wizytą ostatnio do góry...ehhh, no cóż;) taki mój urok widocznie;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, nie poznałam że to ty piszesz, koty mnie zmyliły.
    U mnie od rana brzydka pogoda, teraz pada. I jakoś mnie spanie bierze. Pewnie znów po 20 wyląduje w wyrku,a Hania to sie dopiero rozkręca.

• pestka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano te kotki mnie urzekły-mama i mała kicia takie same:D
    no ja też jednorazowe pieluszki będę używać;)
    Lista rzeczy do wyprawki super! też skopiowałam;)

Dziś miałam wizytę, wszystko ok, maluszek się ładnie rozwija, tylko ja wysokie ciśnienie i maluszek miał tętno aż 160...więc kazała mi wrócić za 2 tyg na sam pomiar tętna. Ale ja się dziś stresowałam wizytą(żeby było wszystko ok i dała mi normalnie 2 a nie 1 na L4..nie przezyłabym kolejnego miesiąca w leżeniu w domu) i jej to mówię, że ja no...u lekarza zawsze się trochę obawiam. Ale powiedziała, że i tak żebym przyszła. A w międzyczasie mam sobie mierzyć sama ciśnienie. No i wróciłam, zmierzyłam i 120/70 :) a w gabinecie 140/80...lekarza chyba tak na mnie działają:P

paaolka lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak, zreszta cisnienie mierzy sie po 5 min odpoczynku. A ja znow mam za niskie bo zawsze mam 90/60 . Od samego poczatku mam takie, polozna sie dziwi dlaczego a ja skad mam wiedziec.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki materac do łóżeczka polecacie?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dziewczyny jaki materac do łóżeczka polecacie?
    Ja wlasnie o tym czytalam, i najlepszy jest pianka gryka kokos, ponoc najzdrowszy.

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ