Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ide na latwizne i bede tylko jednorazowe uzywala a wielorazowe tylko do ulewania itp. nie wyobrazam sobie ze bym musiala prac ale podziwiam was, ktore jednak beda uzywaly.
Co do badan to ja morfologie i mocz mialam robiony do tej pory dwa razy a teraz mam do zrobienie mocz bez morfologii bo ginka stwierdzila ze ostatnio wyszla dobrze wiec teraz nie bedzie mi zlecac -
Kasiula09 wrote:Ja ide na latwizne i bede tylko jednorazowe uzywala a wielorazowe tylko do ulewania itp. nie wyobrazam sobie ze bym musiala prac ale podziwiam was, ktore jednak beda uzywaly.
Co do badan to ja morfologie i mocz mialam robiony do tej pory dwa razy a teraz mam do zrobienie mocz bez morfologii bo ginka stwierdzila ze ostatnio wyszla dobrze wiec teraz nie bedzie mi zlecac
No to jestem ciekawa dlaczego ja muszę "co chwile" latać na to pobieranie skoro moja morfologia też jest ok. Co lekarz to inne zwyczaje.
-
nick nieaktualnyDziewczyny byłam w pepco, super są tam rzeczy, niechodzi tylko o dziecięce ale do kuchni czy łazienki, dawno tam nie byłam i teraz stwierdziłam że przyda mi sie kilka rzeczy do kuchni i łazienki. Kikk też ma dużo takich pierdół, ale wypatrzyłam tam fajną grubą kołderke- polarek 95/75 cm, więc do łóżeczka w sam raz, 36 zł, a rożki w pepco po 25 zł, jak do tej pory nieznalazłam taniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Nigdy więcej nie tknę domowej roboty sajgonek z kapustą i grzybami. Dodatkowo chyba jakieś ciśnienie dziwne jest. Na jedzenie nie mogę patrzeć a mój M. barszczyk z grzybami zrobił.
-
Też miałam ujemną toxo i już 2 razy robiłam to badanie i myślę, że pewnie jeszcze z raz będę musiała powtórzyć.
Pieluszki wielorazowe hmmm myślę, że jak już to baaardzo sporadycznie żeby skóra odpoczęła. Słyszałam, ze wiele świeżych mamuś się napala na tą formę, ale po zderzeniu z rzeczywistością rezygnują.
Ale mnie ścieło po tej glukozie od 13 do 16 spałam i dalej jestem przepraszam za wyrażenie niedojeb&^%$^$%^a
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyparadise wrote:Też dzisiaj mam jakiś taki nijaki dzień. Zrobiłam sobie maseczkę na włosy, zjem coś i chyba się położę.
Aniqa fajna stronka, rzeczywiście tanie produktydo Pepco też muszę się wybrać, może w weekend.
-
nick nieaktualny
-
Ano te kotki mnie urzekły-mama i mała kicia takie same:D
no ja też jednorazowe pieluszki będę używać
Lista rzeczy do wyprawki super! też skopiowałam;)
Dziś miałam wizytę, wszystko ok, maluszek się ładnie rozwija, tylko ja wysokie ciśnienie i maluszek miał tętno aż 160...więc kazała mi wrócić za 2 tyg na sam pomiar tętna. Ale ja się dziś stresowałam wizytą(żeby było wszystko ok i dała mi normalnie 2 a nie 1 na L4..nie przezyłabym kolejnego miesiąca w leżeniu w domu) i jej to mówię, że ja no...u lekarza zawsze się trochę obawiam. Ale powiedziała, że i tak żebym przyszła. A w międzyczasie mam sobie mierzyć sama ciśnienie. No i wróciłam, zmierzyłam i 120/70a w gabinecie 140/80...lekarza chyba tak na mnie działają
paaolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny